פותח את הלב

dios4

New member
פותח את הלב

שלום לכל חברי הפורום היקרים. למען האמת רציתי להציג בפניכם דבר שאולי חלק שם לב אליו, והוא האתר של הקופים הירוקים. כמו רוב אוהדי מכבי חיפה גוש האוהדים הזה מעניין אותי, לפעמים אני רואה בו דבר חיובי שמאחד את הקהל הירוק שמגיע לאצטדיון, ולפעמים אני נושא תפילה לשמיים ואומר בשביל מה החרא הזה. לאחר ההדחה של מכבי חיפה מהגביע האתר שלהם לא עודכן, שום כתבה על משחקי הליגה, שום סיקור של משחק שום דבר, אז זהו..העונה שלהם נגמרה? זה יציע ג' שלפי התקשורת "יציע השרופים של מכבי חיפה" אם כן..יאלה לעבור יציע. לדעתי זה בושה, אני לא רואה סיבה שהאתר לא יתעדכן כל עוד הליגה בעצומה, ועדיין אפשר להגיע לאירופה דרך הליגה. אני יותר בוגר,הידעתם? לא יודע אבל הרוב פה חושבים שאני שונא את יניב קטן , אינני שונא את הבחור ..אבל מאכוזב רבות ממנו, הוא מציג יכולת רעה לאורך העונה (שוב לא נכנס לדיון רחב בעניינו) אבל ניתן להגיד שקטן חלש כמו כל שחקני מכבי חיפה העונה, ולדעתי הגזמתי טיפה. וזהו זה..ניפגש בגביע ונחגוג נצחון:)

אסִי

New member
אני לא מבין מה הקשר

בין זה שהם לא מעדכנים את העמוד הראשי באתר שלהם לבין בושה. הם עדיין עובדים ומתכננים דברים למשחקים, הם עדיין כותבים בפורום שלהם, הם עדיין מעלים תמונות וסרטונים - אבל זה לא אומר שזה שהם לא מעדכנים את האתר אז הם לא עושים כלום ומבחינתם העונה נגמרה וזאת בושה לקופים. אני שמחתי לדעת שגילית שאתה יותר בוגר, מזל טוב :)

Olympic Hero

New member
הקופים לא באמת משתמשים באתר שלהם

כדי לסקר משחקים, זה לא ממש איכפת להם. הם רוצים את הפורום שלהם ואת השרת כדי לעלות תמונות וסירטונים. עבורם זה הכי חשוב. אם אתה מעוניין בסיקורי משחקים, חדשות וטורי דעה מעניינים, אתה תמיד יכול להיכנס למכבי חיפה און ליין.

לא נראה לי שכדי לתת קישור לאתר של

המתחזים לאוהדי מכבי חיפה האלה... רק יודעים לבכות על הקבוצה, ועל אני לא יודע מה. עם כל הכבוד לותק של האנשים שם בתור אוהדי חיפה. הם בושה וחרפה. לפחות רובם שם. ושאלה קטנה... למישהו יש מושג כמה חברים יש בקופים הירוקים... זה מעניין אותי טיפה.

Olympic Hero

New member
מתחזים לאוהדי מכבי חיפה?

מה השלב הבא, תקרא לאנשים טרמפיסטים? מי אתה ולמה אתה חושב שיש לך את הזכות לקרוא לאנשים שכבר שנים אוהבים את הקבוצה בכל נפשם לא אוהדים? מבחינת הפורום, אני מסכים איתך, יש שם כמה יוצאי דופן. אבל ההכללה שלך מעידה על בורות וחוסר הבנה. ובתור מישהו שעובד באתר, סליחה, בתור מתחזה לאוהד מכבי חיפה, אני חושב שאתה צריך לחשוב יותר מפעם אחת לפני שאתה מפרסם שטויות כאלה.

אני עוקב שם לא מעט בפורום ואני רק

רואה שם את האנשים בוכים על הקבוצה מקללים ואחרי כל הפסד פותחים 200 מיליון נושאים על רוני לוי. ולא אמרתי כל הפורום אם שמת לב...

אני בכלל לא דיברתי על הפורום.

וגם לי שום אינטרס לפרסם את הפורום שלהם, אני דיברתי אך ורק על אתר עצמו כאתר, והתוכן שהוא מציע. בנוגע לאנשים שם בפורום אתה פשוט חייב להשלים עם העובדה שיש אנשים גם עם דעות שונות משלך ולא כל אחד כזה לא אוהד אמיתי

לא הבנתי כל כך את הקשר בין הכותרת

שאתה פותח תלב לנושא של הקופים ואם כבר על עדכונים מה עם קבוצת הכדורסל היא הבטיחה עליה ללאומית?

אסִי

New member
כן

עוד שעה חוגגים את העלייה ללאומית באולם שבקריית אליעזר.

אסִי

New member
מה גלגליות?

זה בקריית אליעזר ליד הגן שעשועים מול האיצטדיון. יש שם שני אולמות כדורסל, המשחק הוא באולם החדש. צריכה להיות שם היום חגיגה גדולה.

איפה זה האולם?

ולמה שלא ישחקו ברוממה ואינשאלה יעלו לליגת העל ואז אני אפסיק לחבב את נהריה וגליל ואולי יתחיל להיות חם ברוממה

אפרופו קופים, עם כל הקנסות

שהקבוצה קיבלה בגללם היינו יכולים להביא את עידן טל... חיפה נקנסה ב20 אלף ש"ח בגלל הפירו בבלומפילד נגד מכבי.

Olympic Hero

New member
ועוד 25 על אספניול.

אבל בשתי המקרים זה היה שווה את זה. באספניול זה הוכיח שאנחנו אימפריה, מול ת''א זה עצר להם את המומנטום ונתן לנו את המשחק בחזרה. ואגב, טל שווה קצת יותר מהגרושים האלה

באספניול

זה לא הוכיח שאנחנו אימפריה אין שום קשר ראו את המשחק בספרד אמרו מי זה HAIFA עד שראו את האבוקות והבינו שמדובר באימפריה

תשמע

אני מעריך את הקופים הירוקים על כל העידוד וכו` אבל לומר שלזרוק אבוקה בברצלונה מוכיח שאנחנו אימפריה זה שטויות עצם העידוד שם זה כן אבל לא האבוקות יאלה עד כאן לענין זה

Olympic Hero

New member
האבוקות זה בקטנה. העידוד היה מעולה

בתוך כל האצטדיון הענקי הזה שמעו רק אותנו(גם אחרי השערים). זה מה שהוכיח, מבחנתי בלבד, שאנחנו אימפריה.

למעלה