פז'ו 306 כזו גרועה?

• פותח הנושא ShayP
  • פורסם בתאריך

ShayP

New member
פז'ו 306 כזו גרועה?

אתמול חבר, אח"כ עוד חבר - שניהם המצליצו לי להתרחק מהרכב הזה, מאחר והוא מבקר במוסכים לעיתים תכופות. האמנם? למישהו פה יש את הרכב ויכול לתת לי אינפורמציה עליו?! תודה רבה ושבת שלום.

ShayP

New member
אני מצטט חבר שעובד במוסך:

אוטו עם הרבה נוחיות ולא מעט פוזה, לא מעט תיקונים - וכל תיקון, יקר.

ShayP

New member
אז מה אתם אומרים? התלבטות בין:

סוזוקי סוויפט - אמינה, איכותית, מעולה, חסכונית - אבל מכוערת לטעמי. או פיג'ו - אמינה, נוחה מאוד, יפה הרבה יותר, לא חסכונית.

גרמי

New member
מה חשוב לך יותר?

אם אמינות מושלמת זה מה שעושה אותך מאושר, קנה את הסוויפט. אם נוחות, אסתטיקה והנאה מנהיגה עושים לך את זה יותר מאמינות מושלמת, ואתה יכול להרשות לעצמך להוציא קצת יותר על דלק, אז קח 306. בשורה התחתונה ה 306 היא מכונית הרבה הרבה הרבה יותר טובה מסוויפט. ה 306 אכן לא אמינה לחלוטין. ניתן לצפות לבעיות פה ושם, בדר"כ לא כאלה שישאירו אותך תקועים לצד הדרך, ועלות הטיפולים של פג'ו ממש לא יקרה יותר מהממוצע המצוי למשפחתיות קומפקטיות. ברכישת פג'ו חשוב מאוד לוודא שהאוטו טופל לפי הספר, כי הזנחה עלולה לגרור בעיות.

© DrorZi

New member
מכוער זה הבעיה האחרונה בסוויפט

ריסוק עצמות וספרטניות זה קצת יותר אקוטי בסוויפט. אמינות זה הקלף היחיד שלה.
דרור זי.

barbaba

New member
יש לי 306

יש 306 כבר 8 שנים(מוכר עכשיו) ואני יכול לומר לך שמעולם ,אבל מעולם הרכב לא התקלקל . כל מה שהחלפתי החלפתי בגלל בלאי:מצמד , מצבר, ידית תאורה , וכו' . טיפולים: תלוי מי עושה עושה . שעת עבודה במוסך מורשה יקרה הרבה יותר משעת עבודה במוסך רגיל . אבל למה לא לטפל במוסך רגיל? זה לא פרארי... נוחות: מעולה. מכונית נוחה מאוד ומפנקת . ביצועים : סטנדרטיים. אחיזת כביש מעולה. מכונית לנהג. הרכב ממש לא מבקר במוסך לעיתים קרובות: פעם פעמיים בשנה לטיפולים וזהו.

ShayP

New member
תודה רבה!, ובקשר למכירת האוטו..

אני מחפש את מה שאתה מוכר.. היתי היום אצל אחד, פז'ו 306 3 דלתות. הרכב נראה במצב תקין לחלוטין נראה מושקע הן חיצונית והן פנימית. בחור צעיר ורציני שטוען שטיפל אך ורק במוסך המורשה, אבל רוצה מחירון מלא. (25 אלף) ואני, לא בא לי לשלם מחירון על כזה דבר.. וקראתי בהודעות שלך שאתה מתלונן על כך שאנשים רוצים פחות מהמחירון. מה לעשות אחי, לוי יצחק הזה כבר מזמן לא בעניינים.. והמחירונים שלו גבוהים לחלוטין מהמחיר בהם הנהג\אנשי מקצוע משערכים את האוטו. אולי בגלל זה הוא התחיל לגבות כסף לא מועט על צפיה במחירונים שלו דרך האינטרט?! דיי לא פיירי כל הקטע שם. בכל אופן, אני מנסיוני הדל בימים האחרונים, 2-3 אלף פחות מהמחירון - והאוטו עף. תתעקש על מחירון, בעיה.

barbaba

New member
זה באמת לא ריאלי

היום אף אחד לא מקבל מחירון. השוק חלש וזה לא מה שהיה פעם. אבל צריך איזה נקודת התייחסות ,נקודת מוצא ממנה מתחיל משא ומתן. המחירון של לוי ממש לא מחייב במיוחד היום, אבל צריך שתיהיה נקודת מוצא ממנה יתחיל מו"ו (כלפי מטה..) אני דרך אגב ממש לא מתעקש על מחירון- אני מוכן להוריד 2-3 אלף שזה כ 10% ממחיר הרכב- אבל אנשים רוצים יותר !! הרכב שלי במחירון הוא 30K והציעו לי 25K ... וגם שלי מושקע ושמור ,אז למה להוריד 20% ? על מה ? כי ככה ? גם קצת יותר מ 10 % הייתי מתפשר אבל אין לזה סוף... אנשים לא רציניים ומחפשים מציאות. האם זה מה שקורה בשוק? אמרו לי שמכוניות נמכרות ב 15% פחות ממחירון?

למעלה