פורקת תסכול

Berethor

New member
אז למה אתם מחכים? למה שלא תצאו? איפה היא עוד תמצא מישהו כמוך

שום עבודת שיכנוע לא תעזור, משום שמבחינת רוב הגברים קשר בלי חדירה הוא לא משתלם בעליל.

aaa123

Member
אני לא חושב שנכונות הגבר לוותר על חדירה היא תנאי מספיק

כדי שהיא תרצה אותו,ובכלל לא ברור שהיא תנאי הכרחי(מאחר שיכול להיות שהבעיה המתוארת ניתנת לטיפול ופתרון).

אני חושב שיש בעיה עם העמדות של הכותב שמראה עוינות כלפי נשים שהיא בעיני סיבה לפסול אותו בלי קשר לעמדות שלו בנושא זוגיות.

אני רואה את העוינות למשל בדבריו לגבי בת 13 שנאנסה על ידי 3 גברים(רק בגלל שהיא אמרה שזה היה בהסכמתה):
"אם אני הייתי אבא של הילדה הזאת הייתי ממש כועס עליה וכניראה גם מעניש אותה".

אני לא חושב שזה נכון להעניש ילדה בת 13 גם בהנחה שזה באמת היה בהסכמתה (דבר שאני מפקפק בו).

מבחינת החוק בכל מקרה מדובר באונס ובצדק.
הטיעון היחיד הרלבנטי מבחינת החוק יכול להיות שהגברים טעו בגיל שלה כמו שקראתי שהם טענו(לא שאני חושב שצריך לקבל טיעון כזה) אבל אני לא מאמין לטענה שלהם ,וכמו שכתב המרכז למען נפגעות תקיפה מינית למה לשקר במצב כזה ולהחביא אותה בארון.

[URL]https://www.facebook.com/1202.1203.tlv/[/URL]

Berethor

New member
איך העמדות שלו בנושא של יחסים עם קטינות רלוונטיות לקשר שלהם?

שהרי Ayaan עצמה כבר מספיק בוגרת מבחינת הגיל ומבחינת החוק, וwaspaloy מבוגר ממנה רק בשנה, ככה שקשר אינטימי בניהם היה יכול להיות חוקי אפילו אם הם היו קטינים, משום שהם כמעט באותו גיל, וכן שמתי לב גם לגילאים שלהם לפני שהצעתי להם לצאת. גם העמדות של waspaloy בנושא של זנות לא ממש רלוונטיות לקשר שלהם, משום שאני לא חושב שהוא הולך לצרוך שרותי מין מזמן שהוא בקשר, אלא אם כן זה הסיבה היחידה שהוא מוכן "לוותר על חדירה", משום שהוא מתכוון ללכת בשביל זה למישהי אחרת, אבל הוא טוען שהוא מוכן לוותר על זה באופן כללי.

כל האלטרנטיבות שיש לה כבר פרוסות לפניה, את הבעיה הרפואית והאפשרות לטיפול הצגתי לה בעצמי, האפשרות של להיות בקשר לסבי גם צויינה כבר, אבל אם הוא רוצה להיות עם גבר, waspaloy הוא האופציה הכי טובה לזה שיש לה באזור(אפילו שהוא לא מושלם), משום שהרוב המוחלט של הגברים לא היו מוכנים לוותר על חדירה, ולפי מה שהיא כותבת פה ובבלוג שלה, נוצר הרושם שהיא מעדיפה להיות עם גבר מאשר עם אישה. יש לנו פה אפשרות לשדך בין שני אנשים בודדים, וזה למרות שאין הרבה כותבים בפורום הזה, אבל הם נראים לי מספיק מתאימים, מה כבר יש להם להפסיד? waspaloy מאמין שגברים מנוצלים על ידי נשים, Ayaan מאמינה שנשים מנוצלות על ידי גברים, אולי הם יעזרו אחד לשני לא להרגיש מנוצלים יותר.

Ayaan

New member
חחח תודה על השידוך

aaa123

Member
אני לא מסכים איתך שהסיכוי אפסי

היא לא צריכה לצאת עם רוב מוחלט של הגברים כך שמה שרוב מוחלט של הגברים רוצה לא רלבנטי.

A לוןA

New member
תשמע,

כשאתה כותב את דעותיך ה...המממ... מקוריות (ע"מ שלא נשתמש בביטויים חריפים יותר)- אני מתעלם. אין לי שום עניין להיכנס לויכוח עם קירות.
אבל כשאתה כותב שטויות שמוכחות מחקרית הפוך כדי לתמוך באיזו אג'נדה הזויה שהמצאת- פה כבר מישהו צריך למתוח את הקו.
"אישה לא יכולה לגמור מחדירה בכלל" - זו אחת האמירות הכי הזויות שיצאו לך מהמקלדת, וכבר היו כמה מתמודדות על התואר.
א. יש נשים שגומרות מחדירה. אומנם המספרים שלהן עומדים על 20-30 אחוזים (בניגוד לאורגזמה הדגדגנית שאחוז הגמירה ממנה עומד על 70-80 אחוזים)- אבל גם מספרים אלו אינם מבוטלים, והדיעה המחקרית הרווחת היא שהאורגזמה הנרתיקית היא מיומנות נירכשת- ככל שלאישה נוח יותר עם גופה ועם בן זוגה והם חוקרים את המיניות שלהם יחד- הסיכויים שלה להגיע לאורגזמה נרתיקית עולים
ב. זה אולי יבוא לך בהפתעה- אבל סקס הוא לא המירוץ לאורגזמה. הוא בטוי לתשוקה, לאהבה, לחיבור ולעוד מליון ניואנסים. גם אם אישה לא יכולה לגמור מחדירה זה לא אומר שהיא לא זקוקה לה ולא נהנית מהתחושה שהיא מעניקה.

כמובן שיש גם נשים שלא צריכות/רוצות/נהנות מחדירה- וגם זה בסדר גמור, אבל להציג חדירה כמשהו שאף אישה לא יכולה לגמור ממנו ולכן גם אף אישה לא "צריכה" אותו- הטענה הראשונה היא הבל והשניה הבלים.

בקשר לטענה שלך על זנות- אכן השוואה מצויינת עשית בין רואת החשבון ששונאת את עבודתה לבין הזונה. בערך כמו ההשוואה בין מדיניות צהל בשטחים למדיניות הגסטפו במרחב המחיה הארי. אחד לאחד.

waspaloy

Member
אני מדבר פה על מחקרים פיזיולוגים שמסתדרים יפה מאד עם המציאות

בשטח ומסבירים אותה. הוכח מחקרית שלנרתיק אין שום קשר פיזיולוגי לאורגזמה ושהדגדגן הוא האיבר היחיד שיכול לגרום לאורגזמה כי הוא המקבילה הנשית לזיין של הגבר. יותר מכך החוקרים גם דחו את הטענות(מצדן תומכי אשליית האורגזמה מחדירה) שהזיין יכול לגרות חלק פנימי כל שהוא של הדגדגן בזמן החדירה או שאותם חלקים מסוגלים לגרום לאורגזמה בכלל.
&nbsp
גם "נקודת הג'י" הוכחה כשקר חסר בסיס אבל בכל זאת יש כאלה שמדווחות שמצאו אותה. גם מפלצות כמו ביגפוט/צ'ופקברה/אנשי זאב הופרכו מבחינה מדעית אך בכל זאת יש מלא אנשים שמדווחים שהם ראו אותם.
ובכלל אין יותר מידי מה ליחס משמעות לכל מיני סקרים בנוגע לסקס גם כשהם לא סותרים עובדות פיזיולוגיות. יש מלא בולשיט סביב עניין הסקס בעיקר על ידי כל מיני צהובונים בשקל וחצי שמפרסמים כל מיני "מדריכים" על "נקודת הג'י" ועוד קשקושים והמצאות חסרות קשר למציאות.
&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
אוי ואבוי!

אני כבר 12 שנים נמצא עם אישה שמזייפת את כל האורגזמות שלה!
ומילא היא, אבל גם מיצי קפיצי, מנהלת פורום סקס מזייפת את האורגזמות שלה, ולא רק זה- היא גם משקרת על זה בפורום שלה!
או כמו שמיצי כתבה לך שם- מה שתגיד, מותק.

(וזה שלא התייחסת לנקודה השניה בדבריי אומר שאתה מוצא אותה מוצדקת? טוב לדעת)

אתה מוזמן להמשיך לכתוב כל מה שבא לך (מופרך ככל שיהיה , כרגיל)- פשוט לא רציתי שהשטות הזו תישאר ללא תגובה הולמת.

מוצה.

waspaloy

Member
אתה באמת מאמין שילדה בת 5 יכולה לגמור מחדירה?

מיצי קפיצי שלפה שקר מצוץ מהאצבע ואתה קונה את זה כי אתה רוצה להאמין בזה. או שאתה באמת ובתמים חושב שילדה בת חמש יכולה להינות ואף לגמור אם יזיינו אותה או ידחפו לה משהו לכוס...
&nbsp
וכבר עשו סקרים בהם רוב הנשים הודו שהן מזייפות אורגזמה(בדגש על הודו) אז למה זה כזה מופרך שאשתך תהיה חלק מהסטטיסטיקה הספציפית הזאת? ויותר מכך למה שאשתך תהיה מסוגלת למשהו שכבר הוכח כבלתי אפשרי פיזיולוגית?, הנרתיק לא מסוגל לגרום לאורגזמה והזיין בתוך הנרתיק לא מסוגל לגרות שום איבר שמסוגל לגרום לאורגזמה וזאת עובדה.
&nbsp
ובקשר לנקודה השניה שלך. אם סקס זה לא "מרוץ לאורגזמה" האם אתה יכול לוותר על האורגזמה בסקס? למה שלא פשוט תהנה מהתשוקה והאהבה ועוד אותן "מליון ניואנסים" אבל בלי לגמור? למה שלא תיישם את זה קודם על עצמך?.

A לוןA

New member
לא, אתה קורע.

אתה מחליט, על סמך מיעוט של מחקרים, שרוב המחקרים בעניין טועים, ושהדיעה הרפואית הנפוצה בעולם- טועה אף היא.
ואז באות נשים ומספרות לך שהן חוו דברים שונים ממיעוט מהחקרים הזה, דבר שתומך ברוב המחקרים בנושא-
המסקנה שלך-
זה בלתי אפשרי, אתן משקרות.
&nbsp
ואחרון- לא אמרתי לוותר על האורגזמה בסקס, אמרתי שפגשתי נשים שלא גמרו מחדירה, אבל גם לא היו מוותרות עליה- למרות שהגמירה עצמה היתה מהדגדגן.
&nbsp
אתה מצחיק כל כך, שזה פשוט עצוב. (ולהיפך)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
(waspaloy הלך לגן חיות. עמד והסתכל על הפיל במשך שעה ארוכה ולבסוף החליט- לא, אין חיה כזו)

waspaloy

Member
ה"מחקרים" שאתה מדבר עליהם זה המצאות מהמאה ה17

שמעולם לא הוכחו בדרך מדעית אמיתית וישירה של ממצאים ביולוגים בטכנולוגיות מתקדמות.
שום מחקר לא הצליח להוכיח את המיתוס הזה או המצאות דומות אחרות שהועלו עם השנים בנוגע לכל מיני "נקודות" קסומות איפשהו בתוך הנרתיק שמהוות את המפתח ל"סיפוק" של האישה וה"אורגזמה הנשית" הנכספת.

וכן לא רק מיצי קפיצי אלה גם berethor הראה פה איך יש איןספור המצאות וקשקושים הזויים ומגוחכים בנושא מרוב שהשקרים וההמצאות בנושא ה"אורגזמה הנשית" בלבלו לא מעט נשים ואנשים.
או שאתה באמת ובתמים מאמין לשקר המצוץ מהאצבע של מיצי קפיצי בנוגע לכך שהיא גמרה מחדירה עוד מגיל 5? חחח

A לוןA

New member
תגיד, אתה בכוח עושה מעצמך אוויל?

אני מסביר לך שוב ושוב- יש מחקרים מוכחים, יש עדויות מיד ראשונה של נשים שמסבירות לך שהן גומרות מחדירה, ואתה מתעקש שזה לא יכול להיות.
&nbsp
נו, בסדר. זה סתם המצאה. העיקר שהמציאות לא תקלקל לך את האג'נדה. אין פילים. והכלוב של הפילים בספארי בכלל ריק. זה רק בגלל שאמרו לנו שיש שם פילים אז אנחנו מאמינים.
&nbsp
היה מצחיק. עכשיו כבר עצוב.

waspaloy

Member
"נקודת הג'י" מעולם לא הוכחה מדעית וכבר הצגתי פה מחקר

בנוגע לקשקוש הזה שסתר לא רק את נקודת הג'י אלה גם כל תאוריה אחרת בנוגע ל"אורגזמה נרתיקית".
ואתה בינתיים תקוע עם "מחקר" מהמאה ה17 ואיזה עדות מאחת שטוענת שהיא יכלה לגמור מחדירה עוד מגיל 5...

אתה טוען שזה לא בסדר שאני לא מאמין ל"עדויות" בנושא אבל מה איתך? אתה באמת מאמין לכל ה"עדויות" שכבר צויינו פה? כמו ילדות בנות חמש שגומרות מחדירה ונשים שגומרות מהאוזן או סתם ככה ממחשבה? או שאתה צבוע וגם לא מאמין ב"עדויות" חסרות קשר למציאות או שאתה פשוט בן אדם הזויי שלא מסוגל להבדיל בין מציאות לדמיון עקב בעיה שכלית כלשהיא.

A לוןA

New member
לא יודע...

תראה מצד אחד יכול להיות שאתה צודק ו80 אחוז מהעולם טועה.
מצד שני, אם אני צריך להאמין לך, או להאמין לי- אני בוחר להאמין לי.
יכול להיות שכל הנשים ששכבתי איתן, כולל אישתי, שהגיעו לאורגזמה מחדירה זייפו אותה.
אבל אתה יודע מה?
זה אומר שאחת משתיים-
או שכולן למדו אך לביים התכווצויות מהירות של הנרתיק (פעולה לא רצונית אגב), רעידות של שרירי הרגליים, עליה בדופק, אדמומיות בפנים וכל היתר
&nbsp
או שאתה כאמור- אוויל מוחלט.
&nbsp
(ואגב, אורגזמות נרתיקיות תועדו במעבדות רפואיות וממשיכות להיות מתועדות כל הזמן, ותתפלא- יש אפילו תיעודים על אורגזמות נשיות שנגרמו בכוח המחשבה בלבד, במעבדות, מול חוקרים מיומנים וכיום. לא במאה ה17 ולא ה-18.. עזוב רגע את החוויה האישית שלי, שגם לי יצא להכיר מישהי שהיתה מסוגלת לגמור במחשבה בלבד.
גם ההשוואה שלך של הדגדן לפין לא מפותח היא בורות ותו לא. הדגדגן מפותח- אבל אחרת. האורך של הדגדגן הוא בממוצע 15 סמ, והוא בעצם מלופף כמו ספירלה בפנים הנרתיק. אתה פשוט בור. ואין דבר יותר עצוב מבור המכריז על ידענותו.
אז חלאס עם הזיוני שכל, טוב?)

waspaloy

Member
שוב אתה חוזר ל"סקסולוגיה" בגרוש בשביל להתעלם מעובדות מדעיות

בנוגע לחוסר היכולת של הנרתיק או כל חלק שיכול להיות מגורה על ידי הזיין בחדירה להגיע לאורגזמה כפי שהמחקר שהצגתי פה הראה.
בנוסף נראה שאתה מתחיל להמציא דברים מהדמיון שלך, אז הינה תמונה שמציגה את מבנה הדגדגן(ובהשוואה למבנה הפין). כפי שאתה רואה בניגוד לדמיון שלך אין שום ספירלה סביב הנרתיק או קשר קרוב כל שהוא אל הנרתיק.
ולמעשה המחקר שהצגתי בדיון עם berethor
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3175415/
טוען במפורש שאין שום קשר אנטומי בין הדגדגן לנרתיק ושהזיין לא יכול לבוא במגע(או לגרות מין הסתם) את הדגדגן או חלק פנימי כלשהוא "The male penis cannot come in contact with the venous plexus of Kobelt (situated until the angle of the clitoris) or with the roots of the clitoris (which do not have sensory receptors or erogenous sensitivity) during vaginal intercourse "
ולמעשה גם מציין שלחלקים הפנימיים של הדגדגן אין רגישות ארוגנית או רגישות תחושתית בכלל.

ובקשר ל"סקסולוגיה" בגרוש שהזכרתי קודם, לזה בדיוק אני מתכוון "התכווצויות מהירות של הנרתיק (פעולה לא רצונית אגב), רעידות של שרירי הרגליים, עליה בדופק, אדמומיות בפנים" זה משהו שקוראים אותו באיזה "מחקר" של "סקסולוגים" בגרוש שכמו כל הפסאודו-מדע מאחורי זה יש קשר מקרי בלבד עם המציאות בשטח ואתה יכול לצפות בנשים שמאוננות(עם הדגדגן כמובן) ולא לזהות אפילו תנאי אחד ממה שהזכרתה.
ו"אורגזמות נרתיקיות" מעולם לא "תועדו במעבדה" כי ל"סקסולוגים" לא היה את הציוד למדוד ולגלות את אותה אורגזמה אם היא התרחשה, הם בעיקר שכרו זונות לכל מיני ניסויים מאולתרים והגיעו למסקנות מגוחכות כמו שאם הדגדגן לא מגורה כראוי מהאקט של המשגל של אחורה קדימה אז זה סימן ל"חוסר תפקוד מיני".
וזה כי לסקסולוגים ול"תצפיות" שהם עושים כמו אותו "חוקר" מהמאה ה17 שחשב שהוא מצא את "נקודת הג'י" אין שום קשר למדע או למתודולוגיה מדעית אמיתית.

ההמצאה שלך הופרכה וההמצאה של אותו "חוקר" מהמאה ה17 מעולם לא הוכחה מדעית ומחקרים מדעיים מודרנים כבר הפריכו אותה (ולמעשה עיקר ההתיחסות אל ההמצאה הזאת היא בכתבות ומאמרים לקהל הרחב ולא המדעי) יחד עם כל תאוריה אחרת של "אורגזמה נרתיקית" באמצעות עובדות פיזיולוגיות ומדעיות.

ובקשר לקשקוש על "אורגזמה ממחשבה בלבד", בוא נניח וזה לא היה הזויי ומגוחך(כי כבר הוכחתה שאתה לא יכול להבדיל בין מציאות לדמיון) למה לדעתך מאמרים בשקל כמו שberethor הציג טוענים לא פעם שרק נשים מסוגלות לאותה יכולת מדהימה של "גמירה ממחשבה בלבד"? איזו סיבה בדיוק יכולה לתת לנשים בלבד את אותה יכולת? אין שום סיבה לכך כמובן.
מאמרים בגרוש מיחסים את היכולת הזאת לנשים בגלל העובדה הפשוטה שעקב כל הקשקושים והבלבול שהם יוצרים כל עניין האורגזמה אצל נשים הפך למעורפל ונוצר כר פורה לעוד ועוד המצאות בנושא מרוב שזה נהיה כל כך מקובל לראות "אורגזמה נשית" במונחים תרבותיים חברתיים(כמו "אורגזמה אצל נשים זה פסיכולוגי") במקום מונחים מדעיים והגיוניים שמאמצים גישה נייטרלית לנושא.

A לוןA

New member
אתה חמוד.

עוד פעם המאה ה17, עוד פעם המצאות.
קשה, אהה?
תקרא
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3563741,00.html,
ותסביר לי איך כל החוקרים האלו, שעבדו עם נשים רגילות לחלוטין (ולא זונות) במאה ה-21 (ולא ה-17)וראו ותיעדו אורגזמות וגינליות לחלוטין, אורגזמות שנגרמו ע"י מחשבה, אורגזמות שהוכחו (בזמן שקרו) ע"י כל המדדים הרפואיים כולל בדיקות דם שהראו עליה ברמות ההורמונים שמתרחשת רק באורגזמה- איך כל הנשים הללו הצליחו לשקר להם.
&nbsp
אגב, אם היית באמת רואה ומרגיש אישה גומרת, היית רואה ומרגיש בעצמך את ה"שטויות הסקסולוגיות" האלו של רעידות, התכווצויות וכו'. אבל אתה לא ראית, סימן שזה לא קיים. מיצי לא גמרה, אישתי לא גומרת, כולם טועים, אתה צודק.
&nbsp
יאללה, מיציתי. עצוב לדבר איתך, באמת.

waspaloy

Member
אתה רק קופץ משטות אחת לאחרת אחרי שאני מפריך אותה

קודם כל ההורומון אוקסיטוצין (Oxytocin) עליו הכתבה מדברת קיים ברמות שונות אצל אנשים שונים בגילאים שונים ובמצבים שונים וכבר עשו מחקר בנושא רמות ההורומון הזה אצל ילדים והקשר של זה לחרדה, אוטיזם ומצבים כאלה ואחרים
https://med.stanford.edu/news/all-n...-cerebrospinal-fluid-are-linked-study-fi.html
אפילו יש מחקרים שגילו עליה של ההורומון הזה בזמן השינה.
אי אפשר לבדוק אורגזמה על ידי בדיקת דם ובטח שלא להגיע לאורגזמה רק מלחשוב על זה. אם היו עושים מחקר אמיתי ורציני בנושא "מיפוי המוח בזמן אורגזמה"(שלא נדבר על ה"מחקר המקיף ביותר" כביכול) היו מתעקשים על ניסוי שמתמקד בדרך רגילה(והיחידה למעשה) במקום לחפש איזה מישהי שטוענת שהיא "גומרת ממחשבה בלבד" כך שה"מחקר" הזה דומה ל"מחקרים" דומים על ידי פסאודו מדענים ש"גילו" יכולות "חוש שישי" וטלפתיה באמצעות סריקות מוח ופירוש מוטה ומגוחך של התוצאות.

אתה מדבר על חוויות אישיות תוך כדי שאתה קונה כל שטות שאתה קורא באיזה כתבה מטופשת וחושב שכל שטות שנפלטת בנושא יש לה קשר כל שהוא למציאות כמו "רעידות ברגליים ואדמומיות בפנים" למרות שבתכלס אפשר להביא לך איןספור דוגמאות של נשים שמאוננות וגומרות מבלי לרעוד וללא שאר השטויות שאתה קורא.

התחלתה עם "עדות" של מישהי שטוענת שהיא גמרה מחדירה מגיל 5(עד עכשיו לא הבנתי עד כמה אתה נואש להאמין בזה) וקפצתה למיתוסים מופרכים מדעית בנוגע ל"נקודת הג'י" ואחרי שהפרכתי את זה קפצתה לשקרים והמצאות היישר מהדמיון שלך(לפחות הייתה מקורי פה) בנוגע לאיך הדגדגן בעצם סובב סביב הנרתיק בצורת ספירלה... ואחרי שהפרכתי את זה קפצתה לשטות נוספת בשם "אורגזמה ממחשבה" למרות שכבר הראתי לך איך השקר הזה התפתח ואיך זה שהוא מיוחס לנשים באופן בלעדי מעיד על כך.

ובכל מקרה מה הטעם בשטות הזאת בכלל שאתה מנסה לטעון שהיא אמיתית? אתה טוען שאשתך "גומרת ממחשבה בלבד"? או ששאר הנשים ש"רועדות ברגליים" גומרות בצורה הזאת?.
הבעיה שלך שאתה כל כך לא אוהב את מה שאני אומר אז שאתה תאמין להכל בשביל לנגח את מה שאני אומר, אפילו אם זה אומר להאמין שילדות בנות 5 יכולות לגמור מחדירה...

A לוןA

New member
טוב,

נסכם ב:
א. אתה טועה.
ב. החוויה האישית שלי היא שאתה טועה
ג. הגיעה המדעית הרווחת היא שאתה טועה
ד. המאמר שהבאת הוא לא מחקר, אלא ביקורת על מחקר (ועל מונחים נפוצים במינוח הרפואי), כך שאתה גם קשקשן
ה. גם ב"מאמר" שהבאת מצויינים בפירוש מחקרים המוכיחים שאורגזמה נרתיקית קיימת וניצפתה במעבדות, אורגזמה כתוצאה ממחשבה קיימת וכל יתר הדברים שאתה טוען בנחרצות שאינם- ישנם, ומופיעית ב"מאמר" שלך.
ו. יש פילים. גם אם תצרח בכל הגרון, תעוות כל כתוב, תשמיץ כל דבר זה לא ישנה את העובדה הבסיסית- יש פילים. באמת. יש.

waspaloy

Member
הביקורת מובאת באמצעות ידע אנטומי ומחקר שהחוקר עשה כבר

על ידי ניתוח מבנה הנרתיק והדגדגן וטען מפורשות ש"there is no anatomical evidence of the vaginal orgasm which was invented by Freud in 1905, without any scientific basis".
אז אתה מנסה לערער על זה שזה "מחקר" או אפילו "מאמר"? זה מפורסם בארכיון ששייך לספריה הלאומית לרפואה בארצות הברית והוא מסתמך על עובדות אנטומיות חד משמעיות שלא נותנות מקום לפרשנות בניגוד לכתבה הפופוליסטית והלא רצינית שהבאתה על "אורגזמה ממחשבה".
ואף אחד לא מתייחס ל"נקודת הג'י" או ל"אורגזמה נרתיקית" כאל משהו מוכח מדעית, אתה מוזמן לקרוא בויקיפדיה על נקודת הג'י ותראה שגם שם מדברים על זה כעל תאוריה לא מוכחת מדעית(ואומרים את זה בפירוש בויקיפדיה באנגלית) וזה בדרך כלל הדבר המרכזי שעומד מאחורי רוב הטענות על "אורגזמה נרתיקית".

אל תנסה לחכות אותי ולנסות לערער על המחקר שאני מביא פה ועל העובדות החד משמעיות שמוצגות שם רק כי אני מערער על הכתבות ההזויות והמגוחכות שאתה מציג.
הרי במילה אתה נאלץ לקפץ משטות אחת לאחרת אחרי שהראתי כבר שהן מופרכות מדעית ושאתה גם ממציא דברים היישר מהדמיון שלך(עניין הדגדגן והספירלה...)
כך שנתקעתה עם הטענה ההזויה וחסרת קשר למציאות בנוגע ל"אורגזמה ממחשבה בלבד" כי בדיוק כמו מפלצת הספגטי המעופפת גם אותה קשה לסתור באופן חד משמעי למרות שהיא חסרת בסיס.

ואתה לא טוען שאשתך "גומרת ממחשבה בלבד" או כל אישה אחרת אותה זיינתה או כל אישה אחרת שמזיינים אותה אתה פשוט מחפש להילחם ולנגח עובדות אנטומיות חד משמעיות כדי שתוכל להמשיך להתייחס לאורגזמה הנשית כאל משהו מעורפל ולא ידוע כך שתוכל להמשיך לפנטז ולדמיין "אורגזמה מחדירה".

waspaloy

Member
נוו למה לא ציינתה שזה מאותה כתבה בכלכליסט? אתה עוד מדבר על

"מעודכנת" בזמן שגאיה הביאה פה הדמיה תלת ממדית מ2009 שלא מראה שום "ספירלה סביב הנרתיק" וכך בעצם כל תיעוד אחר של מבנה הדגדגן.
למה אף אחד חוץ ממך והכתבה הזאת לא רואים את "הספירלה" סביב הנרתיק?.
&nbsp
אתה נשען על כתבה אחת מפגרת מול מאמר רציני שמפורסם בארכיון של הספריה הלאומית לרפואה בארה"ב. וכמובן אתה לא מצליח להתרכז בטיעונים שלך ורק עושה סלט עם מלמולים שאתה ראיתה באיזו כתבה כיאה למישהו "בעל יכולות" כמוך.

למעלה