פורשת

moshavnikit

New member
פורשת

היי חבר'ה,

היום הודעתי להנהלת הפורומים של תפוז שאני מעוניינת לפרוש מניהול הפורום, אני ממש לא הולכת לעזוב את הפורום, אפילו לא בכיוון.. פשוט די מיציתי את עניין הניהול והמחויבות קצת מעיקה עלי. אני גם עומדת בפני שינוי בתפקיד בעבודה, ואם עד עכשיו יכולתי לעבוד ובמקביל לכתוב בפורום, זה כבר לא יקרה.. אז אני חושבת שכדאי להעביר את הניהול למישהו שיוכל להשקיע יותר זמן ממני.

8 שנים בתפוז, 4 שנים אני כחולה פה, וואו! זה מלאא זמן
באסה לפרוש דווקא בעונת העשור, זה יכול להיות דווקא מגניב.. אוח, אבל אני לא אמשוך סתם.. עדיף שמישהו אחר ייהנה מהתפקיד.

היה לי לכבוד וכיף, אני אשאר כחולה עד שהנהלתה יכניסו מנהל אחר במקומי.

אלינור

Love Music Yoni

New member

אני בשוק, באמת.

את היית מנהלת אדירה והיה כיף איתך נורא. רק אל תעזבי לגמרי את הפורום כי זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך!

אורישקי

New member
ואוו. אני לא מאמין

אלינור, אני מאז שזוכר את עצמי זוכר את הפורום הזה איתך, זה יהיה כזה הזוי בלעדייך.
את יודעת כמה כל האנשים בפורום הזה מעריכים אותך ואוהבים אותך, ואני מקווה שלא תנטשי אותנו לנצח.

תודה על הכל

shoham95

New member
מה? לא

אוף, זה עצוב.

היית מנהלת מעולה, תודה רבה על הכל!

efi s8

New member
אח ימי הניהול העליזים

תשמרי על קשר ואל תיעלמי מפה בסוף עוד תהיה להם חרדת נטישה

andre93

New member
בהצלחה בתפקיד החדש
ועוד כמה מילים:

אמנם אני רק חודשיים בפורום אבל כבר שנתיים שאני קורא ועוקב אחר הפורום בעיקר בתקופת השידור של כוכב נולד ונהניתי מאוד לקרוא את התגובות שלך. את מאוד אכפתית וחברותית ואהבתי את הדיונים שהיו לנו כאן.
ללא ספק הפורום הוא לא אותו דבר בלעדייך

MoRoSH11

New member

הפורום הזה הוא כ"כ את. גם לפני שהתחלתי לכתוב פה, הייתי מדי פעם נכנסת ותמיד השם שלך היה שם למעלה. יהיה מוזר לא לראות אותו.
תודה על הכל
, ואם בטעות תעזבי אני אבוא וארביץ לך
. ראי זאת כאיום.

moshavnikit

New member
תודה

גם לי יהיה מוזר, כבר בזמן כתיבת ההודעה התחלתי להתחרט.. במיוחד בעונת העשור, שיש מצב שאני אפתיע את עצמי ואהיה פעילה יותר ממה שאני חושבת.
אבל יכול להיכנס מישהו שיעשה עבודה טובה יותר אז חבל שאני סתם אתפוס מקום.

חוץ מזה לך בטוח אין מה לדאוג כי אנחנו נמשיך להיפגש גם בהופעות

בינתיים תנסי לגרום לנטע להעלות את רמת הפעילות שלה בפורום..

MoRoSH11

New member

לא מרשה לך להפסיק להיות פעילה פה. אין לך זכות

נכון
. אחת בקרוב....
ברור, צריך לעבוד על זה.

למעלה