פחדים ולבטים

boi63

New member
פחדים ולבטים

תודה על קבלת הפנים. אני בשבוע ה 6 ובכל יום קמה עם התלבטות, האם להשאיר את העובר? המחשבות על הדרך הארוכה שאני צריכה לעבור מרגע הלידה דרך הגנים בית ספר וכך הלאה , מלחיצות אותי ,כמו גם אובדן החופש, ונוסף לזה שאני בת 45 האם זה טבעי ? אולי באמת אני לא בשלה לעוד ילד? מבולבלת וזקוקה לתמיכה

../images/Emo140.gif

אני את אוּרי ילדתי בגיל 45.5 בדיוק... רק שאצלי זה היה שונה. אוּרי הוא בני בכורי. ילד שחיכיתי לו בערך 45 שנה......... אני מבינה את ההתלבטות שלך. לא אגיד לך שזה פשוט. זה מעייף ומתיש, ואני עוד רק בתחילת הדרך. א ב ל לי זה כיף לא רגיל כל רגע כל שניה. כל צעד ראשון (אתמול הוא הלך לבד בפעם הראשונה 4 צעדים..) כל מילה חדשה כל דבר מרגש אותי עד דמעות. טבעי? זה בטוח טבעי, וכל תחושה שלך היא תחושה נכונה. כל החלטה שלך היא החלטה נכונה. מחבקת אותך ומקווה שתעשי את מה שהכי נכון עבורך.

boi63

New member
ילד ראשון זה אחרת

הילד הצעיר שלי בן 13, כך שאני הייתי שם, ובגלל זה ההתלבטות שלי גדולה. בגילי אני יכולה להיות סבתא, הבת הבכורה שלי בת 21 , כך שנראה לי שאם אסתובב עם תינוק בעוד שנה, אני אראה כמו סבתא שלו ולא כמו אמא שלו. לגבי ילד ראשון, אז הכל מתגמד, השאלות עולות היות וזה לא ילד ראשון, אלא ילד זקונים לא מתוכנן, שבכל יום אני מוצאת סיבות שמלחיצות אותי, ומצד שני קשה לי להרים את הטלפון ולקבוע הפלה.

טילי2

New member
יקירתי, זו רק החלטה שלך../images/Emo4.gif

ללדת ילד בגיל הזה מגיע משתי פינות שונות בתכלית. או ילד ראשון לזוג מבוגר שהגיע להורות בגיל זה או לזוג שרצו ילד זקונים, מאיזה רעב לחוות שוב הורות ולדחות קצת את ההזדקנות הרובצת על פתחם. בשני המקרים זה לא קל. מה שתחליט שיהיה טוב טילי

צודקת אצלי זה באמת היה אחרת.

ברור לי שאצלי זה אחרת לגמרי. אני זכיתי בתואר אמא כשכבר ממש חשבתי שלעולם זה לא יקרה לי. אין לי ספק שהחלטה מאד קשה בידייך. הכי חשוב לדעתי זה שתהיה כמה שיותר שלמה עם עצמך.

החלטה קשה - אצלי תקלה כזו תתקבל בברכה

אבל שוב כל מקרה לגופו אני במקומך הייתי מבצעת מספר בדיקות ראשונות ורק אח"כ הייתי מחליטה בגילנו המופלג יש סיכוי לא קטן ל.... מדוע לא תחכי עד אחרי שקיפות עורפית ובגלל שיש לך ילדים גדולים הייתי משתפת אותם בנושא - הייתי מתייעצת איתם וכן נותת משקל למה שיש להם לומר

boi63

New member
ההחלטה נלקחה

עישיתי אתמול הפלה, למרות כל העידוד שקיבלתי , אני כנראה מאלה שתמיד רואים את חצי הכוס הריקה, וכל מה שעלה בראשי זה הקשיים בגידול ילד, וכתוצאה מכך לא יכולתי לראות את עצמי מביאה את הילד. כמובן שההפלה גרמה לילידם לאכזבה, משום שכן שיתפתי אותם, והם כן תמכו ועודדו, אבל משהו בי לא רצה להירגע. למרות שבין זוגי נתן לי להחליט , הוא חש הקלה כאשר עשיתי את ההפלה. זה לא היה קל ועדיין לא, אפילו לאחר מעשה לסלוח לעצמך על דבר כזה. תודה לכולן

../images/Emo141.gif

זה בטוח לא קל, אנימקוה שאת נחה מספיק ונרגעת. אני בטוחה שעשית את הדבר הכי טוב בשבילך. תרגישי טוב ושמרי על עצמך.

טילי2

New member
רפואה שלמה לגוף ולנפש, טוב שהמודעות לצרכיך

הכתיבה לך את המעשה.

YOKO55

New member
חייבת לספר לך סוד

אני כבר אחרי 50 בני בכורי בן 1.9 חודשים ואני רוצה מאוד עוד ילד או ילדה מה שיבוא ברוך הבא זה גיל נפלא למרות שאומרים קשה קשה לי לא קשה אני ממש נהנת מהריח מהחיוך מהמגע מהכל שמחה על שגם מאוחר זה טוב אני מציעה לך לא צהוריד פשוט להודות שיש לך עוד ילד את תהני מה זה חופש שטיות לא קרירה לא חופש הכל מתגמד ליד הנשמות המקסימות ילדים זאת המהות שלנו וחבל שלא ידעתי זאת בגיל 12 חחח תחשבי שוב

למעלה