פותנה וסער מחפשים משפט לענות לעדנה

פותנה וסער מחפשים משפט לענות לעדנה

היא מתכוונת לאחל לה בריאות ו"מקווה שלא תזכרי אותי בזכות המקלובה שלי בלבד".. מסבירים לה את הבעייתיות והיא מתקשה לקבל..........כהרגלה..... היא נשארת להקשיב סער עסוק באני סולח לך על זה ועל זה ועל זה..... ומזכיר את הדברים הרעים שנשמעו מפיה....... גם הוא טועה בניסוח שיש בו נימה קנטרנית...... סער לא נשאר להקשיב, "הולך לישון"... בקיצור 2 גאוותנים שרוצים להחזיר לעדנה מילה ובוחרים בהמשך ההתנצחות

bamba38

New member
פותנה וסער יש כל כך הרבה מצלמות מה מונע מימכם

לאמר לעדנה מה אתם חושבים יש מצלמותבכל הבית למה צריך שידור חי בשביל זה, אתם כל הזמן בשידור חי הם כאלו אפסים עם רגשי נחיתות,

מעולם לא נעשו כל כך הרבה חזרות ל'משפט מהלב'

זה לב רקוב שצריך לשנן כל כך הרבה משפט לאדם החולה בסרטן.

מיסטי22

New member
אם היית יודעת מי היא עדנה באמת....

והיית יודעת יותר על הפעילות האנטישראלית שלה -זו לא אידיאולוגיה זו פ ר ו ב ו ק צ י ה !!! היית לועגת פחות לפותנה וסער....ומבינה שכניסתה של עדנה לבית האח הגדול הייתה "תאונה" מצערת. ומפרידה זאת מהמשחק....

עדנה מעניינת לי את קצה הזרת...

פותנה וסער נופלים במלכודת של עצמם וחוטאים בגאוות יתר!!! מחמיצים את הדבר החשוב ביותר לנהוג כאנשים תרבותיים ולא להתעסק בזוטות...אגו נפוח כאן מדובר על משהו לגמרי אחר מבלי קשר למה שעדנה מייצגת הם חוטאים לעצמם מתוך הרדיפה אחרי הכבוד העצמי ואגו נפוח שיסגרו עניין, יאחלו לה בריאות וגמרנו כל מילה מיותרת, הם עושים מעצמם צחוק וזה מתחיל להראות כאילו עדנה הובילה את שני היהירים האלו באף על מנת שיפילו עצמם מול פני כל האומה ויעשו מעצמם צחוק בסופו של דבר סער בכלל לא סולח לה, רק רוצה לחזור על כל עוולותיה - הוא יכל לבחור בשתיקה בסופו של דבר פותנה חייבת לומר את המילה האחרונה, עסוקה בנפתולי מלל שבלשון המעטה לא מחמיאים לה עדנה הצליחה להוריד את שני אלו לתחתית השקית של הזבל

ה'סליחה' של סער הוא הדבר הכי צבוע

איך אפשר לומר "אני סולח" באותו משפט עם כל כך הרבה שנאה? וזה כשצביעות נחשבת כפשע אצל עלובי המוח שגרים בבית האח.

מיסטי22

New member
לא מסכימה ואפילו לא עם מילה אחת ....

מכל גיבוב המילים "המנופחות" שכתבת....יותר מדי ....על לא כלום.... ודרך אגב , סער ופותנה "היהירים" כדברייך, זכותם להגיב כראות עיניהם.... פולניה ,פולניה ....אבל האמת שלך זו לא האמת האולטימטיבית....ולא האמת של כולם. נקודה.

הגר331

New member
פותנה שוכחת

שהיא נמצאת באח הגדול וכרגע לא יכולה להגיב לאחר שתאומר את דבריה, הביקורת לאחר מילותיה יהיו חריפות היכאן החמלה?.. האגו שלה בשמים ולכן היא תשלם עבור הקטונניות והרצון להיות תמיד במרכז הבמה. מתי היא שותקת?

נופית6

New member
תגובתה של פותנה

חבל שפותנה עושה חזרות ומקבלת עצות ( אחיתופל לדעתי ) מגואל ואיילה. אין כמו אמירה ספונטנית, מהלב, במצבים מסוג זה. חבל שאינה יכולה להסתפק באיחולי בריאות, וחבל שאינה מצליחה להתגבר על התסכולים שלה ומייחסת חשיבות לאמירה של עדנה. ספק גדול אם היתה לעדנה כוונה להגדיר את פותנה דרך צלחת המקלובה... חבל שפותנה חיה בהרגשה שהיא הוגדרה תמיד דרך המטבח - ומה עשתה מהרגע הראשון שהגיעה לבית??? בחרה במה שהיא עושה טוב - להכין אוכל טעים לכולם ולא רק זה - לנהל את המטבח ביד רמה מה שמראה גם על יכולות ניהול וארגון. ד.א. אלירז הקדיש לה זמן רב והרבה מחשבה וברגישותו הרבה נפגע כשהיא התעלמה וביטלה את כל מה שאמר לה. ובהקשר זה אני חייבת לציין שאיני בטוחה לחלוטין בנאמנותו של גואל לאלירז והאמת מבצבצת בפרטים הקטנים. שימו לב !

מאור 215

New member
../images/Emo243.gif האח הגדול השיג את המטרה עם עדנה

וההולוגרמה שלה. תראו כמה גואל פותנה וסער מתכוננים כדי להגיב, חושבים על כל משפט על המשמעות ואיך זה יראה בחוץ. לגואל פותנה וסער היה שם הזדמנות גדולה להגיב לה 24 שעות ביממה בסיטואציות שנוצרו עם עדנה, להגיד לה מה הם חושבים עליה אבל הם ברחו ממנה בבית ! נמנעו מלדבר איתה. עכשיו הם נכנסים לסיסמאות בתגובה, כל מה שלא יגידו יהיה רע מבחינתם. חוץ מהדבר הבא : שתהיי בריאה ותחלימי.

למעלה