פותחת לך את הדלת...

10 אצבעות

New member
פותחת לך את הדלת...

פותחת לך את הדלת בחלוק חצי שקוף, ואתה ממהר פנימה עם הילת מין מעל שיערך הכסוף... מצמררות את עורי מעונג אצבעותיך בליטוף פטמותיי, ואתה מרגיש בהן מזדקרות עוד לפני שפרמת את כפתוריי... את הרעידות בברכיים לא מצליחה להסתיר, המבט המתחנן "קח אותי" את רמת החשק מסגיר... וכמו צלחת קינוח שלוקח איתך למיטה לפעמים, כשבא לך לנשנש ולנוח אותי בקלות בידיך מרים... אל מקום משחקינו האהוב, אל מעון קבוע של תשוקה, אל חדר השינה אשר בלעדיך הרגיש עזוב, אל חדר אהבה, אותו מייד ממלא ריח מין וטירוף... ושוב זרועותיך את גופי חוקרות, ושוב לשונך שרה לשדיי סרנדה... בלהט כשל ריקוד אנו חוברים, ותאמינו לי- זאת לא למבדה... ולשונות מחליפים את ידינו, אצבעות מחליפות כיוונים, והמיטה חורקת תחתינו, אבל רק אנחות ותחינות לעוד אנו כרגע שומעים... כשאני מתכופפת אל אשכיך, כשאני מלקקת אותך... מרגישה את ריקוד אצבעותיך מסביב ובפנים, במיצים שזולגים לכבודך... פותחת את רגלי כשערי גן עדן, תזיין אותי לך לוחשת, משתוקקת להרגיש אותך בתוכי, מתחברת אליך ולרגע נוטשת... וגלים של תשוקה נשנים וחוזרים שותפים אותנו כגלי הים, מתלטפים, מתנשקים, מתלקקים, והעולם מסביב לא קיים... ואתה בתוכי כפלדה בוערת, ואני מסביבך, וכשאני אל איברך חוברת, האם תוכל להסביר מה קורה לך? ואם לא תוכל, אסלח ואתאר במקומך את אורגזמות הלב, ושל גופינו שמחה... את מעשי אהבה ולא רק מין, החוזרים ומתעמקים עם הזמן, את קולות, ריחות ותחושות עושר, ומי שלא מאמין- להציץ מוזמן...

מה טוב ומה נעים ../images/Emo23.gif

הטעם היפה, הסגנון הכובש מרטטים את ליבי, ומחסירים בו פעימה. מי יתן וכך נתענג, כתבי עוד, ואולי באי ניפגש, ונחיי את הרגע, של השאיפה למיצוי תענוגות ימים ולילות.

למעלה