פזור לרסיסים

אליc

New member
פזור לרסיסים

אז ככה חברים אני מאוד מקווה שבאמת אני יקבל כאן איזשהוא חיזוק.. כי אני ממש בקרשים היום שבוע בדיוק אחרי הפרידה הקשה והכואבת . הדבר הכי יקר והכי אהוב שלי ניפרד ממני ..אני הייתי בשבילה הכל מהכל נתתי לה את הכל הייתי מוכן להקריב בבישלה הכל ורק היום אחרי שבוע זה בא לי בבום מאוד רציני אני כל כך מתגעגע עליה שזה שורף לי את הנשמה אני כל כך רוצה אותה אבל אין דרך חזרה אחרי שנתיים אני מוצא את עצמי מפוזר לרסיסים לא יודע מאיפה להתחיל ואיפה לסיים ..שלא תבינו לא נכון היא גם אוהבת אותי אבל היא החליטה שאין שום עתיד בקשר הזה מכיון אני משער שאנחנו באים משני עולמות שונים אני רק רוצה לדעת לשלומה רוצה רק לשמוע את קולה אך אני לא מסוגל היא ביקשה ממני ואני אכבד את כל מה שביקשה..כואב..קשה כיצד מתגברים?

mariana

New member
שלום אלי

הלוואי והיה תרופת פלא למצבים כאלה, פשוט לא להרגיש את הכאבים, מצב שלך הוא טבעי לחלוטין, אתה אוהב אותה וקשה לך לחשוב שדברים שעשיתם פעם ביחד זה לא יחזור להיות שוב ועוד כאלה. אבל תזכור את המשפט הזה "מה שלא הורג רק מחשל" כל הכבוד לך שאתה מקבל את ההחלטה שלה כי הו נכון לגמרי אתה לא יכול להישאר בקשר עם בחורה שאתה אוהב מנסיוני האישי זה רק יכאב לך יותר. אתה פשוט צריך לראות את הדברים בצורה הנכונה וטוב שזה קרה ולחפש את הסיבות שזה טוב שזה קרה ולא לחקור ולבכות ולנבור זה סתם כואב. אם כל מה שנשאר לך ממנה הזכרונות היפים תשמור לך אותם אך ורק בראש ולאט לאט תנקה את ליבך. תאמין לי בטוח גם לה כואב, אני בטוחה במיליון אחוזים, אל תשאר לבד תנסה לצאת ולבלות, ולחשוב עליה כמה שפחות, ולעסיק את עצמך בתחביבים שאתה עוזר. ואל תפחד לאהוב שוב אני בטוחה שעוד מיליון בנות ירצו לקבל את מה שננת לאותה הבחורה. כל מה שקורה קורה לטובה אולי אתה לא רואה את זה עכשיו אני בטוחה שתבין את זה יותר מאוחר בינתיים המון
לחיזוק והמון המון

אליc

New member
תודה

תודה רבה לכן באמת אבל זה כל כך טרי אני כל כך דואג כמו שהיה בקשר עצמו אני דאגדתי לה יותר ממני האהבתי אותה יותר מעצמי אני יודע שזה קרה אבל עדיין זה כל כך כואב כי היא פגעה בי זה לא נגמר בשלום וביי היה יותר מזה כי היא סיימה את זה במורה כל כך מגעילה..היא התחילה להיות קרה אליי אמרה לי שהיא צריכה כמה ימים עם עצמה שבעצם היא הכניה את הקרקע כמו שאומרים לקראת הפרידה..ובנוסף לזה כשהגעתי מצאתי את הדברים שלי ארוזים ..זה פגע אבל ממש פגע ..אני יודע רק דבר אחד היא הייתה האהבה הגדולה והיחידה שלי . לפני זה הייתי רווק מושבע שמבלה ויוצא אם בחורות לא יותר מבילוי או סקס ואני מרגיש שאיבדתי את זה היא עשתה לי את זה בכל הבחינות..אבל אני גם יודע שמה שאני נתתי לה היא לא תקבל מאף אחד אחר אני נתתי את החיים שלי בשבילה ובזה אני אומר ההפסד כולו שלה

ידידי...

סיפורך דומה מאוד לסיפורי - נוגע ללב שכבר לא שם... אבל אין מה לעשות...תן לזמן לעשות את שלו - אני לא דוגמא... ניסיתי הכל - דאגתי שלא תהיה לי דקה פנויה לבד- יצאתי המון והזמנתי אלי חברים עד השעות הקטנות של הלילה וכשזה גם לא עזר ... אפילו הבאתי כלב שלא יהיה לי רגע מחשבה מיותר- אין מה לעשות זה שם וזה ישאר שם ... למרות זאת אל תדאג - הזמן הוא התרופה הכי טובה שיש !! תאמין לי - חודש עבר ועדיין יש בי רגעים לא מעטים של מחשבה עם כל הסידורים שסידרתי לעצמי.... יהיה טוב אני מבטיח לך ואם תרצה לדבר פה אני נמצא!

לבנת23

New member
ים של ../images/Emo24.gifים

אלי, אני מאמינה בגורל, כלומר: מה שצריך לקרות קורה, גם אם אנחנו לא מבינים את זה לפעמים... אל תנסה להבין, פשוט תקבל את זה... אני יודעת שזה קשה... אני בעצמי בחרתי לסיים מערכת יחסים של 5 שנים שהייתה טובה מאוד, אבל לא היה בה עתיד, אז עם כל האהבה שבעולם ועם כל הקושי שבעולם, פשוט המשכתי הלאה... תקח איתך את כל האהבה שיש בך ואת כל הניסיון והזכרונות היפים שהיו לכם ותמשיך הלאה... אני יודעת שזה נשמע מאוד נדוש, אבל באמת יש הרבה דגות בים ואין לדעת אולי תמצא מישהי שתגרום לך להרגיש מה שלא חשבת שאתה יכול להרגיש בכלל... אל תוותר על האהבה... תנסה לצאת ולהעסיק את עצמך כמה שיותר ומי כמוני יודעת שלא משנה כמה עיסוקים, הראש תמיד נודד למערכת היחסים... אבל כמו שאמרו קודמי - הזמן יעשה את שלו וכמובן אם תצא ותכיר ולא תסגור את עצמך בבית בין 4 קירות ועם כל המחשבות, זה רק יעזור! שולחת לך המון
ים ואם אתה מרגיש קצת עצוב, תמיד תזכור שאנחנו כאן! הלוואי שה-
תאיר את חייך מחר ואל תשכח לחייך... כי החיוך בחוץ יכול לגרום גם ללב בפנים לצחוק... לבנת

מאו יין

New member
אלי../images/Emo140.gif

למרות שקשה לך לראות את זה כרגע,אתה תתגבר
אני חוויתי את ההרגשה של לאבד את האוצר הכי יקר שהיה לי(או לפחות כך חשבתי אחרי שנתיים וחצי של חיים משותפים שבהם הקדשתי את כל כולי לחבר שלי תוך כדי ויתור {בשמחה!} על הרבה דברים "שלי".) בהתחלה זה כאב נורא,הרגשתי כאילו אני לא ממש מצליחה לנשום,כל נשימה שלקחתי היתה נשברת לפני שהיתה מגיעה לסופה... והגעגועים בימים..ובעיקר בלילות!... ואפשר להפליג בתאורי הכאב עוד שנה לפחות...אהל תשמע!!!!! כווווולם עוברים את זה או לפחות כל מי שמוכן לפתוח את ליבו לדבר הנפלא ביותר
לאהבה
...!
לאהוב זה לתת את עצמך "לחסדי" אהובך/תך וכנ"ל הם נותנים את עצמם ל"חסדיך" לפחות כך זה באהבה אמיתית...אתה פגיע כיוון שאתה בעצם מסיר את כל חומות ההגנה הטבעיות של אדם על מנת שתוכל להתמסר לאותו רגש מופלא הקרוי אהבה...ולפעמים נפגעים, זה קורה, לכולם.... לא תמיד תמצא בפעם הראשונה שתתאהב את הנפש התאומה שלך, וגם לא בפעם השנייה ולפעמים תעבור הרבה מערכות יחסים עד שתמצא את האחת...אבל פה טמון הכייף, ממערכת יחסים אחת לבאה אתה לומד יותר! על עצמך על נשים על זוגיות מה שמבטיח לך שהמערכת יחסים הבאה שלך תהיה טובה יותר, יפה יותר, וכנראה מספקת יותר.
שוב, ברור לי שכרגע שליבך כלכך
וכואב
אינך יכול אולי להאמין לי ותמצא מלאנתלאפים תירוצים להסבר ש"אין, היא האחת והיחידה!" אבל זו האמת ההגיונית היחידה!
יש כל כך הרבה אנשים ונשים בעולם כמו שיש כל כך הרבה סירים ומיכסים תמיד תמצא סיר שיש לו יותר ממכסה מתאים אחד!!!זה יכאב וכמו שכווווולם אמרו הזמן ורק הזמן יעשה את שלו ,תן לכאב לכאוב אבל צא איתו לסרט עם חברים לפאב,למסיבה לים ופתאום מבלי שתשים לב פתאום יעברו 5 דקות שלא תחשוב עליה...ואח"כ חצי שעה ואח"כ תמצא את עצמך יושב ליד בחורה חמודה אחרת ומחייך אליה באותם פרפרים שמרמזים שהנה...זה מתחיל שוב... מתאהבים!
.תאמין לי! לי זה קרה....
אחד ענאאאאאאק ממני! ערב קסום לך!

למעלה