פושעים

• פותח הנושא 0BLUE
  • פורסם בתאריך

0BLUE

New member
פושעים

הרבה דברים מפריעים לי במערכת השלטון בישראל (כמו כולם...), הדבר שהכי מציק לי בתקופה זו זה שהפוליטיקאים הם שקרנים, מזויפים וגנבים! לא אכפת להם שהם אומרים דבר אחד ולפני כל המדינה עושים הפוך ממה שהם אומרים וכולם שותקים. מצד אחד הם יושבים בממשללה ומבינים (אבל לא מרגישים) יותר מכולנו את המשבר הכלכלי הסורר בישראל ומצד שני ראש המשללה ממנה 4 שרים בלי תיק,שבזמן שהעם חושב שהשרים האחרים לא יעשו כלום אבל יש בו קצת תקווה, בשרים האלה העם בטוח שהם לא יעשו כלום והם עולים מליונים של שקלים לקופת המדינה. אז למה הם יושבים כל כך עצובים בתוכניות האקטואליה בטלויזיה ובוכים על המצב הכלכלי בזמן שהם מרוששים (שלא לומר גונבים) מהמדינה מליונים. וגם אם ראש הממשלה הוא 'דביל' שמפחד שלא יחבבו אותו האנשים בכנסת (כמו ילדה בת 10 שרוצה להיות מקובלת בקרב ילדי כיתתה) ונותן לקבוצת אנשים שרים בלי תיק, שיהיו בני אדם ושיסרבו כי הם יודעים שהם עולים למדינה כסף שאין לה כרגע וכמו שבכל מקום עבודה אחר בישראל מקצצים היום, אז כך גם במאפית ישראל, אופס, סליחה , בכנסת ישראל צריך לקצץ. ואם הם רוצים להרוויח קצט כסף שיפנו לתחום התאטרון והמשחק, כי בו נודה, זה התחום שהם הכי טובים בו. ושאלה לסיום: תקציב משרד החקלאות הוא מליארד שקלים! מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק המשרד עושה במיליארד שקלים בשביל החקלאים בישראל?! בתור קרובת משפחה של חקלאים אני יודעת שכלום! זרקו אותם לכלבים וגרמו לאנשים שחיו את האדמה וכל כך אהבו אותה לפנות לתחומים אחרים לצורך מקורות פרנסה במקרה הטוב, במקרה הרע לגבוע ברעב.

blackcat2

New member
ואותי מעצבן דווקא ציבור בעלי זכות

ואותי מעצבן דווקא ציבור בעלי זכות הבחירה בישראל שלא בוחן באופן ביקורתי את עבודת המפלגות אלא נוטה לתמוך תדיר במפלגת הבית שלו ולאורך כל הקדנציה לקטר על כמה מעט היא עושה עבורו. הבחירות הנוכחיות הוכיחו מעל לכל ספק כי מי שהרוויח בו הם אלו שלא עשו די למען הציבור וודאי לא עמדו בהבטחותיהם ודווקא אלו שהביאו קבלות על עבודה קשה נפלו.

Goldi2002

New member
בדמוקרטיה אין ממשלה גרועה

יש עם גרוע. עם שלא יודע לבחור את מנהיגיו. אבל במקרה שלנו - יש הקלות. אנחנו לא בוחרים באופן ישיר את מנהיגינו, ולמעשה אין לנו קול בהרכבת הקואליציה. לרובנו אין גם קול בכל הנוגע להרכב הרשימה של המפלגות. את כל זה אנחנו משאירים לעסקנים בעלי אינטרסים - אז לא פלא שחברי הכנסת שלנו מלקקים לכל בעלי האינטרסים האלו.

למעלה