פוש ומיסיס דבש

פוש ומיסיס דבש

אתם יודעים לקרוא אתכם מרגש כל כך אני מיתחברת למה שעובר עליכם בטוב וברע קוראת אתכם ומחייכת זה כל כך מיוחד זה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך.....מממממ זה לא משנה איך קוראים לזה .. יודעים למה? כי זה מכניס אויר צח לריאות כי זה מעלה חיוך כי זה מחמם את שניכם אז אין לזה שם זה מיוחד כל כך נשיקות ממני ששמחה על כאלה מתנות בחיים

tairon

New member
יש

מין הוספת תגובה וכל המוסיף גורע אז כל מילה שם אבן שושן

Mrs.Dvash

New member
טאי וחוצה

יש אנשים בחיי שהכרתי והם נהפכו לזכרון עמום יש אנשים בחיי שהכרתי ומדיי פעם אני בודקת לוודא שהם עדיין שם... יש אנשים בחיי שהכרתי - ואני מודה לאלוהים יום יום [וזה לא בצחוק] אני מודה לו על האפשרות שנתן לי לפגוש אותם. אומנם לא נפגשנו במציאות, ונכון, אנחנו ההכרות שלנו לא מתפרשת על גבי שנים, אך יש בכם קסם. יש בכם משהו שובה. יש בכם תמימות וידע. שני חצאים שמרכיבים שלם אחד, שלם יקר, שלם שיישאר שלם. אתם יודעים מה? כן! הגעתי למסקנה הזו, הוא יישאר שלם. הרי מי כמוני וכמו פוש יודעים מה עובר עליכם... יש כ``כ הרבה דברים דומים... יש כ``כ הרבה הזדהות בשני המקרים. אני מודה - על הכרות אתכם. על ימים שבהם אני יודעת עוד קצת ועוד קצת ממה שמתרחש בתוך נבכי לבבכם. חוצה שתדעי - מה שאמרת לי ביום חמישי [קצת לפני הפגישה עם פוש], שמה שיש בתוכי הוא טוב ויפה ואל לי לפחד מזה, חקוק אצלי עמוק עמוק בתוכו, ואומר בשנית תודה על מילותייך שגורמות לי לחשוב על דברים בצורה שונה. וטאי טאי - ששומע, מייעץ,אומר מילה טובה פה ושם והעיקר מרגיש... כולך מלא רגש, אהבה שמחה וזה מה ששומר עליכם. *יקיריי - אני מודה על הכרותי אתכם. יהייה לכם טוב [סמכו על דובשה :) ] ואני בטוחה שפוש חושב כמוני. מממממממממוווווווואאאאאאאאההההההה גדול לשניכם.

ממני ומטאי!!

אוקיי ריגשת אותנו לאללה!! יש בך אור פנימי שכל כך מאיר החוצה תודה ושוב תודה על כל מילה .. פוש פושון שמור עליה מכל משמר ואת יודעת את מיוחדת באמת. ולמה? כי את אמיתית!! ופושי יש בו אור הקטן הזה חבל``ז נשמה ענקית אז לשניכם מואה אוהבים אתכם באמת איזה יופי של משפחה יש לנו פה תודה לכם

PoshKale

New member
:)

תגובה...תגובה....אין לי מה להגיד... חחח...דובשה כבר אמרה הכל :))

למעלה