פורסם סקר חדש

יום.

New member
המממ כהרגלי חייבת לעשות בעיות

אני לא חושבת שזאת נטיה נפוצה ואני גם לא חושבת שזאת אופנה עכשווית. הומוסקסואליות זו נטיה מינית, השאלה לדעתי צריכה להיות; האם היא לגטימית או לא? האם היא ברת שינוי? או יותר נכון הם היא ברת בחירה? כי אם היא ברת בחירה אז אולי באמת היא אופנה עכשווית. בקיצור, לדעתי הומוסקסואליות לא נטיה נפוצה וגם לא אופנה עכשוית נטיה מינית שכזאת שלפעמים עומדת לי בדרך.

BabyBoy1

New member
האמת שנפלה טעות בשאלה

השאלה החדשה מפורסמת

טוהרtoar

New member
מכיוון שאני מעורב בנושא...[הבהרה]

הרקע לסקר הוא העובדה שנושא הנטיה המינית לבני אותו המין [לפחות] כשילוב עם נטיה מינית למין השני ["רגילה"] היא נושא שתופץ תאוצה ובזמן האחרון ניתן לראותו כמעט בכל אתר ואתר אנשים ידועים שפתאום מכריזים על כך, כתבות, אתרים,מועדונים,צרכנות וכו' והכוונה בסקר לעניות דעתי היא לתת מקום לחיווי דעת האם כל הנ"ל הוא "תופעה אופנתית" או גאולה ממיצר של גילוי נטייה שנפוצה בציבור ותחשבו על זה

dkey

New member
כל הומופוב מתחיל כדו מיני

ברי המזל יתעשתו ויבינו שהם הומואים ודומיניות היא בריחה מהתמודדות.

יום.

New member
וואלה?

אז עכשיו אני גם הומופובית וגם בורחת מהתמודדות... נחמד..

dkey

New member
אני לא זוכר שכלל התכוונתי אליך

אבל על ראש הזנב... :)

יום.

New member
לא התכוונת אלי.. אולי..

אבל ההכללה שלך היתה די ברורה ולמען האמת די פוגענית..

טוהרtoar

New member
או, זו דוגמא מצוינת...

לפי הגישה הזו, למשל, נכון לבחור בסקר ב"אופנה עכשווית" ואני אסביר. ברור שלפי דעתך, אין נטיה כזו בשם "ביסקסואליות", אתה שולל את קיומה בטענה שכל גילוי ביסקסואליות הוא בעצם תופעה של בריחה מהתמודדות, אדם שמצהיר שהוא "בי" הוא בעצמם הומו שבורח מהתמודדות. ולכן כל התופעה הזו של אנשים שמתראיינים ומדברים על זה,הכתבות,הסרטים, המחקרים...שעוסקים בנושא שהתרבו בתקופה האחרונה בעצם מלמדים על אופנה הולכת וגדילה של בריחה מהתמודדות. העובדה שיש תוספת מרובה יחסית [הכל יחסי כמובן] של מפורסמים,למשל,שטוענים לנטייה דו-מינית מלמדת על עניין שבאופנה של נקיטה בשיטה של בריחה מהתמודדות שאולי תשתנה לאופנה של תעוזה ויציאה גורפת מהארון של כל הנ"ל ואולי תשאר כך ואולי תתגלה בכלל כשקר פרסומי ויחצ"ני כי אחרת אותם אנשים היו אומרים ת'אמת על מקום אבל זה כבר עניין אחר מחוץ לנושא המדובר... לכן לסיכום אם זו הייתה דעתי הייתי בוחר בסקר לא ב"נטיה נפוצה" וכן ב"אופנה עכשווית"

למעלה