פורשת.... לזמן הקרוב אני פורשת מהפורום.... היה לי כיף פה... וזהו... המשך שבוע, חודש נפלא לכולם :)
ה התאבדות אפלטונית New member 12/6/07 #1 פורשת.... לזמן הקרוב אני פורשת מהפורום.... היה לי כיף פה... וזהו... המשך שבוע, חודש נפלא לכולם
ב ב ר ו ש י ת1 New member 12/6/07 #5 ../images/Emo10.gif חבל מאוד. אני חושבת שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת שנשמח שתמשיכי להיות בפורום, וכשבע"ה יהיו מפגשים אז נפגוש אותך(במקרה שלי-שוב ) ובכלליות... שנכיר אותך יותר בפורום. מקווים שתחזרי בקרוב. מכל ה- .
../images/Emo10.gif חבל מאוד. אני חושבת שאני מדברת בשם כולם כשאני אומרת שנשמח שתמשיכי להיות בפורום, וכשבע"ה יהיו מפגשים אז נפגוש אותך(במקרה שלי-שוב ) ובכלליות... שנכיר אותך יותר בפורום. מקווים שתחזרי בקרוב. מכל ה- .
N Niran2 New member 13/6/07 #7 חבל מאוד, עד שהפורום התחיל לעלות ואת בהחלט אחת הסיבות לכך כי ראיתי כמה תגובות שלך בפורום.. בכל מקרה, החלטה שלך.. שיהיה לך בהצלחה בהכל! ואת יכולה לחזור תמיד, זה לא החלטה לנצח את יודעת
חבל מאוד, עד שהפורום התחיל לעלות ואת בהחלט אחת הסיבות לכך כי ראיתי כמה תגובות שלך בפורום.. בכל מקרה, החלטה שלך.. שיהיה לך בהצלחה בהכל! ואת יכולה לחזור תמיד, זה לא החלטה לנצח את יודעת