simply me 25
New member
פורקת תסכולים
הי בנות, קצת רקע, בת 31 פוליציסטית, כרגע בתהליכי הזרעות.לא מצליחים להשתלט על התגובות שלי
, סבב קודם היה בסדר וסתם לא הצליח, הסבב הזה התחיל בסדר, אבל ביום חמישי האסטרוגן היה כבר 5000 והיה זקיק 18 ועוד כמה באזור 11-14, חשבתי לתומי שאולי בכל זאת הזרעה בשישי ( אני לא בטוחה שמבינה לעומק- זקיקים בגודל 11-14 יש מה לחשוש מהם ?), הרופא חשש ושלח אותי לבדיקות היום, היום חשכו עיני- גידלתי לול שלם
זה אפילו לא עקבי למה שהיה אתמול, לפחות 3 בכל צד בגדלים 18-19, ואנחנו לא מוכנים לIVF חירום עדיין, האסטרוגן בשמיים-8000 בערך, והרופא שלח לבדיקות בראשון.נראה לי ממש מיותר כי ברור לי ששום דבר טוב לא הולך לצאת מזה.לא כלכך מבינה את השיקולים.בפעם הראשונה שהתחלנו עם הזרעות היתה לי תגובה דומה ואז הוא גם כן שלח אותי לבדיקות לראות שהאסטרוגן ירד ואז אמר שאבוד,זה נראה לי די ברור,עשיתי משישי שעבר כבר 5 בדיקות דם ומצפה לי עוד אחת בראשון
אני כבר רק רוצה לסיים עם זה ולהתחיל מחדש...אנחנו כל הזמן נעים על מינונים של 58-75 יחידות פוריגון,ואני לא מצליחה כבר להבין את הגוף שלי
ומאוד חוששת לעלות כיתה...רוצה לתת להזרעות עוד כמה צ'אנסים נורמליים.ובנוסף אוכלת סרטים על רמות האסטרוגן האלה ומפחדת מגירוי יתר.בקיצור הכל
. נ.ב.- סומכת מאוד על הרופא, לעיתים כן קצת חוששת מההנחיות שלו בגלל שידוע לי שאני מגיבה ככה לעיתים, אבל ברור לי שיש דברים שגם הוא לא יכול לצפות מראש. אשמח לשמוע מניסיונכן אם יש כאן פוליציסטיות.וסתם רציתי לפרוק.תודה
הי בנות, קצת רקע, בת 31 פוליציסטית, כרגע בתהליכי הזרעות.לא מצליחים להשתלט על התגובות שלי