פותנה כמה צביעות באישה אחת....

פותנה כמה צביעות באישה אחת....

פותנה, אני בטוחה כי בצאתך מבית האח הגדול מובטח לך תפקיד כפרזנטורית של חברת טמבור.... תחליטי : "את בעד הנגד או נגד הבעד?" על מי בדיוק את חושבת שאת עובדת? בכל רגע את מגלה את פרצופך הצבוע, הכוחני והשתלטן!!!!

../images/Emo41.gifפותנה של הימים האחרונים מפתיעה לרעה

הייתי מוכנה לוותר על האמת מאחורי השליטה במטבח........ אלא שלזה לאחרונה מתווספים אירועים קטנים על הדרך שגורמים לי לחשוב שצדקו כל מי שאמרו את המשפט לעיל ☻היא חייבה את הזוג לא להתחבק ולהתנשק בבית, לא שאכפת לי מהם אבל אין לה שום זכות להחליט בעניין, ☻היא רצתה להעיר משנת לילה את אלירז שיצחצח שיניים - אלין עצרה אותה ☻כשארוחת הצהרים התעכבה היא לא הרשתה לאלירז ואלין לעשות כריך לפני האוכל וממש התעקשה עד שוויתרו ובימים האחרונים היא יורדת מהפסים בענייני שליטה עד שזה ממש בולט באופן מיוחד זה באמת מוריד לה המון נקודות... וכמובן שברקע תמיד אזכור את המשפט אליו מאד התחברתי, אשר שכתבה כאן duda - "...פותנה אוהבת להיות משכינת שלום יותר מאשר את השלום עצמו..." מצידי עם כל הכבוד ויש כבוד (והכבוד מאד חשוב לפותנה) שתכין את המזוודה...

עפריטה

New member
תקשיבו אנשים פותנה התכוונה "בצד" שלהם

הרי זה המומחיות של פותנה (משפטים סתומים ,חסרי אמירה) הקטנת מחשבה הזאת שחייבת פשוט חייבת את קיומה בבית לאלירז הופכת צד ,בצורה אופיינית ואפסית שכל כך מתאימה לאופיה אלירז שקצת מאס בהתנהגותה של פותנה ,לא מתכופף מספיק לטעמה ותומך במופגן באלין ,וזה לא לרוחה ,,,,,,,, אז היא מתחילה לבחוש עם גואל התחש ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

spinning1

New member
פותנה ערביה צפונבונית כמו גואל וכמו איילה

וסער. אני לא סובלת טיפוסים כאלה. מעדיפה עממיים כמו אלירז אלין הילה וארז

גם אני... רק חבל שאנחנו במיעוט...

לגבי הילה, אלין וארז. בהקשר לאלירז הוא בהחלט שבר את היא באהדה של העם כלפיו, בתקווה שזה יבוא לידי ביטוי בגמר!!! שבוע טוףףףףףף♥♥♥

הנתונים משתנים מרגע לרגע כי פותנה לכלכה עכשיו

ואם היא כבר יוצאת בפנטזיות שאלירז לא בגמר ואומרת את זה לגואל (כמו תיאום הדחה) - יש מצב שהיא עושה מהלך רע, משום שגואל אמר לה היום שאף אחד לא ידיח אותה והיא רוצה לסלק מהשטח את אלירז !!! בתור מי שסילקה מחדר השינה את כל הגברים בכדי שתוכל להתפלל ולא התחשבה באיש כל החודשים האלו מהבחינה הזו, אלא רק התחשבו בה (יכלה להתפלל בחדר משימות לבד) היא לא תהסס לפגוע בו כנראה...... כמו שהיא אומרת בעצמה, היא מראה את הפנים האחרות שלה עכשיו היא צריכה לטוס הביתה...

מיקה 123

New member
פויילישה

אם בכזו זכוכית מגדלת את בוחנת אותה, את נופלת לגבי בחינת שאר הדיירים. לכולם יש אינטרס להגיע לגמר ואלירז מאיים על כולם בגמר. זה מה שנקרא אסטרטגיה במשחק. פותנה מההתחלה היתה מאופקת ולא אמיתית לאורך כל הדרך. הסיטואציה היחידה שאני מסכימה איתה זה הקצר שהיה בינה לבין עדנה. בשאר, היא לא שונה מאף אחד בבית.

ואלה משו קרה לפולניה, נשפכת על פותנה חופשי.

איזה סיפור אתם עושים מכל שטות. אבל נראה לי ארז על הכוונת הפעם.

../images/Emo13.gif מי שנוגע ב-מושא הערצתי אני נושכת מייד../images/Emo6.gif

אני עושה עכשיו לילה לבן עד שגברת ג'אבר הולכת לישון נראה לי החצ'קון שגדל לה על הלחי הרעיל לה את המוח היום..חחחחחחחח נחכה לראות מי עוד מועלה להדחה ואז אפתח את הארסנל

נו, קודם כל אני פולנייה זה בגנים../images/Emo6.gif

ואני שולפת ציפורניים (מודבקות) ברגע שאני רואה סימני להטיית הדחה.. ועוד נוגעים ב-מושא הערצה שלי? לא ולא - אני ישר נושכת..חחחחחח

א ס ו ר לצעוק לאלירז על פותנה וגואל

אזור לצעוק לאלירז שיזהר מפותנה וגואל, זה רק מכניס אותו לסרטים. אבל תמיכה (אוהבים אותך, אלירז המלך וכו') גם תעשה לו טוב וגם תבהיר לפותנה וגואל שכדאי שיַרְגִיעוּ

ערסחבק

New member
יש בה "רק" 2 צדדים

יענו מתהפכת. אולי זה כמו שאמרה עדנה בחדשות היום, פותנה היא בעצם "יהודייה".

למעלה