פושעים במסכה

אביסון

New member
פושעים במסכה

היום יקומו עוד עשרות משפחות בישראל למציאות חדשה , שחורה. חלקם ילוו את יקיריהם לבתי הקברות, חלקם יאלצו לבלות את השנים הבאות בבתי החולים. והכל, רבותיי אשמתם של פושעי אוסלו,ולהלן רשימה חלקית: שמעון פרס גולדפרב - מיצובישי רוני מילוא יצחק רבין חכ"י העבודה ומרצ שנבחרו בבחירות 92 ותמכו בממשלת המיעוט הארורה של רבין אשר הביאה עלינו את הסכמי אוסלו הארורים. יוסי ביילין יוסי שריד הדם הזה על הידיים שלכם, אשר הצביעו בעד אוסלו

אביסון

New member
בכייני ה-small

הממציאים והמשכללים של תורת ההסתה: המחנה שקורא ליצחק שמיר רוצח, בגלל איזושהי פעולה שלו כלוחם חירות ישראל. המחנה שקרא לבגין עליו השלום רוצח על שום "שלום הגליל". המחנה שקרא וקורא לאריאל שרון רוצח על שום "שלום הגליל" ועל שום שהןא מגן על עמו מפני אינתיפאדה פרועה, שאותו מחנה קורא לה "מלחמת שחרור". המחנה שהדביק לבנימין נתניהו כינויים מכפישים שמרוב זילותם אני מתפדח להעלותם כאן, כאשר בשום מקום בעולם הם לא היו עוברים. המחנה שמחבב את יצירת הסטיראוטיפ וההכללה בדמות הימני הצ´חצ´ח, הפנאט, חסר ההשכלה,האלים. הוא המחנה שלא מוכן לשמוע שום דבר רע על מנהיגיו. אסור להגיד שהם פושעים. אז אני חוזר ואומר, שמאלני חמוד שלי: יצחק רבין הוא פושע, למרות שהוא נרצח. הוא לא רוצח, הוא לא גנב, הוא לא רמאי. הוא פושע, בגלל שבמהלכיו הנפשעים הוא המיט אסון על עמו; בסיכונים הכבירים שהוא לקח, כשהיה מודע להם היטב, הוא פשע באשר סיכן את חייהם של מאות ואלפי מבני עמו,וכל אותם הרוגים ופצועים הם תוצאה ישירה של פעולות נפשעות אלה. אז תפסיק כבר לבכות כל הזמן שאחרים מסיתים. זה שרבין נרצח ע"י בן עוולה, לא אומר שהוא כ"כ גדול. זה לא מוחק את זה שהוא רצח אנשים ב"אלטלנה", זה לא מוחק את חשבון הדולרים בשוויץ, וזה לא ממלא בתוכן מושע אווילי כמו "מורשת רבין". "מורשת רבין" זה מושג וירטואלי, שלאף אחד אין מושג מה הוא אומר, כי מה רבין "הוריש"? את השלום, שרק התרחקנו ממנו עוד יותר מאז שהוא עלה לשלטון. וחוץ מזה,"על גבול ההסתה" - מי אתה שתקבע מהו גבול ההסתה? מה, קוראים לך אמנון רובינשטיין? יש לך דוקטורט במשפטים? מה קרה, כשזה מגיע ל"צ´חצ´חים" אז חופש הביטוי מצטמק? אחי, שם בלול, ותלמד קצת ממורשת בגין, ממורשת גנדי, ממורשת הלח"י, ממורשת האצ"ל, מי היה יאיר, מי היה דב גרונר, מי היה שלמה בן-יוסף, תלמד קצת על תנועת בית"ר המפוארת. ותפסיק לבכות כל הזמן. תל-חי.

small@ani

New member
כבר כתבתי שאין רק צדיקים באף מחנה

כבר הזכרתי שאני סולד ממפא"י, כבר אמרתי שהבריונות והאלימות קיימת בכל המחנות, רק שהימין מנצח בזה בגדול.

שי ק

New member
מהשמאל ניתן היה לצפות

הרי היינו פה עוד לפני אוסלו וידענו היטב את דעותיהם של הפושעים שריד את ביילין. אבל הימין... הימין הוא שאכזב. הימין שאימץ את הסכמי אוסלו לחיקו למרות שידע את משמעותו הנוראה, כל מי שפחד ועדיין חושש להתמודד עם מה שקרוי "מה יגידו אומות העולם" ובוחר בחרפה של המשך מדיניות ההבלגה והמו"מ . אנחנו צועקים בראש חוצות "מי נתן להם רובים" בעוד נציגנו היו שותפים לפשע, אנחנו קוראים להלחם בטרור, בעוד נציגנו מעודדים אותו בשיחות וכספים. ידי הימין אינם נקיות מהדם הזה.

אביסון

New member
ומולדת עדיין בממשלה

שי ק, עד כמה שאני מכיר אותך, אתה איפשהו במולדת. למרות אכזבתי המתמדת משלטון הליכוד, למעט תקופות מסויימות אצל ביבי, אני קורא לך לבדוק בציציותיה של מולדת - וראה זה פלא: הם היום בממשלה. אז אחת משניים : או שכולם מושחתים ותאבי כסא (וזו לצערי האופציה הסבירה), או שכנראה נקלענו למצב של חוסר אונים (וגם פה יש מידה לא מבוטלת של אמת). שלא תבין אותי לא נכון : אני בעד מהלכים יוצאי דופן, אני בעד מלחמה בלתי מתפשרת, על כל יהודי שנרצח צריך לדעתי לגרש כפר שלם. אבל, תעשה לי טובה, במקום להמשיך תמיד עם האופוזיצינריות ולהאשים כל הזמן, מציע אתה במה ובמי לתמוך.

שי ק

New member
מה האלטרנטיבה?

אתה מזכיר לי את כל צעקני השמאל ובראשם מר פרס, שכדי להצדיק את מעשי הנוולה שלהם הם שואלים אותנו מה האלטרנטיבה? ובכן אביסון, תתפלא, יש אלטרנטיבה שאינה כרוכה בכניעה לטרור , והיא הציונות. יש פיגוע? מקימים התנחלות חדשה באותה נקודה (כמובן שאף ח"כ מהליכוד לא יעבור לשם, הרי בכל תולדות הליכוד רק ח"כ אחד גר מחוץ לקו הירוק) . בניגוד לארה"ב הבן-לאדנים שלנו לא מתחבאים : במקום לחסל דגיגונים כמו אבו-הונוד והמהנדס התורן, יש לרוצץ את ראשי הנחש שהבאנו לפה בעצמנו, דהיינו יאסין, ערפאת, דחלאן ורג´וב, ומוטב היום עם קצת צעקות מהאו"ם מאשר בעוד שנתיים עם עוד 500 הרוגים ישראלים. מדברים על הפרדה חד -צדדית, אדרבה, שיעשו אותה היום ופשוט לא יתנו לפועלים מהשטחים להכנס . לאף אחד. שהרשות הטרוריסטית תמצא להם מה לאכול. אוטונומיה או לא? את הרובים יש לאסוף בחזרה, בדרך הפשוטה ביותר, לחסל כל מי שמחזיק בכלי נשק, עם מדים בלי מדים, מחבל זה מחבל. הכל שאלה של עיתוי, עם זה היה נעשה מייד אחר הפיגוע בתאומים, או בדולפינריום, אף אחד לא היה פוצה פה. אבל אנחנו כידוע מפחדים. אז מה האלטרנטיבה? עוד בית, עוד עז. הציונות תנצח, ולא דרך ויתורים על האמת שלה. ושוב לענין מולדת. אף פעם לא הייתי חבר בתנועה. בניגוד לחברותי בליכוד, דווקא בשל כך אני חושב שזכותי לבקר את הליכוד ואת ראשיו. האם אתה שלם אם כך שראש התנועה שלך הודה שהשחית את הבחירות הפנימיות בתנועה? האם מקובל עלייך שצמד מושחתים כמו עומרי שרון ואורי שני שקוראים לי ולך אינדאנים, מנהלים את המדינה? האם אתה מרוצה מכך שראש הממשלה מתנועת הליכוד מסר תתי-מקלע לפלשתינאים + את עיר האבות חברון ? ייתכן שאתה מוכן לעבור על כל זה בשתיקה, כיוון שאתה יודע שבסופו של דבר הכוונות טובות , אבל על מה מדבר ראש הממשלה כיום ? על ויתורים כואבים ומדינה פלשתינאית ממערב לירדן. זה הליכוד זה? ומולדת? ח"כ בני אלון אמר לפני הבחירות האחרונות שהדבר הראשון שהוא יתבע מאריק שרון יהיה להפסיק את המנהג המגונה שעל פיו אסור לאנשי צבא לנסוע ברבכ לא ממוגן ביש"ע, ואילו התושבים מופקרים לנפשם. ראינו מה קרה.

אביסון

New member
הכל נכון, רק........

רק, עשה טובה, אל תאמר את שמי באותו משפט עם פושעים. אל תאמר את שמי באותו משפט עם פרס.

שמאלני

New member
פושעי אוסלו שכחת את ביבי

ביבי החזיר את חברון לא כן כן אותה חברון שמהיום המחבלים יורים לעבר השכונות היהודיות. אבל מה הקטע אתם הימנים לא יכולים להגיד דבר רע על אחד משלכם.

עוד שקר

ראשית, אתה משקר. אני אישית מתחתי כאן ביקורת על מספר מנהיגים מהליכוד לא פעם ולא פעמיים. שנית, ביבי החזיר את חברון כי רצה לקיים את כללי המשפט הבינלאומי שאתם כה מטיפים להם, המחיבים ממשלה לקיים הסכמים שחתמה קודמתה גם אם היא מתנגדת להם. נתניהו מעולם לא חתם על ההסכם להחזרת חברון, הוא רק הוציא לפועל הסכמה קודמת.

אביסון

New member
צבועים

שום דבר אף פעם לא טוב להם, לשמאלנים האלה. אם מקיימים הסכמים - לא טוב אם לא מקיימים - לא טוב. לכו תחפשו מי ינענע אתכם ומי יטרנספר אותם.

שמאלני

New member
מה זה שקר

אתה משקר כל הזמן ועוד אתה אומר שאני שקרן. הסכם וואי שכחת תגיד לי. יש לך זכרןו מאוד קצר ביבי לחץ את ידו של ערפאת להזכיר לך. חתם על הסכם וויתר על חברון אז מה אתה מדבר. ביבי חילק את חברון לא פרס לא בילין אלא ביבי. במקום שתודה בטעות שלו אתה ממש לעשות מעצמך צחוק אתה לא יכול לסלף את העובדות. ביבי לא היה חייב לאף אחד הוא היה ראש ממשלה הוא היה יכול לעשות מה שהוא רוצה. הרי אנחנו מדינה ריבונית עצמאית לא?

כל הכבוד!

יהיה זה מוגזם לבקש ממך לפרסם את כל הפושעים ששמם ידוע לך? אם לא אז תוכל לשלוח לי דואל?

למעלה