פותחת הרקדות........

פותחת הרקדות........

סיימתי את לימודי הדרכת ריקודי עם בשנה שעברה, ועכשיו אני מעוניינת לפתוח במתנ"סים חוגים לריקודי ילדים. הדפסתי פליירים ואני מאוד מקווה שתהיה היענות יפה מצד הילדים. לפתיחה הצעתי כניסה חינם אך המתנ"ס רוצה לגבות בכל זאת כסף. זה לא נראה לי צודק מבחינתי. מה דעתכם?

הי ריקי שרה

ברכות לסיום לימודייך. והרבה הצלחה בחוג החדש לילדים שאת מתעתדת לפתוח. לגבי הכניסה חינם שהצעת : הרעיון שלך טוב ואפילו מצויין, כניסה חינם בפעם הראשונה במקום חדש ועוד לילדים זה חיובי מהרבה בחינות. המקום מבקש לגבות כסף - אני מניח שבעלי המקום מבקשים לפצות את עצמם על ההוצאות שלהם, חשמל, מיזוג וכו'.. כנראה גם הם צודקים. אני מקווה שמחיר הכניסה לחוג הילדים יהיה זול ביותר, משהו כמו 5 עד 8 ש"ח, לא יותר, כדי לא להכביד על ההורים, והכי חשוב, כדי למשוך את לב הילדים לריקודי עם - הילדים הם דור העתיד. מאחל לך בהצלחה רבה.

ריקי - הכסף, זה לא מה שחוב

מי שאחראי להבאת הילדים להרקדה הם ההורים, הגורם הכספי של תשלום בפתיחה הוא גורם שולי. בכדי להביא ילדים להרקדה את חייבת אבל חייבת, להיות בקשר שוטף עם בי"ס סמוך למתנ"ס. גשי לבי"ס, דברי עם המנהלת, הרקידי מס' פעמים את הילדים (אפילו בהתנדבות), ואז כאשר הילדים יקשרו אלייך ויאהבו אותך, הם גם יגיעו להרקדות שלך במתנ"ס. את בהחלט רשאית לגבות סכומים סבירים עבור הרקדה לילדים, בין 15 - 20 ש"ח לשיעור (ההורים משלמים עבור כל פעילות אחרת כ 130 ש"ח לחודש (4 פעולות)) ולכן 20 ש"ח לשיעור זה סכום סביר לחלוטין.

sweetsarit36

New member
../images/Emo50.gif ריקי

קודם כל
לקבלת תעודת מרקיד מאחלת לך המון
בחוג החדש - כן ירבו!!!
- צייני באילו איזורים את פועלת ומרקידה. ולגבי שאלתך: רעיון מצויין לכניסה ראשונה חופשית, מקובל ונהוג כך בהרבה מקומות למיטב ידיעתי ואני לא חושבת שהמתנ"ס אמור לגבות כסף בעוד את מתנדבת מיוזמתך.

../images/Emo50.gif ומספר המלצות

בהצלחה לפתיחת החוגים לילדים, מקווה שתטפחי ילדים שיאהבו את ריקודי העם ישראלים. לא תמיד קל לעבוד מול מנהלי המתנ"סים או רכזי החוגים בהם. לא תמיד ריקודי העם הם בראש מעייניהם ולא תמיד הם מבינים ורואים עולם זה כמונו. תנסי להסביר לאנשים במתנ"ס את היתרונות לפתיחה בחינם, שזה יאפשר לילדים רבים לבוא ולנסות, יתן להורים הזדמנות לבחון אם ילדם מעוניין ומתאים לחוג כזה לפני שרושם אותו לחוג (איני יודעת אם אתם מתכוונים לעשות תשלום מראש או כמו בהרקדות), יעודד גם למי שלא בטוח בזה או לא יודע מה זה לבוא לנסות ולראות, וככה כנראה תמשכו ילדים רבים יותר. אגב, ברוב המתנ"סים, בתחילת השנה, נערך הפנינג חוגים, בו כל מדריך מציג את החוג שלו. לא יודעת אם זה קיים במתנ"ס שניגשת אליו, אך גם אם כן כנראה פיספסת זאת. אם בכל זאת המתנ"ס לא מעוניין בפתיחה בחינם, לא מעוניין לספוג את העלויות של פעם זאת, הציעי לו לעשות הנחה, כאשר את תספגי את כל ההנחה על עצמך. פשרה חלקית בשבילך. שמעון עשור נתן לך המלצות מצויינות, לפנות לבתי הספר באיזור ואף לקיים שם מספר הרקדות. המלצה נוספת לפנות לתנועות הנוער.

למעלה