פחדדד

cobainos

New member
פחדדד

ראיתם את התשדיר של קליינר?אני לא רוצה להשתמש בביטוי נאצי,אבל אני בכלל לא בטוח שזה מהווה הקצנה לגביו "כמו שהאנגלים הכניסו לגרמנים"מה הוא מטורף???איך הוא משווה צבא ענק,מיומן ועשיר לכמה ארגונים... היו צריכים לפסול את כל הרשימה הזאת... ועוד משהו,יש עדיין אפשרות להירשם למסע?איכשהו?להביא כסף למרכז?

Alexco

New member
אם אתה חושב שקליינר מפחיד

אז תסתכל על מי שבא אחריו - מרזל.

eviv

New member
מרזל הוא לא נורא כל כך

הוא רק הוכרז בתור איש טרור זה לא משהו מיוחד... מה הוא גזען? לא יכול להיות אני מציע לולנו להצדיע למרל הייל....

Roobie

New member
מרזל באמת לא מפחיד

הוא אפילו די טיפש... ראיתם אותו מדבר בטלוויזיה? הרי גם אם יבוא מישהו אחר במקומו ברשימת חרות (שבכלל לא תיכנס לכנסת לדעתי) הוא יצביע בדיוק כמוהו.. גם קליינר הוא כהניסט, ההבדל הוא שאצלו זה לא רשמי

[אורן]

New member
אני מסכים

הרשימה הזאת גזענית מאוד. צריך לפסול אותם. אבל לא יעשו זאת, כי היועץ המשפטי לממשלה ימני ולא אובייקטיבי בכלל.

אשכרה....../images/Emo4.gif

הכי מקומם אותי זה שהוא אמר: "זה או הם או אנחנו... רק בכוח ננצח!!!" גאד, ועוד יש אנשים שמסכימים איתם

Alexco

New member
זה אחד מהדברים

הפחות הנוראים שהוא אמר. "להכות בהם כמו שאנגליה היכתה בגרמנים!" "אנחנו נוציא להם את הרעיון של מלחמה מהראש למאה שנים!" "צריך להקים משרד לדמוגרפיה!" ועוד ועוד

Uranium

New member
מה הבעיה!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

הבעיה היא ששלושת המשפטים הנ"ל הם מש]טים פשיסטים, נאצים, ומשווים את הדמוקרטיה הישראלית לדיקטטורה מאיימת! בקיצור חירות היא מפלגתה של ק"ח, רק בסתר, ולפחות ככה זה נראה (במיוחד שהם הכניסו משיהו שהיה בק"ח למפלגה שלהם!)

Deathatred

New member
תגובה עניינית לכל ציטוט בבקשה

כי ציטוטים דומים ניתן היה לשמוע גם מ... צ´רצ´יל...

Deathatred

New member
את חושבת שליהודי הטבוח

זה משנה אם רצח אותו צבא ענק, מיומן ועשיר או כמה ארגונים? גם הנאצים וגם הטרור הפלשתיני שמו להם למטרה לטבוח כמה שיותר יהודים ועל כן יש להכות בהם במלוא העוצמה ולהילחם בהם מלחמת חורמה. בזה קליינר צודק, אפילו מרצ, נראה לי, טוענת את זה. רק שמרצ טוענת שיש לבצע הידברות מדינית במקביל ואילו קליינר טוען שהתגובה האולטימטיבית היא גירוש הפלשתינים מהשטחים ויחד עימם גם יגורש הטרור.

למעלה