פורץ דרך...

talbensh

New member
פורץ דרך...

אולי זה לא הכי מתאים לפה אבל הייתי שמחה לשתף אתכם איך אני מרגישה היום...
מי שכבר יודע לפני חודשיים וחצי ילדתי תאומים מתוקים לזוג מדהים וברוך השם התהליך שלנו עבר על הצד הטוב ביותר ואני מאוד מאוד שמחה שהחלטתי לעשות את התהליך המדהים הזה...

היום נפטר הרב עובדיה יוסף ומאחר והייתי פונדקאית נשואה (וגם דתיה) אני חושבת שהוא אחד מהאנשים שאני צריכה להודות לו.
יש לו חלק מאוד גדול בכך שנשים נשואות יכולות היום לקחת חלק בתהליך הזה.
הוא והרב עמאר פסקו לפני 7 שנים בערך שאין פסול להיות פונדקאית נשואה, מה שבזמנו נחשב לפסיקה מאוד תקדימית ואמיצה בזמנו.
לדעתי, הוא היה פורץ הדרך שבסופו של דבר הובילה למצב הנוכחי, וללא הפסיקה הזו הוועדה לא הייתה מתירה לנשים נשואות להיות פונדקאיות...

נכון שהרב היה לעיתים דמות שנויה במחלוקת ולא תמיד הסכמתי גם אני עם כל מה שאמר, עדיין, בשבילי זהו יום עצוב...

יום עצוב מאוד לעם ישראל

יפה כתבת על תקדימיו, אשריך שבחרת להעלות זאת כאן.
כשהתחלנו את התהליך היה חשוב לנו לקבל היתר מרב על אף שאנחנו חילונים (יהודים מאמינים- אבל חילונים)
פנינו לרב שמלווה אותנו בשמחות וגם כשלא.
הוא אמר שזה גדול עליו והפנה אותנו הלאה, וכן הלאה...
לבסוף הגענו לכבוד הרב עובדיה יוסף זצ"ל שלא רק התיר לנו להמשיך את התהליך, אלא נתן את ברכתו.
זכות גדולה, לנו, לזוג ולעובר!
פסיקתו לאפשר לנשים נשואות לקיים תהליך פונדקאות אפשרה ליותר תהליכים להתקיים.

גם אני מרגישה שאנחנו צריכות להודות לו- כל הנשים הנשואות בתהליך...
תודה לך שהזכרת

אהבה1010

New member
מחזקת שכמותך

זה ממש מתאים לפורום ואני מחבקת אותך באמירה זו
אני פונדקאית. פניתי לשני רבנים והם לא נתנו לי באופן מוחלט הסכמה לעשות תהליך שכזה , והוליכו אותי לבדוק מול מכון פואה וכו'
כעת את מחזקת אותי שלא טעיתי, גם אני חילונית אך עם אמונה גדולה שהקדוש ברוך הוא משגיח ומצליח אותנו
א.מ.ן שנזכה רק לעשות מצוות
תודה לך

talbensh

New member
מחזקות אחת את השניה...:)

שזאת לדעתי המטרה הכי גדולה של הפורום...

אני לא חושבת שאפשר לטעות בבחירה הזאת, אחרי שעברתי את התהליך אין שום דבר שיכול להשתוות לרגע הזה שאת רואה את הזוג עם התינוק שלהם.

למעלה