פזגז- פשוט בושה!

MissPiggi1

New member
פזגז- פשוט בושה!

להלן השתלשלות העניינים עם חברת פזגז (יש סיכוי שיש נציג שלהם שמנטר פה או שנסחפתי?):

אנחנו מנסים מזה כמה חודשים לתאם את בדיקת הגז (שנדרשת אחת ל- 5 שנים) מול חברת פזגז. כאשר החברה עצמה בחשבון ציינה שניתן לתאם עד ה- 18.9. במשך הזמן הזה שלחנו מיילים ופקסים ואף דיברנו עם נציגים (הכל מתועד) והתשובה שלהם תמידית היא "יש לנו עומס תקלות- בדיקות הגז אינן בעדיפות נחזור אליכם.... כמובן שאף אחד לא חזר...
אתמול (כשהיינו דווקא כל היום בבית)- ב19:00 הפסיק לעבוד הגז. טלפון למוקד החירום נתן תשובה שנותקנו, כנראה כי לא בוצעה הבדיקה. אף אחד לא צלצל באינטרקום, פשוט ניתקו והלכו.

מיילים ששלחנו מאתמול כמובן לא נענו (לזה נעניתי בתשובה ההזויה: "אז למה אתם שולחים מיילים? זו כתובת מייל שאנחנו לא בודקים ואם אנחנו כבר בודקים אז בטח היה עומס ואף אחד לא הגיע לזה") וטלפונים עד שהשגנו אותם ואמרו (ציטוט של הנציגה האחרונה שדיברתי איתה)- "מותר לנו לעשות מה שאנחנו רוצים ומתי שאנחנו רוצים, ולא מעניין אותי אם את לקוח פרטי שמשלם לנו- מצטערת שאין לי תשובה שתמצא חן בעיניך!" והוסיפה "את התאריך 18.9 אנחנו רשמנו- מותר לנו לשנות אותו מתי שאנחנו רוצים, זה החגים אז הקדמנו אותו ואנחנו לא חייבים להודיע לכם!"
טכנאים כמובן אין עד מחר (מעניין למה אולי היו כשניסיתי נון סטופ להשיג אתכם מהבוקר אבל הי, אתם לא עונים ועסוקים בלהשמיע את התקליט של פרסומת המייבש החדש שלהם "חבל להתייבש על הקו" כמה אירוני) ואז מבקשים שנמתין מחר לא ייאמן בין 8:00 ל- 16:00 ולשאלה לגבי חוק הטכנאים- "זה לא חל עלינו, אין לי אפשרות אחרת להציע לך!"
מיותר לציין שזיכוי בגין הניתוק היא הבהירה שלא נקבל- "אנחנו גם מפסידים מזה שאתם לא צורכים" ודמי שימוש- "אין לך מה להעלות את זה אפילו, את משלמת את זה אם את רוצה ואם לא" והכי הזוי- שביקשתי ממנה לשנות את הטון התשובה היתה "אני עוד לא הגעתי ללצעוק עליך, תאמיני לי". מקווה שהם יודעים מה הם מעסיקים שם...

אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות, בינתיים מחכים שמנהל יחזור אלינו אבל יש למישהו עצה (פרט ללעזוב אותם כי זה משהו שיטופל מיד אחרי שתיפתר הבעיה הנוכחית, כולל שכנוע של כל הבניין וזה לא מעט דיירים, לעבור חברה)?

ברור שתעזבו אותם

לדעתי בחוק לגבי דיור, אם מדובר במקרה דחוף, לא צריך לזמן את כל הדיירים בשביל דבר כזה. וניתוק גז, זה בפירוש מקרה דחוף.

האם הקלטת את השיחות? האם תהיי מוכנה להעלות את קובץ השיחות ההזויות הללו לאיפשהו? יו טיוב או משהו...?

k-don

Well-known member
מדובר על גז מרכזי , אז ייקח קצת זמן להחליף

חברה

dani666

New member
בתור התחלה - שלחו אליהם פקס ודרשו רשימת ...

.. דיירים המחוברים לאותה מרכזית גז. תספרו גם למה.

לפי החוק - הם חייבים לספק לכם את הרשימה תוך מספר ימים.

תתחילו להתארגן לעזוב אותם. מבטיח לך שבשלב זה, גם יחברו, גם יתנצלו, גם יתנו לך פיצוי וגם יורידו לכל הדיירים את העלויות.

MissPiggi1

New member
ודרך אגב- פניות הציבור של פזגז...

זה אותו מייל ששלחנו אליו כמה פעמים פניות ושהנציגה טרחה לציין שהם לא בודקים אותו בכלל (מעניין אם המנכ"ל שלהם יודע שאלה התשובות של הנציגים שהוא מעסיק...)

שלחתי גם לאמון הציבור (שהם מתהדרים באתר שלהם שהם חברים בו,, כמה משעשע ועצוב...)

k-don

Well-known member
אין צורך לשלוח לחברת פזגז, זה הדבר היחידי

שעושה יונה אמיר בעצמה - מעבירה את התלונה לחברת פזגז

MissPiggi1

New member
כמובן- שקר וכזב ש"יחזרו אלינו"

אחרי שש, עכשיו אין שם אף אחד (למרות שהבטיחו שמנהל יחזור אלינו עד 18:00) וכמה מפתיע שמוקד החירום לא יכול לעשות כלום (מעניין שאתמול ב19:00 בערב היו להם אנשים כדי לבוא לנתק- כשנוח יש ושכנוח אין... כמה נוח :))
k-don - שלחתי, מקווה שיעזור- תודה!

ofekm pazgas

New member
מענה ממחלקת פניות הציבור פזגז

שלום רב,
שמי אופק משה ואני מנהל מח' פניות הציבור בחברת פזגז, בראש ובראשונה תודה על פנייתכם זו, פזגז שמה לה ליעד את נושא הבטיחות השירות ואיכותי בראש סדר העדיפות, וקראתי את פנייתכם, אשמח באם תצרו איתי על-מנת לקבל פרטים יותר ברורים וסיוע לפתרון למקרה אותו הנכם מעלים בפנייה זו.
ניתן לצור קשר איתי בדרכים הבאות:
1. טלפון ישיר למשרדי - 03-9688033/03-9688024
2. באמצעות המייל - [email protected]
3. פקס ישירות אליי למשרד - 153-3-9688024

אשמח לקבל את פנייתכם,

גמר חתימה טובה

לשרותכם, אופק משה

dani666

New member
אפילו העברית עילגת. מה להסיק מזה ...

.. על החברה שאתה מייצג ?

MissPiggi1

New member
שלום לך- שלחתי לך מייל לפני כחצי שעה

בטלפונים שציינת עונה מוקד חירום פזגז ש"נשבע" שאין אף אחד במשרדים ושאתקשר מחר...

k-don

Well-known member
היינו שמחים לשמוע סטטוס

אם חיברו אתכם לגז ותוך כמה זמן

David Revivo

New member
תמונו מדברות

שלום לך האמת הפקידה צודקת לגבי החק אבל...... מותר להם לעשות מה שהם רוצים עד שאני נכנס לתמונה , צלם בבקשה את מרכזית הגז שלך את מוני הגז ובכלל כל דבר הקשור לאספקת גז לבניין ,שלח אלי לאיומל [email protected] דוד רביבו במקביל בקש מהפקידה שהכל מותר לה... את רשימת הדיירים שמחוברים לצובר או עמדת ההספקה שלך ,על פי חק היא חייבת למסור לך ,ולאחר מכן שלח אלי בצרוף צילום חשבון הגז. מבטיח לך שלנו יהיה מותר לעשות מה שאנו רוצים ומתי שאנו רוצים, התשובות והתוצאות יהיו מוצאים חן בעינך ובעני דיירי הבניין !!! אם בבטיחות ואם במחיר הגז , מותנה בגביית 50 שקל לדייר אשר יתרמו ישירות עיי" הצרכן לאגודה למלחמה בסרטן אל דאגה כסף זה לא יצא מכיסכם [תרומה לאגודה על חשבון החברה] בשורה תחתונה אתם תחסכו אלפי שקלים !! אותי מעניין הבטיחות בהקשר למנטר לא יודע אם נסחפת אבל יודע שמר משה אופק מנהל קישרי לקוחות פזגז מזה 15 שנה קורא ומגיב בפורום זה וכנראה יחזור אלייך בהקשר לעזרה וחיפוי על שמה של "פזגז" מר אופק כשמו כן הוא העזרה באופק !!! טכנאי הגז לא יגלו לכם אני כן !! טכנאי גז לחיים !!

יש אלטרנטיבה

אפשר לבשל על חשמל. לא יקר ולא חייבים לשנות את החשמל בבית.(יש כיריים חד פאזיים).
תתנתקי מחברת הגז בגלל עוגמת הנפש הזו.

אני מניסיון יכול להמליץ על כיריים כאלו
השתמשתי בדגם דומה של שני כיריים יחידים. לא צריך לעשות שינוי בחשמל.

אני לא קשור לחנות ולא מפרסם את החנות היא יצאה בחיפוש אקראי בזאפ.

גם כיריים דומים מסוג זק"ש הן אותו הדבר רק בשם שונה.

אלו כיריים חזקים מאוד.

למעלה