thatislife
New member
פורקת
נשואים 5 שנים
יחד 7 שנים
תינוק מתוק בן שנה
סקס- פעם אחרונה לפני כמה חודשים, ביוזמתי (במלוא מובן המילה, ממש ממש), זאת היתה הפעם היחידה בשנה האחרונה
לא היה גם סקס כמעט כל ההריון
ולא בשנים שלפני
אבל השנה האחרונה זה כבר ממש מוגזם
אין חום
אין חיבוק
אין נשיקה
אני תמיד עצבנית ולחוצה וכועסת איתו
אני מרגישה שזה לא הגיוני לחיות ככה
אני אוהבת אותו, אני חושבת
אבל לפעמים אני כבר לא יכולה להתסכל עליו
ירדתי הרבה במשקל מאז הלידה, הוא אומר שזה לא מושך
בא לי לבכות, כי מאז שירדתי ככה מסתכלים עליי בכל מקום, אני נראית צעירה, אני נראית די טוב ומושכת תשומת לב של אחרים
אמרתי לו שאם אני אראה מושכת או לא זה גם לא יעזור לי איתו אז ככה שלפחות אני ארגיש טוב עם עצמי
הוא הזניח את עצמו
מעשן המון (לא מעשנת)
עלה המון במשקל מאז שהתחתנו (לדעתי לפחות 20 קילו)
מעולם לא אמרתי מילה על משיכה
אני לא יודעת כמה אפשר למשוך בלי דלק
אני מרגישה שאין לי יותר אנרגיות להיות חייכנית ונחמדה
אבל הוא מבחינתו טוען שבגלל שאני כזאת עצבנית וכועסת אני מסרסת אותו והוא לא רוצה להתקרב אליי
זאת ביצה ותרנגולת אני מניחה
אני מרוקנת. אני עצובה. הוא לא מבין. אני לא יכולה. אני חולמת על חיבוק, על נשיקה, על קירבה,
על סקס אני לא חולמת. באמת שלא.
ככה זה צריך להיות?
ניסינו טיפול זוגי ומיני לפני הילד. זה כשל בכל רמה אפשרית. זה רק יצר עוד מתחים בינינו ושום דבר לא באמת נפתר.
אני לא באמת מאמינה שעצות יעזרו לי
אני פשוט חייבת לפרוק את זה. אני מרגישה שאני מגדלת את התינוק שלי עם אבא שלו, אבל אני לא מרגישה שאני בזוג. במובן הזה אני ממש לבד.
נשואים 5 שנים
יחד 7 שנים
תינוק מתוק בן שנה
סקס- פעם אחרונה לפני כמה חודשים, ביוזמתי (במלוא מובן המילה, ממש ממש), זאת היתה הפעם היחידה בשנה האחרונה
לא היה גם סקס כמעט כל ההריון
ולא בשנים שלפני
אבל השנה האחרונה זה כבר ממש מוגזם
אין חום
אין חיבוק
אין נשיקה
אני תמיד עצבנית ולחוצה וכועסת איתו
אני מרגישה שזה לא הגיוני לחיות ככה
אני אוהבת אותו, אני חושבת
אבל לפעמים אני כבר לא יכולה להתסכל עליו
ירדתי הרבה במשקל מאז הלידה, הוא אומר שזה לא מושך
בא לי לבכות, כי מאז שירדתי ככה מסתכלים עליי בכל מקום, אני נראית צעירה, אני נראית די טוב ומושכת תשומת לב של אחרים
אמרתי לו שאם אני אראה מושכת או לא זה גם לא יעזור לי איתו אז ככה שלפחות אני ארגיש טוב עם עצמי
הוא הזניח את עצמו
מעשן המון (לא מעשנת)
עלה המון במשקל מאז שהתחתנו (לדעתי לפחות 20 קילו)
מעולם לא אמרתי מילה על משיכה
אני לא יודעת כמה אפשר למשוך בלי דלק
אני מרגישה שאין לי יותר אנרגיות להיות חייכנית ונחמדה
אבל הוא מבחינתו טוען שבגלל שאני כזאת עצבנית וכועסת אני מסרסת אותו והוא לא רוצה להתקרב אליי
זאת ביצה ותרנגולת אני מניחה
אני מרוקנת. אני עצובה. הוא לא מבין. אני לא יכולה. אני חולמת על חיבוק, על נשיקה, על קירבה,
על סקס אני לא חולמת. באמת שלא.
ככה זה צריך להיות?
ניסינו טיפול זוגי ומיני לפני הילד. זה כשל בכל רמה אפשרית. זה רק יצר עוד מתחים בינינו ושום דבר לא באמת נפתר.
אני לא באמת מאמינה שעצות יעזרו לי
אני פשוט חייבת לפרוק את זה. אני מרגישה שאני מגדלת את התינוק שלי עם אבא שלו, אבל אני לא מרגישה שאני בזוג. במובן הזה אני ממש לבד.