פורץ הדלתות

שאקל

New member
פורץ הדלתות

אני לא הבנתי מהתוכנית אתמול מה נגמר עם פורץ הדלתות. הוא טען במשטרה שהוא פרץ את הדלתות כדי לטפל מאוחר יותר במעלית? לגמרי לא ברור. מה הקשר שלו למעלית? ואם הוא רצה להגיע למעלית איך זה שפרץ רק דלתות מסוימות? לא כל כך היה ברור מהתוכנית אתמול מה נגמר. מה הקשר למעלית??

ginat

New member
שאלות טובות ויפות.

העובדות נכונות: האיש הוא אכן טכנאי מעליות. האיש אכן פרץ את הדלתות. מי שמרויח הוא קבלן השיפוצים של הדלתות. את הקשר תעשה לבד.

שאקל

New member
עכשיו בלבלתם אותי

בתוכנית רפי אמר במפורש והבהיר כי לחברה שהתקינה את הדלתות אין שום קשר לאיש הזה והם גם הראשונים להגיש נגדו תלונה במשטרה. הם הרוויחו מהעניין והוא בתום לב עשה להם טובה? כדי להגיע למעלית. מוזר.

ginat

New member
אני לא דיברתי על החברה המתקינה

היא הרי לא זו שעושה את התיקונים. אני מדבר על החברה הקבלנית שאחראית על התיקונים. זו חברה נפרדת. והיא היחידה המרויחה מתיקון הדלתות. את הקשר שלה עם טכנאי המעליות לא הוכחנו אבל לאור מעשיו התשובה היא די ברורה.

שאקל

New member
תודה

עכשיו זה יותר מסתדר. חבל שלא צינתם שהחברה שאחראית על התיקונים היא חברה אחרת נפרדת. אני הייתי בטוח שהחברה שמתקינה את הדלתות היא גם זו שנקראת אחר כך לתיקונים. תודה על ההסבר.

stio

New member
החברה הקבלנית../images/Emo101.gif

אם פורץ הדלתות היה מטעם החברה הקבלנית סביר להניח שלאותה חברה יש עוד אנשים שיכולים לפרוץ עוד דלתות שם או במקום אחר, נכון?

למעלה