פזילה

sheep1972

New member
פזילה

היי לכולם, הלכנו היום עם שתי הבנות לבדיקת ראייה בגיל חצי שנה. שתי שאלות: 1) לסתיו עדיין סתום צינור הדמעות - מישהו עבר כאן את הניתוח לפתיחה? הרופאה אמרה לנו שזה בהרדמה מלאה. 2) לנועם יש פזילה בשתי העיניים שבאה והולכת. בינתיים הרופאה אמרה לא לעשות כלום כי זה אולי יסתדר לבד, אבל לחזור לביקורת בעוד שלושה חודשים. למישהו היה מצב כזה של פזילה בשתי העיניים? בכלל אפשר לתקן פזילה? אוף, אני נורא בדיכאון מכל העניין. רינת

לא עברנו ניתוחים אלו אבל ניתוח פזילה נחשב

לניתוח נפוץ ופשוט. ../images/Emo24.gifמחזיקה אצבעות שזה יסתדר מעצמו.

פגית

New member
../images/Emo22.gif

טוב, לא יודעת לגבי צינור הדמעות וכן לגבי פזילה בשתי העיניים. אני פזלתי ועדין פוזלת רק בעין אחת, פזילה שהיתה חמורה בהרבה, וטופלה בטיפול שמרני על ידי רטיות, מספר שנים לא מעטות. יש אפשרות גם לטפל בצורה כירוגית, אבל יש לזה גם חסרונות שאני כרגע 20 שנה אחרי, עם שיפור נכיר ובעיות עיניים אחרות נלוות,שוקלת בכובד ראש את הניתוח בגללן..

n e w h o p e

New member
לגבי צינור דמועות חסום

האם הרופאה הסבירה לכם על עיסוי העפעף העליון גם לשחר היה חסימה ועשיתי לו עיסויים בעפעף העליון וזה עזר

רווי1

New member
עיסוי לשחרר חסימת דמעות

גם לנו היתה חסימה חלקית, ורופאת הילדים הסבירה לנו איך לעשות עיסוי - לא בעפעף אלא על גשר האף - במקום שבו שמים את המשקפיים, במקום של חיבור האף לכיוון העין, משני הצדדים (מקקוה שהמיקום ברור, אם לא - ממליצה לפנות לרופאה שלכם) - ללחוץ בעדינות ולעסות כמה שיותר פעמים ביום- זה אמור לעזור לפתוח את שק הדמעות

למעלה