פותחים שנה ב
אנשים

אז סיפרנו מתחיל כך..../images/Emo63.gif../images/Emo132.gif

סתם
אני באמת אנסה לספר בקצרה.. אני ממשפחה חילונית ובגיל 15 היתי ילדה של הלילה עם בילויים ידידים וחברות עד אור הבוקר. יום אחד ידיד שלי הביא איתו אחד שהיה [בלי הגזמה] מושא עיניים של הבנות בחבר'ה שלנו. בקיצור החזיקו ממנו ממש חתיך.. אני שנאתי אותו מוות בלי להכיר אותו רק כי הקנאה הרגה אותי איך מתלהבים ממנו.. בקיצור אחרי שנה של בילויים משותפים התאהבתי בו והוא בי ולא ידעתי שהוא בעצם מבית חרדי שהרי הוא היה מתלבש עם גינסים ונראה "רגיל" לחלוטין אבל זה ממש לא עצר אותי. בעקבותיו חזרתי בתשובה אבל אתם יודעים, לא איבדתי את הראש. היה סבבה. ועברתי לתיכון של דתיים אבל ברמה. כשההנהלה גילתה שיש לי חבר הם פחדו שזה יפריע לציונים שלי שהיו בין הגבוהים בכיתה ואמרו לי חד וחלק- או שאת מתחתנת וממשיכה את המגמה ובגרויות או שאת נפרדת ממנו. בארור שלא התכוונתי לוותר והתחתנו. ההורים שלי לא היו כ"כ מבסוטים רק מהמחשבה שהילדה שלהם בת 17 לוקחת תחתיה נטל כ"כ גדול אבל הטיפשות של הגיל בכלל לא נותן לך לראות את זה.. בקיצור התחתנתי והב"ס אחרי הל סילק אותי כי פחדו שהנישואין שלי יפריעו ללימודים [אדיוטים
] ופרשתי לא תעודת בגרות ללא מינימום 11 שנות לימוד וזהו.
לסיכומו של עניין- אני נשואה באושר. לומדת עכשיו אדריכלות ועיצוב פנים ללא תעודה [שהרי אני לא יכולה לקבל תעודה כי אין לי מינימום 12 שנות לימוד
גם אם זה לא באשמתי] וכן, אני יעשה לו ברית מילה כדת וכדין ושום דבר לא נעשה בכפייה חמוד. ה\אלוהים מנתב לאיזה משפחה הנשמה של הילוד תיפול. ואם הוא הביא לי ילד בריא התפקיד שלי בתור אמא יהודיה לרצות את בוראי על המתנה שהביא לי ולעשות לו ברית מילה. ומה עם התמונה??! עזוב... ההודעה כבר מספיק ארוכה

אבירן171

New member
כמה דברים מתוקה

קודם כל אני משתתף בצערך.. שנית, אולי את מבינה עכשיו למה צריך להשיב מלחמה לדתיים, כדי שנוכל להציל כמה שיותר ילדים שנפלו לגורל כזה רקוב. שנית, את חושבת שיש אלוהים, תחשבי ככה, אל תכפי את זה על הילד שלך. הוא יתנקם בך בחזרה על זה, תזכרי מה שאני אומר.. את בעצם כופה את האמונה שלך על ילדך.. יש לך זכות לחנך אותו איך שנראה לך לנכון, אין לך זכות לבחור בשבילו במה להאמין או מה לעשות בחיים. וברית מילה זה אחת ההתבאטויות המגעילות של הכפיה הדתית. ואם כבר לעשות, ובחרת מסיבה רפואית (וגם אם לא) אז רק אצל רופא!!! ראיתי הרבה אימהות שפשוט נשברו ואמרו שעשו טעות שהלכו לרב וראו את הילד שלהם צורח בלי הפסקה.. תחשבי את, כאמא, כלביאה של הגורים שלך, את יכולה לתת שיפגעו לך בילד בידיעה מראש? לא משנה בגלל מה, את מוכנה לתת את זה? כי אמא אמיתית תעדיף למות לפני שהיא תיתן שיפגעו לה בילד. בקשר לתמונה, שלחי לי במסר פרטי אם זה מפריע לך.. זה בסדר, לא יקרה כלום לתמונה אני מבטיח.. אני רק לא מבין למה לא לשתף את יופיך איתנו, אבל בחירה שלך.. בברכה, אבירן..

דבר ראשון-

אני בטוחה שגל לא יאהב את הרעיון שגלשנו בנושא שיחה שלא הכי "קשור" לפורום ניקל
ככה שארני מעדיפה לסיים את השיחה שבמשפט "איש איש באמונתו יחיה" [וגם כי מה שאתה כותב לפי דעתי האישית בלבד הורס לי את העיניים בשפת סליפה נגד התורה ומנהגיה מה שאני לא מעונינת כ"כ לשמוע ובמיוחד להשתתף בשיחה על זה. לא אני יחזיר אותך בתשובה ואשכנע אותך לעשות ברית לבן שלך אז ככה ש.. אני פורשת מנושא שיחה זה באמצע ברשותך
] דבר שני- אין טעם בזה שאני אשלח לך את התמונה שלי ולא לאחרים.. העניין שזה וירטואלי זה מפריע. שנעשה מפגש תוכל לראות אותי כמה שאתה רוצה [רמז למפגש!!
]

nse

New member
להוולד למשפחה דתייה זה גורל רקוב?

איכזבת.

ואלה לא שמתי לב לזה עד עכשיו..

אבירן, אני פשוט בהלם. באמת הגזמת!! בדברים שכתבת יש גזענות חמורה ואני חושבת שאתה צריך להתנצל על הדברים החמורים שכתבת כאן כי אחרי הכל זה יכול לגרום לפגיעה באנשי מסורת ובכלל- זה פורום חברתי וכזה דבר לא אמור להיות רשום בין השורות ובמיוחד שהנושא של הפורום לא קשור בכלל!

אבירן171

New member
סליחה שדרכתי לך על היבלות.. אבל אל דאגה את

תראי שאת תהיי משהו שהם אף פעם לא ציפו שתהיי! תזכרי מה שאני אומר לך! את יכולה לעשות כל מה שתרצי, אם תרצי בכך! ועוד משפט קטן מהסרט "רק החזק שורד": This world can be big as you ever want it to be, or small like your tiny little 'houd".. בברכה, אבירן..

אבקש לסיים את הדיון הזה, לא לעניין

הגזמת אבירן. יש משתמשים בפורום שנעלבו מההודעה הזאת.

למעלה