פו"ב מגיעים לישראל!

I LOVE TH

New member
פו"ב מגיעים לישראל!

ידיד שלי אומר שהם מגיעים, זה לא בטוח... תבדקוP:

chen010189

New member
O__________________________O

ההודעות האלה מקפיצות לי את הלב. אם זה נכון...........אוחחח הלוואי!!!!!!!! מאיפה הידיעה הזאת? :\

רגע אבל..

אם אין לה קששר לפו"ב והיא בכלל אוהבת את טוקיו למה שהיא תעבוד עלינו?
הייייייייי מי אמר לך את זה?!איזה ידיד?הוא שקרן ?[או חתיך..?XD] איי מה אני אעשה אני מחכה ליום שזה יהיה אמיתי..למרות שיש לי הרגשה ממש חזקה בזמן האחרון שפו"ב יגיעו אלינו השנה
אמןאמןאמןאמןאמן!!

אני רק מקווה שלפניי

שנספיק לשלוח את האלבום, הם כבר יהיו בארץ!@@%#^ וגם אם לא, בעזרתו הם יבואו

Fall Out Shir

New member
טחח לא נראה לי.

הוא עבד עלייך או משהו? מתי בדיוק הם יגיעו, ולמה זה לא התפרסם בשום מקום?

I LOVE TH

New member
><"

תקשיבו, באמת שאין לי מה לעבוד עליכם, אני כל כך לא במצב רוח. א. אמרתי שזה לא בטוח! ב. ידיד שלי אמר לי שחבר שלו אמר לוXD ג. ביקשתי שתבדקו באתרים שלהם, בטח יש לכם כאלה בפייבוריטסXD ד. פיכס, הידיד הזה שלי ממש, אבל ממש לא חתיךXDDD ה. לכל אלה שלא מאמיני - גם אני לא האמנתי, אבל אחרי איזה יומיים מהיום שהידיד שלי אמר לי שהם מגיעים ראיתי בהודעות האישיות של כמה ילדים במסן שלי "יוו קניתי כרטיס" וכאלה...><, שוב, תבדקו.

BrokenRainbow

New member
אווווווווווווקיי.

מממ משום מה, לא נראה לי שהם מגיעים ושהחברים שלך באמת קנו כרטיס, אחרת היינו כבר יודעות על זה. אם לא כולנו לפחות אחת מאיתנו, והיא כבר הייתה דואגת להגיד לכולם. ואת לא צריכה להאמין כ"כ בקלות להוא ששמע מזה ששמע מזאת ששמע מההוא זה תמיד מתפקשש בדרך. אולי בכלל מישהו התחיל את זה בתור "פריס הילטון מתאסלמת ועוברת לערב הסעודית" ובדרך זה התפקשש והגיע ל"פול אאוט בוי מגיעים לישראל" קיצר..

למעלה