פותחת את הבוידעם...

המממ

New member
פותחת את הבוידעם...

ומוציאה משם משחק מאובק שלו נגעו בו הרבה זמן: שירים עם נושא!!! והפעם... שירי "אין לי כוח!"
עצלנות, בטלה, חוסר חשק להזיז את האצבע וכו´ וכו´... אני מקווה שהבנתם למה כוונתי. ואם יש לכם שיר שלא כולו עוסק בנושא, אבל יש בו ציטוט אחד רלוונטי, אל תחסכו מאיתנו! שורות מחץ משירים תמיד עושות
על הפרצוף... ותמיד אפשר לאמץ אותן...
אז זהו, בהצלחה!

עטלף77

New member
יש לי אחד (בינתיים)

אני אוהב לישון / לא זוכר של מי אבל יובל בנאי עושה אותו ב´עבודה עברית´

עטלף77

New member
יש לי עוד אחד

ערימה של חבר´ה על הדשא. שיר של סטלבט... "אני שותק וכה כבדות רגלי פתאום היא מסתובבת והולכת ורק אני שותק עוד שם, נו די"

../images/Emo150.gifיש לי ....

בנזין-יום שישי "אין לי כוח לקום,אין לי חשק לכלום".... הבטלנים-שיר הבטלנים...הופה הולה הולה הולה... אריאל זילבר-אם אני לא טועה אז הוא תועק שם "הו,אין לי כוח..." וגם אני שוכב לי על הגב..עוד שיר בטלה...

קוציני

New member
היה שיר בשנות ה 80

לא זוכר את המבצעים אבל הוא הלך ככה : "הואה לשבת על הדשא ,הואה לנוח בצל ,הואה מניסיון טוען שלא קשה בכלל להתבטל"

סלים וארזה

New member
מנהל
קובי רכט בפיגמה החוצה מציץ רואה ת´אנשים ממהרים לא מבין את הריצה לא מבין למה לא לשמוע בקולי? פזמון הואה לשבת על הדשא הואה לנוח בצל הואה מנסיון טוען ש לא קשה בכלל ל-התבטל אתמול בבוקר התעוררתי מוקדם בנסיון להשתנות פתאום ראיתי בשמים ציפור ישר שיניתי את התוכניות פזמון ילדה עגלגלה היתה שלי "לא רציני" היא אמרה עניתי "AUREVOIR" אני על הדשא לא רוצה ילדה לא רוצה עבודה פזמון עכשיו אני עייף גמרתי לשיר מי שלמד ישיר איתי מי שרוצה יבוא בראש שלי מי שנשאר יבוא מחר פזמון זה כל השיר (מהזכרון)

איך שזמן רץ. כבר שכחתי לגמרי

מהנושא הזה ! יש כזה שיר של הדרדסים, איזה טראנס מוזר : "אין לי כוח, א-א-אאין לי כוח! " זכרתי אותם יותר חרוצים דווקא...

מאטריקס

New member
בדיוק רציתי לכתוב את זה!

אבל פחדתי שיצחוק עליי!
ובגלל זה, רק ווידוי קטן - ראיתי דרדסים רק פעם אחת בחיי, כשהייתי בן 9 ! לא לצחוק!

קבלו שלושה שירי סתלבט...!

"יושב על הגדר רגל פה רגל שם..." (אריק איינשטיין) "אוהב להיות בבית" (אריק איינשטיין) "יש ערימה של חבר´ה על הדשא..." (מאיר אריאל)

מאטריקס

New member
אממ... לא ממש

"יושב על הגדר" הכוונה לאחד לא-אופטימי, שלא משנה לא מה יהיה (נטרלי), והוא "בסדר עם כולם", כך שזה לא ממש הכוונה להסתלבטות. (הכוונה פה היא שהוא יושב על הגבול (הגדר מסמנת לדוגמא את הגבול בין הבית לרחוב) עם רגל פה רגל שם - שבסדר לו פה ובסדר לו שם...) ב"אוהב להיות בבית" - להיות בבית זה "הסתלבט"

המממ

New member
../images/Emo13.gif יש לכם עוד כוח?

אני רואה שהשירים שהבאתם הם על טהרת העברית, שפת הקודש. ומה עם לועזי? אני לא מצליחה לחשוב על אף שיר לועזי כרגע, אבל אני בטטוחה שאתם יכולים!
אגב, אתם מוזמנים גם לספר על הרגלי הסתלבט שלכם. או שאתם חולי עבודה?! או איך אתם מתחמקים ממשהו כשאין לכם כח אליו....
מצאתי נושא מאוד חיובי...

קוציני

New member
יש לי אחד לועזי

כמובן של החיפושיות i´m only sleeping -------------- evrybody seems to think i´m lazy ,i don´t mind i think they´r crazy מתוך REVOLVER

Cantinflas

New member
אחד מיוחד:

Time / Pink Floyd למי שלא מכיר (?!) אז: Ticking away, the moments that make up a dull day You fritter and waste the hours in an off hand way Kicking around on a piece of ground in your home town Waiting for someone or something to show you the way Tired lying in the sunshine, staying home to watch the rain You are young and life is long and there is time to kill today And when one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun...

סלים וארזה

New member
מנהל
עוד היי וומן / שיר של אטרף היי וומן זה אני את רוצה סיגריה תדליקי גם לי לא רוצה לישון / ג´וזי כץ ממילא הוא נרדם על הספה שבסלון נוחר ולכולם מפריע שלווה / להקת הנח"ל כל השיר כולו שתי אצבעות מצידון / בועז עופרי אני שוכב אך מת לישון אני יושב / שלמה ארתי אני יושב על שפת הרחוב ומסתכל באנשים הם אינם יודעים שאני בהם מסתכל סן פרנציסקו על המים / אריק איינשטיין יושב בסן פרנציסקו על המים שוטף את העיניים בכחול ובירוק זהו בינתיים

סאביבית

New member
לישון לישון / מאיר אריאל

בדיוק קיבלתי את המילים של השיר הזה : לישון לישון מלים: אריאל מאיר לחן: חנוך שלום מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח מה שמתחשק לי זה לישון כלום לא לשמוע ולא לתמוה ולא לראות ולא להיות מופתע יש יותר מדי חדשות תחת השמש איזה מין כובד על העיניים תעשי לי צל רק לישון לישון עכשיו רק לישון תחת השמש מה שמתחשק לי זה לישון ולא לגעת ולא לדעת מה שמתחשק לי זה לישון ולא לכמוה אל שכמוה ויסתנן אלי רק מה ששווה לא הכל יכול לעבור דרך החושך לא רוצה חומר לא רוצה רוח אין לי סבלנות רק לישון לישון עכשיו רק לישון עין לחושך אין לי כבר כוח אין לי סבלנות רק לישון לישון עכשיו רק לישון עין לחושך מה שמתחשק לי זה לישון שינה טוטאלית זה מה שבא לי מה שמתחשק לי זה לישון פשוט נשבר לי הסוס נגמר לי להתעורר אולי עם בוא האביב ואולי למצוא את עצמי כמו איזה פרח איזה מין כובד על העיניים תעשי לי צל רק לישון לישון עכשיו רק לישון תחת השמש עפעפי כמו ברזל תני לי צל רק לישון לישון עכשיו רק לישון

למעלה