פו הדוב דם ודבש.

רוב הזמן נח

Well-known member
בהתחלה לפי התאור והפוסטר חשבתי שזה מהסרטים הגרועים האלה שלקחו את הדמויות האלה (זה נראה במבט ראשון כמו מסכה גרועה שמישהו הלביש)
ועשו מין סרט מוזר.

אבל מתברר שכנראה זה משהו שבעלי הזכויות על הדמויות נתנו אישור עליו וזה רישמי. ולא איזה סרט חובבים גרוע סוג ג שמישהו הכין.

רוב הזמן נח

Well-known member
אפשר עכשיו להחליט מה רוצים לראות.
פו הדוב? או חומר דוב?

בשניהם יש דוב משוגע :-D

Lhuna3

Well-known member
אבל מתברר שכנראה זה משהו שבעלי הזכויות על הדמויות נתנו אישור עליו וזה רישמי. ולא איזה סרט חובבים גרוע סוג ג שמישהו הכין.
זה לא סרט חובבים, אבל זה גם לא משהו שבעלי הזכויות אישרו, אלא - הזכויות שלהם פגו, ולכן הם לא יכלו למנוע את זה.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא סרט חובבים, אבל זה גם לא משהו שבעלי הזכויות אישרו, אלא - הזכויות שלהם פגו, ולכן הם לא יכלו למנוע את זה.
תוך כמה שנים זכויות על דמות פגה? הרי אם המצאת דמות היא שלך, עד שאתה מוכר אותה. כמו שקרה למארוול שמכרו ואז קנו מחדש.

לא שמעתי שזכויות כאלה פגות.

Lhuna3

Well-known member
תוך כמה שנים זכויות על דמות פגה? הרי אם המצאת דמות היא שלך, עד שאתה מוכר אותה. כמו שקרה למארוול שמכרו ואז קנו מחדש.

לא שמעתי שזכויות כאלה פגות.
אז קראתי על זה באינטרנט קצת.
זכויות כאלה אכן פגות. לפי החוק בארה"ב כרגע, הן פגות 70 שנה אחרי מותו של היוצר המקורי, או 95 שנה אחרי הפרסום הראשון.
הספר פו הדב הראשון פורסם ב-1926, ולכן הדמויות שהופיעו בו כבר לא תחת הגנה וחופשיות לשימוש.

יותר מזה: בעוד שנתיים, 2025, דיסני מאבדת את הזכויות על האייקון הכי גדול שלה: מיקי מאוס בכבודו ובעצמו.
(או שב-2024 אפילו, אני רואה מקורות סותרים)

רוב הזמן נח

Well-known member
אז קראתי על זה באינטרנט קצת.
זכויות כאלה אכן פגות. לפי החוק בארה"ב כרגע, הן פגות 70 שנה אחרי מותו של היוצר המקורי, או 95 שנה אחרי הפרסום הראשון.
הספר פו הדב הראשון פורסם ב-1926, ולכן הדמויות שהופיעו בו כבר לא תחת הגנה וחופשיות לשימוש.

יותר מזה: בעוד שנתיים, 2025, דיסני מאבדת את הזכויות על האייקון הכי גדול שלה: מיקי מאוס בכבודו ובעצמו.
(או שב-2024 אפילו, אני רואה מקורות סותרים)
וואו, כשמיקי יהיה חופשי לשימוש, תגיע הנקמה :-D

אבל נדמה לי שכבר לפני כמה שנים הדמות שלו הופיע בסאותפארק בצורה לא ממש יפה.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש לי ביקורת קטנה על הסרט. לא עדיף היה לקחת את העלילה לתחום הרצחני ההזוי? מאשר סתם לייצר סרט אימה?
ועוד מסיבה כל כך שטותית על זה ..
שהוא עזב אותו כשהיה צעיר יותר? זה לא קצת סיבה בכיינית כזאת? מה, איך הם הסתדרו על מזון לפני שפגשו אותו? הרי הוא לא נפגש בהם כשרק נולדו. הם חיו כמה שנים לפני זה בלעדיו. אז בגלל שעזב אותם והמצב נהיה קשה ולא היה להם מה לאכול, אז הפכו ליצורים רצחניים כאלה? נשמע קצת בכייני ומטופש

רוב הזמן נח

Well-known member
לא עדיף היה לקחת את העלילה לתחום הרצחני ההזוי? הסברים:

כשרק קראתי פרטים על הסרט, זה מה שדמיינתי.

נגיד שהוא היה חוזר ליער ופוגש אותם שוב. הם היו שמחים לפגוש אותו. ואז היו מספרים לו שכשגדלו בלעדיו, פיתחו מסורת מסויימת. ואז היו שואלים אותו אם הוא רוצה לבוא לשחק איתם. ואז היה מתברר לו שהם פעם נגיד בחודש משתעממים לשחק ביער ולאכול דבש, אז הם גילו שבשביל להפיג את השגרה הם נהנים למצוא מישהו ולהורג אותו. וזאת הפכה למין מסורת אצלם. ואז הם שאלו אותו אם מתחשק לו לבוא איתם. בהתחלה הוא סרב. אבל אחר כך הלך איתם וביחד הם..

או שהוא פשוט הגיע לבקר אותם והם לא אמרו לו כלום, אבל לאט לאט גילה שהם מידי פעם הולכים ורוצחים מישהו.

לא בגלל סיבה בכיינית על מה שקרה להם בגללו או שלא היה להם מזון, אלא סתם כי גילו שהם נהנים לעשות את זה.

נראה לי שעלילה כזאת היתה יותר מוצלחת

מאיפה הרעיון ההזוי הזה אתם שואלים? :LOL: :-D

ההשראה היא
מסרט צרפתי על משפחה רגילה שהבת שלהם הולכת ללמוד כמה שנים בקולג'. ואז אחר כך כשהיא חוזרת הביתה הכול נראה רגיל, עד שמתברר לה שהמשפחה שלה הפכה לקניבלית.

למעלה