פותנה השתלטנית

• פותח הנושא zivg4
  • פורסם בתאריך

zivg4

New member
פותנה השתלטנית

חשוב מאד לקרוא את שפת הגוף,להבין בין המילים ולראותאת אשר זוממת גברת פותנה הערמומית.בתחילה היא התאפקה וניסתה להפגין רוגע,שוחרת שלום ,לא מתערבת נטרלית שרק השקט והשלווה השוררים בבית חשובים לה.אך לאחרונה מתגלה פרצופה האמיתי,היא מנסה להשתלט על כולם באמצעות הבישולים ולכן היא ניכנסה לויכוח סוער עם עדנה.להזכירכם עדנה שידעה לבשל מצוין החלה לבשל כשלפתע התערבה גברת פוטנה הצדיקה ודרשהשתצא החוצה כי היא זו שתבשל לפי דרכה ולא כפי שעדנה עושה.ואז עדנה נפגעה וטענה שאין לגברת המתחסדת זכות להכתיב לה הכיצד ואיך לבשל ,וכי היא זו שהיתה במטבח לפניה.הויכוח התנהל בטונים גבוהים וכמובן שעדנה זו שצדקה.כך היה גם עם שרה המקסימה שעזבה את הבית וטענה כל הזמן שהיא מנסה למצוא חן דרך הבישולים ולכן היא מנסה למנוע מאחרים לבשל.עתה גם שומעים איזה פה גדול יש לה .ולכן כדאי שתחזור לעשות חומוס אצלה מה שהיא אוהבת.מחכים לך בחוץ ועכשיו,לכי הביתה ......נמאסת...

milki01

New member
שטלתנית, ערמומית, המסעדה שלה מלוכלכת

כל נאמר לי ע"י אנשים שהיו שם פיזית. אמרו לי "מלוכלך, לא הגייני". לא מומלץ. . אני חוזרת ואומרת, פוטנה שחקנית ערמומית, היא לא האשה אוהבת השלום שהיא מנסה להציג את עצמה. אף אחד לא יודע מי זו פותנה באמץ מה שבטוח, היא הגיעה לקחת את הכסף, ואף אחד ממש משמ לא מעניין אותה. היא באה לשם לעבוד

למעלה