פורשה 924

אילן די

New member
פורשה 924

החלטתי לקנות אוטו נוסף, אוטו קלאסי וזול שאני אעבוד עליו בזמני החופשי. מצאתי בעיתון כאן - פורשה 924 שנת 78 ב- 800 דולר. התקשרתי למוכר והוא טען (כמובן) שאין לאוטו בעיות, נוסע בסדר והכל. אני אלך מחר לראות את האוטו. יש המלצות ?

אילן די

New member
זו המודעה (כולל תמונה) אגב

במודעה כתוב 875 דולר אבל אחרי שדיברתי עם המוכר הוא אמר שהוא יסכים לרדת ל-800 (עוד לפני שבאתי...)

אילן די

New member
אוף. הנה

http://autos.recycler.com/asp/AdDetails.asp?sKW=porsche&iSC=5000&sAC=%27323%27&bAnd=1&curNP=100&curXP=900&iNYr=&iXYr=&cmdBtn=Find+It%21&x=7&y=15&iID=26936&sBAC=323&bSQ=0

אילן די

New member
פעם אחרונה

הכתובת המלאה לא נכנסת בשורת הכתובת אז הנה היא http://autos.recycler.com/asp/AdDetails.asp?sKW=porsche&iSC=5000&sAC=%27323%27&bAnd=1&curNP=100&curXP=900&iNYr=&iXYr=&cmdBtn=Find+It%21&x=7&y=15&iID=26936&sBAC=323&bSQ=0 דרור אתה יכול אולי למחוק את 2 ההודעות הקודמות... ? תודה

שי ©

New member
פורשה אוטומטית?!

חילול הקודש בהתגלמותו... הצבע נראה לי קצת "מת" וכדאי לבדוק היטב שאין חלודה או סימני טישטוש חלודה. מלבד זאת, בדוק את הדברים ה"רגילים". בהצלחה! שי

© DrorZi

New member
אילן הגזמת !

מילא אתה מספר לנו "יש פה ככה וככה" "נהגתי בכזה וכזה" "תראו את האתר הזה" אבל לבוא ולהגיד לנו שאתה קונה פורש ב 800$ .... שי, שיהיה חלודה, שיהיה דהוי, שיהיה הכל, הבעלים אמר שאוטו נוסע, מספיק לי בסכום הזה. אילן, וכולם לידע כללי אם יש הודעות שאתם רוצים שאני אמחוק, אל תשרשרו להם חדשות כי אם אני מוחק משהו כל מה שבהמשך שלה נעלם גם כן (ובגלל זה אני לא יכול למחוק הפעם)
דרור זי, מקנא ולא בשקט (כמובן שהכל בצחוק)

אילן די

New member
שי

תודה, האוטו הוא סתם אוטו נוסף ככה שאני לא מחפש חוויה מוטורית. ממש לא אכפת לי על חלודה וצבע אבל מה זה "הדברים הרגילים" ?

אילן די

New member
טוב ראיתי....

ראיתי את האוטו. דווקא מבפנים הוא נראה די בסדר. הבעיה התחילה כשרציתי לנהוג באוטו. לקח לסטרטר כמה פעמים להניע (שזה לא נורא לאוטו ישן) וכשהסתכלתי למוכר במבט מוכיח, הוא אמר "שכנראה צריך להחליף סטרטר...", כנראה אה ? גם המנוע לא נשמע מי יודע מה אפילו לאוזני הבלתי מאומנות... בכל מקרה ויתרתי. פורש או לא פורש....

למעלה