פוש דה באטן!!!

TaL53

New member
פוש דה באטן!!!

ישראל הפסידה אתמול בארוויזיון ולא עלתה לגמר:((( אבל דווקא יש ייצוג יפה למזרח אירופה- 9 מתוך 10 העולות לשלב הבא אתמול היו ממזרח אירופה. כרגע המועמדים הפייבוריטים לקחת את המקום הראשון ביום שבת הן אוקראינה(ורקה סרדוצ'קה), סרביה ושוודיה.

SpyKid

New member
זה לא הפתיע אותי ../images/Emo13.gif

(למרות שנראה כאילו בד"כ המועמדים הפחות טובים מנצחים - חוץ מכשניצחו Lordi).

התחרות הזאת היא מאוד מאוד פוליטית.

כל מדינה מצביעה לשכנתה. המזרח אירופאיות מצביעות למזרח אירופאיות. הבלטיות מצביעות לבלטיות. הסקנדינביות מצביעות לסקנדינביות. וכן הלאה וכן הלאה.. חוץ מזה, יש הרבה מדינות שיש בהן תושבים של המדינה השניה (למשל רוסים באוקראינה, ואוקראינים ברוסיה, שוודים בנורווגיה, ונורווגים בשוודיה, וכו' וכו'..) וככה יוצא שההצבעה היא אינטרסנטית, ולא לפי הכישורים האמיתים של הזמר, והשיר עצמו. פעם, התחרות הזאת באמת הייתה תחרות זמר מוצלחת, עם שירים וביצועים מאוד מאוד יפים ומרגשים. היום זאת סתם איזו הופעה של פריקים וקוקסים מוזרים, ש"שרים" (במרכאות כפולות ומכופלות, כי לרוב זה נשמע כמו צרחות של חולי נפש) שירים פשוט איומים.

וטוב שכך...

השיר של ישראל היה מגוכך ודפוק! השיר של אוקראינה גם דפוק...ולא שאני לא אוהבת את ורקה היא מגניבה אבל השיר הזה כבר עבר את הגבול הוא דפוק! כל הכבוד לבלרוס רק חבל ששמו אותם שהם יופיעו במקום 3... הפייברוטים שלי היום בחצי גמר איסלנד ובלרוס חבל שאיסלנד לא עלו הם דווקא היו ממש טובים :( אז בהצלחה לבלרוס ורוסיה!!!!!!!!

TaL53

New member
דווקא יחסית לשאר השירים

השיר דל טיפקס היה נחמד, וגם הם נתנו הופעה מושקעת. בכלליכ אני מסכים עם אלי- איורוויזיון זה רק פוליטיקה. קיצר, כמו שכולם כבר ניבאו- טיפקס לא סיפקו את הסחורה, אבל בינינו, מעט להקות ישראליות היו מסוגלות לחלץ משהו מהתחרות לנוכח הפוליטיקה הפנימית והשינאה של האירופאים לישראל.

היו צריכים לשלוח את פרווה חמה.

ניסיון מוסיקלי כלכך מגוחך ואוונגרדי היה לחלוטין זוכה במירוץ הביזיון השנתי. אם לא בגלל המוסיקה אז בגלל השואו. בטח תתפלאו לדעת שמנהיג הלהקה, ליאור פרנקל(זה שמנגן על גיטרה ושר), הוא לא רק מכר וותיק שלי אלא גם תלמיד לשעבר באקדמיות המוסיקה המובחרות בעולם. קצת מן הפרווה : רק מחשבה ללא אכזבה המורה איזה חיה אני ? האות ו' רצוי לציין שאת אותן הלצות שמעתי בהופעה חיה, ושם זה הרבה יותר מביך והרבה פחות שפוי.

למעלה