פותחים שנה..

פותחים שנה..

אז איך היה היום הראשון בבית הספר? מה ההשעה הכי מאוחרת שלכם? מתי אתם מסיימים ביום שלישי ושישי? מה הימי פעילות שלכם? מתי אתם פותחים שנה? מה הגיוס המתוכנן לשכבה שלכם ולשאר השכבות? מה הגיוס בבתי הספר? שתפו!!!

ravidush4

New member
מוזרררר..:-\ ||עונה||

אז איך היה היום הראשון בבית הספר? ממ נחמד.. הכיתה קצת מוזרה אבל יש אנשים חדשים וערבוב של הכיתות.. גם בלבלו לי רציני את השיבוצים.. אבל זה יסתדר.:] מה ההשעה הכי מאוחרת שלכם? 2 ועשרים..
מתי אתם מסיימים ביום שלישי ושישי?שלישי- 2 ועשרים, שישי- 11 ארבעים [אין לי כוח למספריםםם!] מה הימי פעילות שלכם?ימי שישי בעיקרון.. אין לי מושג אם מחזירים את ימי שלישי [כן כן..
] מתי אתם פותחים שנה? הפעולה הראשונה ביום שישי הזה [כן כן] הטקס פתיחת שנה אין לי שמץץ מה הגיוס המתוכנן לשכבה שלכם ולשאר השכבות?ממ לא הבנתי חחח..
מה הגיוס בבתי הספר? ממ הגיוס לא כולו יהיה על חאקי.. חלק מהגיוסים יהיו עם חולצות מכבי מגניבות כדי להביא גם את המתנגדים.. חחח שיראו שאנחנו גם מגניביםפ [למישו היה ספק בכלל? חח] ולסיכום- שתהיה אחלה שנה.. גם מבחינת מכבי וגם מבחינת בצפר.. ואלה שפתחו יב' ומבוהלים- תנצלו את השנה הזו כי לפי מה שסיפרו לי היא עוברת בקלות ותנצלו כל רגע בשנה האחרונה בתור תלמידים והיי- זזו השנה האחרונה שלכם.. הללויה לכם..:] רביד:]

הכוונה היא איך אתם מגייסים?

יהיה הפנינג? נכנסים לכיתות? מחלקים פלייארים? מה עושים.

assafein

New member
אני מלא אנדרנלין אחרי הספירת שעות שלי../images/Emo3.gif

35 שעות ברוטו... תורידו 2 שהם פטור מספורט(לחצי שנה כי הכתף...) ועוד 2 שהם חדר כושר(מגמת ספורט:p) וזה לא נחשב שיעור... 31 שעות נטו!!! אז איך היה היום הראשון בבית הספר? היה משעמם... מי מלמד ג"ג והסטוריה על היום הראשון????
מה ההשעה הכי מאוחרת שלכם? 4 וחצי בגלל שעתיים חדר כושר.. בלי זה הכי מאוחר 3 וחצי.. מתי אתם מסיימים ביום שלישי ושישי? 1 וחצי ורבע ל-12
או בקיצור.. חיים טובים
יש לי מערכת יותר קלה משל ילדים בכתה ח-ט

A m b a G a l

New member
גרוע.

המערכת דפוקה כלכך. כל הימים לומדים עד שעה שמינית- שלוש וחמישה. חוץ מיום ראשון עד שעה תשיעית- ארבע ורבע. ויום שישי עד שעה חמישית- רבע לאחד. :/ :/ :/

noamsheron

New member
../images/Emo2.gif

אתם לומדים שעה תשיעית
אנחנו לומדים שמינית...
אבבבבבבוי.. ויש לנו 4 בגרויות השננה... איי איי איי כיתה י'...

עונהההההההההה../images/Emo13.gif

אז איך היה היום הראשון בבית הספר?נחמד
מה ההשעה הכי מאוחרת שלכם?3 ורבע מתי אתם מסיימים ביום שלישי ושישי?שלישי-רבע ל2 שישי-1 מה הימי פעילות שלכם?שלישי..ואחרי ספטמבר שישי.. מתי אתם פותחים שנה?6.9 הפנינג מטורףףףףףףףףף[שעדיין לא קיים!חחחחחחחחח] מה הגיוס המתוכנן לשכבה שלכם ולשאר השכבות?אין לי מוווושג
מה הגיוס בבתי הספר?כנל
שנה טובה לכולם
רבידדדדדד לא לומדים אצלכם בכלל:O11 ועשרים..איזה כייף

עונה...

אז איך היה היום הראשון בבית הספר?חופר ומעייף אבל נחמד.. מה ההשעה הכי מאוחרת שלכם?3,כל יום חוץ משישי שלא לומדים מתי אתם מסיימים ביום שלישי ושישי?3 ולא לומדץ שישי מה הימי פעילות שלכם?שלישי חניכים וחמישי בוגרים מתי אתם פותחים שנה?יום שלישי מה הגיוס המתוכנן לשכבה שלכם ולשאר השכבות?לא ממש הבנתי... מה הגיוס בבתי הספר?משחקונים חמודים כאלה והפסקה פעילה

למעלה