פורנו!!!

ayeletmo

New member
פורנו!!!

לא מזמן גיליתי שחברי היקר צופה כמעט כל יום באינטרנט באתרים פורנוגרפים ולרוב של אותה בחורה כמעט באופן אובססבי - הדבר התגלה לי במקרה לאחר שעשה זאת מהמחשב שלי , דיברתי עמו על המקרה והוא טען שזה היה בתקופה שהרגיש במצוקה בייחסים שלנו , אך דבר זה לא הסתיים וגיליתי שהדבר ממשיך ... האם זה מעיד משהו בקשר לרצונות שלו למשהי אחרת ?.. נ.ב. הבחור בן 30

seeyou

New member
לקחת הכול בפרופורציה-../images/Emo8.gif

בדרך כלל הגברים נהנים מגוף האישה בכול מיני מצבים הגירוי קיים לא רק בגילו-בן 30 חשוב להבחין האם בקשר שלכם יש פתיחות או יש דברים שמגבירים את אונו.. יש עוד זוית בקשר ליחסי מין.. לפעמים יש מצבים שבגלל "קושי" מסויים בקיום יחסים עם אישה ספציפית-מרגישים משוחררים לצפות בסרט או ללכת לזונה.. עם זונה לא צריך הגבר להוכיח שהוא גבר... אני חושב שרצוי לקחת ממערכת היחסים שלכם מה שטוב לך לברר את הסיבה בעדינות לנשות לשפר את האווירה עם הקשר הזה חשוב לך הצלחה יוסי אז מה למדנו היום ? שהחיים מתבססים על 4 נקודות יחסי מין מין יחסי מין יחסים

dovk

New member
וואה, לא צריך לצעוק...

ואם אני בן 50 (עוד מעט), ואני אפילו נשוי, וחושק באשתי, ואוהב את הבת שלי (וקצת את הכלב) - וצופה בפורנו ו... רחמנא ליצלן... מ א ו נ ן ! אז אשתי צריכה לדאוג? אני אומר לך בביטחון שלא. כמו שאמר קודמי, הגוף הנשי עושה לנו דברים, גם אחרי שראינו אותו לפרטיו מליון פעמים. לא יודע למה. והצורך המיני שלנו, כנראה ברוב המקרים, גדול יותר וקל יותר לסיפוק. אז אם החבר שלך מתענג על פורנו במחשב, שיהיה לו לבריאות! מה, את אין לך דברים שעושים לך ריגושים כשאת לבד? באמת? את מפסידה. דב

s h a y 4u

New member
כשמיניות תופסת

כשמיניות תופשת מקום על חשבון הרגש הרומנטי ונאבד וכלה האהבה האישית ונישכח הריגושים בחברות ...אז מקום הפורנו הוא רק מציף את הבעיה והמצב העגום אך ..אם זה לא תופש שום דבר והכל קיים ותקין ייתכן וזו סקרנות או הצצה ילדותית בלבד (שגם מקומה דרוש עיון עמוק) זו ראיית לבי ולא כופה אותה או שופט ממנה shay 4u

בכל גבר בוגר יש ילד מתבגר

אם היה אוהב לצפות בסרטי פעולה, האם היית חושדת בו בנטיות לאלימות? סרטים, מחשב וספרים הינם אמצעי לשחרר את הדמיון ולהנות מחוויה מסעירה ללא הסיכון והמאמץ המתלווה להשתתפות בחוויה. בדרך כלל אדם יוצא רגוע יותר לאחר צפיה בסרט טוב או קריאה בספר מרתק (גם אם פורנוגרפי - בייחוד אם מלווה בהתפרקות עצמית). דווקא מניעת האפשרות להנות מחוויה מינית "נייטרלית" עלולה לדחוף גבר (וגם אישה) לבגידה. צפייתו באתר איננה מעידה דבר בקשר ליחסו אליך. תחשבי על זה טוב. בהצלחה

K O R A

New member
כל גבר אוהב להשתעשע כך

אנו נשואים20 שנה וגם אני כמוך ,נעלבתי מאוד כשזוגי היה רואה סרטים פורנוגרפיים.במשךהשנים הבנתי, גם משיחות עם חברות בגילי, שכול,בכל הגילאים אוהבים ,ומאוד, לראות סרטים כחולים או להביט בנשים אחרות. זהו טיבעם של הגברים.ונכון שאנו הבנות לא "מתות" על סרטיםאלו,אנו צריכות להבין שהם פשוט "מתים" על זה. בנות, תפנימו אחת ולתמיד כל גבר אוהב מין,והרבה, והם מאוד אוהבים לראות נשים,בכל הגילאים ובכל הצורות,ושאף אחת לא תחשוש למקומה. גברים אוהבים אותנו ואותן. ומקומך - הביטי במראה ושאלי את עצמך, למה?????????? בנות, חומר למחשבה. מאז שהבנתי את צורת החשיבה של בעלי, הכל נעשהיותר קל בחיים ב ה צ ל ח ה

מיבת

New member
סליחה סליחה..

אני לא בעד צפייה בפורנו באופן קבוע. זה מעיד לדעתי על בעיה וחסכים במערכת קיימת ומה גם שזה בעיניי די סטייה.. יש עיתונים יש סרטים שבהם מוקרנות סצנות סקס זה אחלה ונעים לראות לשני הצדדים אבל לשבת על המחשב במיוחד כדי לצפות בזונות? נו באמת.

הסקס , הרצל וה-בעד שלך מיבת

באחד המפגשים של הרצל באנגליה, שאל אותו איש פוליטי במסדרונות- "הרצל ידידי, בשביל מה לכם מדינה, זו רק צרות תביא לכם, גנבים, פושעים, משטרה, בתי סוהר, רוצחים, עזוב, שבו אצלינו אנו נטפל בכל אלה, ואתה תחיו לכם בשלום, לא מבין אותכם היהודים" השיבו הרצל- "אני רוצה שיהיו לנו גנבים יהודים, שודדים יהודים, בתי כלא יהודיים, ושיהודיים ישפטו יהודים" וכן הלאה. האם הרצל אהב את השודדים? האם היה בעד גנבים? מה פתאום!!!! הוא הציג את הגישה הרציונאלית המבקשת להתמודד עם הקיים, זה שאין אפשרות להופכו לנעלם. ובכן- את , מיבת, אינך בעד צפיה בפורנו באופן קבוע. מעבר למונח "קבוע" שאינו כה ברור דיו, הרי אומר לך זאת-- מי שאינו מכיר בכך שגנבים תמיד יהיו, פושעים תמיד יהיו וכן הלאה, ובכן, שלטון שלא מכיר בכך, ולא יבנה בתי-כלא, לא יכונן משטרה,בתי-משפט, וכן הלאה סופו שיתקיים עליו " ומחריבייך ממך יקומו" כל אישה, ובהדגשה על המילה " כ ל ", שלא מכירה בצרכים השונים של גבר בתחומי המין, שתבחן את הגבר על פי סולם ערכי האישה, תתעלם מסולם ערכי הגבר, סופה של הזוגיות שלה עם בן זוגה שיתקיים עליה "ומחריבייך ממך יקומו". אסיים בזאת=- אל תתמודדי לעולם בשאלה איך למנוע את "הצריכה הפורנוגרפית" של גבר, התמודדי עם השאלה - "איך חיים עם הצריכה הזו" בכך מובטחת שמהמורה אחת בזוגיות נסתמה עד מאה ועשרים. בהצלחה

מיבת

New member
באופן קבוע

כמו שאמרה הבחורה זה כמעט יום יום ועוד על אותה זונה.. זה בעיניי אובססיה וסטייה.. צפייה בפורנו כחלק מיום יום נעשית כאשר אחד לפחות מ3 דברים קיים א-- בעייה בזוגיות חסכים וחוסר תשומת לב ואולי גם סקס.. ב-- סטייה מכל סוג שהוא ג-- מחסומים בעבר שיוצאים עכשיו לאור.. כך שלא משנה מה תגיד כרגע ואני מאוד אוהבת את תגובותיך הן מעמיקות ויפות. אך לצפות בזנות בנט כל יום כמעט זה לא מצביע על O.K... יש מצב שבסרט יש עירום וזה לפעמים אחלה כי זה נעשה בצורה מעודנת ויפה לא מדברת על סרטי פורנו סקס בלבד שזה עיניין העיקרי בסרט. יש לראות בעיתונים נשים ואפילו להביע דעה ..כאן יש בעיתון היומי איזו זונה עירומה לחלוטין וזה העיתון זה מה יש. אבל בין לראות כלראות וזהו לבין להכנס לנט בכוונה תחילה לצפות באתרי סקס וזנות זה כבר משהו אחר. סליחה לא מקובל עליי אם בעלי היה יושב בנט רק בשביל זה מה גם עם אותה אחת ספציפית כמעט יום יום.. בתור אישה, זה לא מצב אידיאלי ולא נוח ולא נעים.

המסעדה של אימי

שנים רבות , עוד שמחר ילדותי, נהגה אמי להביע פליאתה- "לשם מה אנשים הולכים למסעדה? מה אין אוכל בבית?" התבגרתי, הלכתי למסעדה, ובפעם הראשונה הרהרתי- "אימי צודקת, בעצם מה שונה הלחם שמציע לי בעל המסעדה, מן הלחם שעל שולחנה של אימי?" התמקדתי באוכל. בפעם השניה- המתקדתי בצורה שבה מוגש האוכל. ובשלישית, העזתי להביט גם הריהוט, אחר כך גם על האנשים היושבים עליו, בפעם אחרת הרגשתי ביטחון להביט במלצרית, במלצר. יצאתי אל מחוץ לגבולות המדינה, ראיתי עולם, מיני מסעדות אחרות, מיני ריהוטים אחרים, השנים חולפות, ואני מחליף מסעדות, פעם בסגנון העתיק, ובפעם בסגנון המודרני, פעם אני מזמין בשר, ופעם ירקות, פעם ישנן מלצריות ופעם מלצרים, היו מסעדות באיטליה עם נגני גיטרה, בפירנצה כבר ראיתי נגן עם מפוחית ואקרודיון, בפריס בקעה המוסיקה מן הרמקולים על הקיר, בגרמניה התענגתי תוך כדי לעיסות מן המוסיקה הקלאסית , השקטה. כעבור שנים אחדות, ישבתי בלאפלאנד , בחלק הצפוני ביותר של אירופה, אכלתי במסעדה אופיינית, ולפתע גיליתי- ואווו.... עם כל אלפי המסעדות שאכלתי בחיי, תמיד תמיד אכלתי גם במטבח של ביתי, עם משפחתי, עם אישתי, ובערבי שישי גם נפגשנו אחים ואחיות אצל אימי, במסעדה של אימי, וגיליתי דבר מאוד חשוב בחיי- אלפי המסעדות שאכלתי, לא שינו כהו זה את המסעדה של אימא, את המסעדה של משפחתי. סיפרתי לאימי, כשאני לוחך את מטעמיה, על המסעדות, והיא מביטה בי בתמיהה- "בשביל מה בני, בשביל מה אתה הולך למסעדות, מה אישתך לא מבשלת טוב? " הלכתי את המטבח של אימי, היא מביטה בי עם חיוך של סיפוקים, ראיתי את הסירים של ילדותי, הרימותי את מכסה האלומיניום של הסיר אשר כה אהבתי את האורז בתוכו, ומצאתי שם את אותו האורז, הרימותי את המכסה האחר, וראיתי את רגלי העוף כמו באותה תנוחה מאז ילדותי, בסיר של אימי, סביבו תפוחי אדמה, אלו שראיתי בילדותי, המיצים שסביב לעוף וצבע תפוחי האדמה, העלמו בי את נוסטלגיית ילדותי. "אין כמו המטבח שלך אימא" אמרתי כשעצמתי את עיני בסימנים של "המטעם הטוב ביותר בעולם". בדרכי חזרה אל ביתי, שאל אותי בני- אבא, למה סבתא לא אוהבת מסעדות? השיבותי לו- כי סבתא חושבת שמסעדה זה אוכל בלבד, והיא חושבת שכל עוד יש אוכל בסירים שלה, אין שום סיבה ללכת למסעדה. "אבל אבא... מסעדה זה לא אותו דבר " השיב לי בני, והחריש. החרשתי אף אני. לפתע ידעתי להתנסח בבהירות-- לא הולכים למסעדה בגלל שאין אוכל במקרר. ואווו הייתי מאושר. מיבת ! נדמה שבזאת מתמצית גישתי, ונדמה שאת נעולה על הגישה ש-"הצצה בתמונות עירום" היא על חשבון הצצה באישה, או שהיא נביעה של מיני סיבות כמו אלו שהעלית. אינני יודע לומר הרבה אלא זאת- הניחי לבעלך להציץ בתמונות, באינטרנט, הניחי לו כי שם בוודאות הוא מקבל את מה שלעולם לא תוכלי לתת לו, וכל עוד הוא בא אליך, אין בכך שום פסול. כפי שאינך באה בטענות שהוא "משתין בעמידה מול האסלה" משום היותו גבר, כך תכונה זו של הצצה, של מראה עין, היא חלק מהוויתו כגבר. ולבסוף- מחקרים הראו (אפשר גם לחלוק) שאצל הגברים מרכיב הגירוי המיני שונה מזה שאצל אישה. אל תנסי להפוך אותו לאישה. זה חסר תוחלת. בהצלחה

ליהלה

New member
לדעתי זה נכון

זה יכול להיות בסדר רק אם יש 2 דברים שהם בסדר שאין חוסר יחסים בין בני הזוג לא מין ולא תשומת לב והדבר השני שאם היא כבר בבית אז למה לעזזל לא לנות להגיע יחד איתה לפורקן ובכלל אם השניים הולכים יחד(גם חוסר וגם לעשות זאת כשהיא בבית)זו כבר בעיה וזו דעתי

החוקיות בזוגיות?

כאשר מציבים "תנאים" של התקיימות הזוגיות, זה כמו לומר שישנה איזו שהיא חוקיות קשיחה שבלעדיה היא תישרוד. כל שאני מבקש כאן לאמר הוא זה: כפי שזה בסדר שגבר ישוחח עם השכנה שלו כפי שזה בסדר שגבר יאכל במשרדו יחד עם המזכירה, או הבוסית שלו וכפי שזה בסדר שהוא ישתין בעמידה. כך זה בסדר שהוא יביט בסרטים פורנוגרפיים, בתמונות, וכן הלאה. ברור, ועל כך אין חולקין, שכל עשיותיו תהיינה מלוות ב-"היה אם ואולי", הרי כל זוגיות בנוייה מאלף ואחת עשיות אשר תנאים רבים מתקיימים בהן. התנאי בזוגיות הוא יחודי לזוג אחד ויחיד, הוא זה אשר ייצר את התנאי, הוא זה אשר יבחין באי-התקיימותו של התנאי. לנו המשקיפים מן הצד, אין שום מושג על מהותו של התנאי, משום שחלקיו הם פנימיים באישיותם של בני הזוג. אין שום חוקיות של תנאים בזוגיות. כל זוג לעצמו. ומכאן- חשוב כמו לנסוק מעל הזוגיות, לבודד את העיקר והטפל שאינו ניתן לשינויי, ולדעת לקבל כדי לקיים את הזוגיות או לא לקבל ואז לפרק את הזוגיות. צריך לדעת לקבל כי ההצצה בתמונות עירום היא חלק בלתי נפרד מאישיותו של גבר או מאישיותה של אישה (ההבדלים הם במינונים). העסקים בתחום זה מובילים מבחינה כלכלית,משום שיש להם צרכנים. לצערי רק משום הגישה השלילית, גורמים שליליים שולטים בו. כי רבים עדיין שבויים בסטיגמות שאינן מן הטבע.

מיבת

New member
יוסי..

אף אחד לא בא לסגור את בן הזוג בבוידם בלי חלון בלי טלויזיה עיניים עצומות ובלי רגליים או קיי? המחשבה היא והיא בריאה והיא קיימת אצל מרבית הנשים. גבר אשר הופך את הפורנו למרכז חייו יש לו בעייה והיא גדולה. אתרי הסקס נוסדו כדי שיהיה לאלו שלא יכולים חלילה לקיים יחסים בריאים או שאין להם כסף בשביל זונות ליווי וכאלו... אדם אשר בריא ולא חסר לו בבית מה שהוא צריך לא ישב יוםיום ויחפש נשין עירומות בנט או עיתונים או כל פריט פורנוגרפי כזה או אחר. את סיפור המסעדה כבר שמעתי גם את סיפורה של הפרה הקשורה ועוד..אז בוא נרד רגע למציאות, אדם שחסר לו משהו הולך לקנות אותו.. אדם שלא חסר לו לא ילך לקנות אין לי בעיה לשבת ולראות אקט אירוטי כחלק מסרט איכותי או פחות איכותי אבל אני לא אקח סירטי פורנו לביתי. בזמן שאני בארץ והוא כאן ..מה אני יכולה לשות בדיוק? כלום. שיקח מה שבא מהספרייה ואם זה יענג אותו יאללה לבריאות כי אז יש מצב שחסר לו כי אני במרחק של 4000 ק"מ ממנו. אותו משקל לעיתונות וכו' אבל באופן קבוע זה מצביע על בעיה בבית.. אני מנסה להפוך אותו לאישה אם הייתי רוצה אישה הייתי עם אישה, עירום הוא יפה אבל כשהוא כמו אצל הנודיסטים למשל חיים חיים שלמים וטוב להם ובעירום. אבל במציאות שבה תמונה של בחורה פתוחת רגליים ועוד זה לא ממש רגיל בחיי יום שלנו. ואין מה לעשות גם לחווה היה עלה תאנה וגם לאדם כך שכמה שהעירום יפה צריך טקט בחיים. ולדעתי שוב כשאדם נעול על אתרי סקס פורנו ועוד כאלו משהו בבית לא בסדר.

הדברים שהעלית

ובכן הדברים שהעלית אכן נכונים, אך הם שייכים לאותו צד שאני מכנה אותו "תנאי הזוגיות" ומשום כך הם נכונים לזוגיות שלך, כפי שאת ובן זוגך רואים אותה, הם יכולים להיות בלתי נכונים לזוגיות אחרת. אינני מדבר כאן בשום אופן על זוג מסויים, אלא אל זוגיות באשר היא זוגיות, ובכל זוגיות, שאין בה כפיה, כל המוסכם בה לגיטימי, אינני יכול לכנותו סטיה, או "מחלה" או כל דבר אחר. להנאה , מעצם מהותה, אין צורה קבועה, לא מקום קבוע, לא זמן קבוע, היא נביעה של מציאות אינדיוודואליסטית, ומי אני שאלך ואקבע לזולתי מה היא הנאתו? האחד אוהב הצלפות בפילחי עכוזו, האחר כשהוא קשור אל עמוד ומכים בו בלי הרף, או זו המבקשת שילטפו אותה וינקשו אותה ויחבקו אותה לפני החדירה. הישנה שבלונה שכזו? מה פתאום!!!! כל עוד הנאתו של זולתי אינה פוגעת בשלוותי מה לי כי אלין. זוהי חשיבתי.

מיבת

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo51.gif

היכן ראית את האושר שלנו? ליאור פרי אהבה יקר שלנו!!

למעלה