פותחת שירשור חדש../images/Emo13.gif
מקווה שלא תכעסו עליי, אבל חשבתי לכתוב את דבריי בשירשור חדש...ואולי לפתוח דף חדש עבור כולנו
קראתי את השירשורים האחרונים והרגשת כעצבות עטפה אותי, אני רואה בפורום המיוחד הזה, דרך חדשה לשינוי...אפשרות עבור כל אחד ואחת מאיתנו לשנות משהו שהיינו רוצים בחיינו
מוקירה ומעריכה את פועלה שלי יעל ואת רצונה שכל אחד ואחת מאיתנו תצליח/יצליח בדרכו שלו.
מהדברים שקראתי הרגשתי מועקה, משהו בדיאלוג הנפלא שהתפתח בין האנשים כאן, השתבש לו... מה שמפריע לי שבגלל השיבוש ובגלל חוסר ההבנה או אולי חוסר הסכמה אנשים יקרים נפגעו ועזבו.
רוב חיי הייתי אדם שחי בין השחור ללבן, לא הכרתי את שאר הגוונים ולמען האמת לא התענינתי בהם. בשנה האחרונה למדתי שיעורים מופלאים, מתוך הבדידות שלי צמחה התובנה שיש עוד גוונים בקשת האפשרויות, הבנתי שראיתי את החיים בזווית צרה...והגיע העת להרחיב את היריעה, לראות את העולם על כל גווני וצבעיו, מכאן התחלתי מסע שונה, מסע של הבנות ותובנות שאין אמת אחת ושאין רע מוחלט או טוב מוחלט(מה לעשות הייתי נאיבית וילדותית וחשבתי שיש אמת אחת, רע וטוב) גיליתי שיש דרכים רבות לאושר, לאהבה, לחברות...גיליתי שדעות שהיו לי ברורות ומוצקות כבר לא כל כך מוצקות וברורות, גיליתי שאפשר למצוא בכל אדם ואדם גם את הטוב וגם את הרע, הבנתי שרק לי יש כלים לעזור לעצמי ושאר האנשים יכולים לתת כיוון/עצה אבל הדרך היא שלי
...ראיתי אנשים מכל העולם, חוויתי תרבויות שונות ומשונות, בסופו של דבר כל החוויות שחוויתי, לימדו אותי להסתכל בראיה חדשה על העולם. כתבתי את כל הפוסט הארוך הזה, כדי לומר שלמרות ההבדלים המנטליים, כרונולוגיים, הבדלים של גישה, דעות שונות, מקומות שונים, זוויות ראיה שונות...כולנו הגענו ונשארנו בפורום, מתוך עניין ומתוך רצון להמשיך את הרעיון המופלא שלו...גם אם יש חילוקי דעות ואי הסכמות
,(במשפחות הכי טובות יש חילוקי דעות ואי הסכמות) ניתן להתגבר עליהן בשיחה כנה ופתוחה. מקווה שהצלחתי להעביר את הרגשתי
מקדישה לכולנו את השיר הבא
"אופטימיות" (לא זוכרת את המקור) "אל תאמין אם יאמרו, לא יפה העולם אל תאמין אם יאמרו, לא טוב האדם למחטטים ומחפשים רק רע ומכוער אל תאמין, הם יראו רק קוצים בצבר ולצבר יש פרח כתום מלא חן, ופרי לו מתוק, עסיסי ומרענן. אם היום מעונן, גשום ורטוב מחר תזרח השמש ושוב יהיה טוב. איך תרגיש באור-אם לא יהיה צל? איך תראה כוכבים-ללא לילה אפל? אפ כבר בכית וכעסת-תדע לצחוק כמה טוב. מה נהדר הוא לשמוח, לשיר, לאהוב. האמן באמונה כי טוב האדם. הבט וראה-מה יפה העולם. תכלת רקיע, וירק שדות, שירת ציפורים, תשמח לבבות. רבבות הצבעים של פרחים פרפרים עדינות של ניצן, עת ראשו הוא מרים. חיוכו של אדם, ההולך לבדו הוא חושב על דבר היקר לליבו. זרע זעיר שינבוט ויגדל, יצמח ויהיה לעץ ענק העומד בחורשה, גאה וחזק. איך לספר פלאי עולמנו כל היופי וההוד המעשירים את חיינו? בנשמתך זה טמון, בידך הברירה לראות את הטוב, או את הרע. אמת הדבר, אין עולם כולו טוב גם רע יש בו לרוב. אהבה ושנאה יש, יש חום ויש קור אבל, עמק אפל, רק מגביה ההר לכן, אין לחשוש מעצב וכאב, החיים מתוקים, אם טוב לך בלב." מאחלת לכולנו רק טוב דולפינית
מקווה שלא תכעסו עליי, אבל חשבתי לכתוב את דבריי בשירשור חדש...ואולי לפתוח דף חדש עבור כולנו