פחדים וחששות

• פותח הנושא mam70
  • פורסם בתאריך

mam70

New member
פחדים וחששות

שלום לכולן
אני בת 46+רווקה, רגע אחרי שסיימתי את כל הבירורים בנוגע לתרומת ביצית וזרע קיבלתי רגליים קרות והפחדים איך אסתדר לבד (אני גרה רחוק מהמשפחה) בטיפול בילדה גם בהיבט הכלכלי כי בטח אצטרך לקנות את העזרה, האם זה לא מבוגר להתחיל בגילי... וכאלה ואני שוקלת להשלים עם ה מציאות לבד...
גם אתן התמודדתן עם הפחדים? אחכ יותר קל או יותר גרוע?
מצד שני... אני כל כך רוצה פיצית שלי, זו המהות שלי

האם תוכלי לחיות עם הויתור? זה מה שהוביל אותי כשעלו ( ועדיין עולות) כל השאלות והחששות
קל זה לא....לא אשקר. אני אמא יחידנית לבת שנתיים וחצי, המשפחה שלי לא גרה רחוק אבל עזרה כמעט ואין לי.
ידעתי שאני לא יכולה לוותר....
קחי ליווי של איש מקצוע, תעבדי שם את החששות וחבל עלהזמן
זה יכול להיות גם פיצי מקסים את יודעת....
בהצלחה!
איילת

mam70

New member
אני לא באמת יכולה לוותר במהות שלי

רק שאני חוששת שבגלל צורך אגואיסטי שלי, במידה ויהיו בעיות... אפול לנטל על המשפחה שלי... אם חלילה לי יקרה משהו או שיהיו בעיות עם הילדה...בגלל שאני לא צעירה...
לרגע אני זורקת את כל הפחדים ורגע אחרי רואה כתבה שמכניסה אותי שוב לסרטים...

יכולה להגיד לך שהבת שלי והאימהות הם הדבר הכי משמעותי שעשיתי בחיי. המשפחה שלי מטורפת עליה וגם אני.
לא אשקר, זה בכלל לא קל....
החששות שאת מעלה ליוו אותי בתהליך אבל השעון מתקתק וזה לא לטובתנו.ילדתי בגיל 46+ כמעט 47

mam70

New member
מהבחינה הזו אין לי ספק

היא תזכה לקבל ממני ומהמשפחה מלא אהבה....
ובמקרה הטוב, אני אלד פעם ראשונה בגיל 48!!!
הרבה על המאזניים
תודה לך

נטע701

New member
נשמע שאת מאד רוצה

כשכל כך רוצים, איך אפשר לוותר על זה? ההחלטה שלך היא שלך, אבל לפי מה שאת כותבת נשמע שאת יודעת מה את רוצה.
גם אני יחידנית, ולא צעירה ממך בהרבה, יכולה לומר לך שבמקרה שלי זה לא משהו שבער בעצמותי הרבה שנים, אבל כשהתחלתי לחשוב על הנושא, התלבטתי הרבה ובין היתר ניסיתי לדמיין מה יהיה אם אחליט שלא להתקדם - איך ארגיש כשכבר לא תהיה אופציה להתחרט. אחרי הכל ההתלבטות היא לוקסוס כשיש את האופציה לבחור.
בכל אופן, במקרה שלי התוצאה כל כך מדהימה, מוצלחת ואהובה שהמחשבה מה היה אילו הייתי ממשיכה את מסלול חיי הקודם, כבר בכלל לא עולה אצלי.
ולגבי עניין ה"ליפול" על המשפחה שלך, גם אישה ללא ילדים יכולה "ליפול לנטל" בבוא היום..

למעלה