פורנו

../images/Emo12.gif

אצלי בכל אופן זה די מתסכל... למה דווקא מביאים את כל הכוסיות לשם ? מה עם איזה כבוד לבשלות שבינינו ? ועוד החוקי שלי אומר... בובה בואי ננסה את התנוחה ההיא עם השפגאט ? מה דעתך על השיש במטבח? ( מה לא חראם?) תתכופפי ותרימי רגל בזווית של 180 מעלות.. מה עוד? אבל מה שכן... זה מעורר כמה תאים אפורים בהיפוטלמוס...

../images/Emo9.gifיש יקרה

אחרי חרישות על סרטים כחולים...חיחיחיחי יכולה לספר לך בסוד שיש גם סרטים של נשים בשלות ואפילו גדולות עם ציצי שמוט ומה שלא תרצי הכל תלויי בטעם הצופה(אופס לא בוטן שלי לא לך התכוונתי
) ויש גם בשלות שעושות שפגט ומרימות רגל ועושות עוד על השיש ששששששששש בסוד אני חולה על השיש..קרוב לשתיה כי תמיד אחרי הגרון יבש ...חחיחיחיחיחיח.

מי אמר רק כוסיות ?

מקום העבודה שלי ממוקם במקום מאוד מפוקפק, עשרות דוכנים של סרטים כחולים, ולא מעט של נשים שמנות - ושמנות מאוד !! מאוד מאוד מאוד !!! ממש פחד אלוהים ! - ושמעתי אפילו שיש לזה ביקוש. (לשלוח לך קלטת ?)

היפוטלמוס...

אזור במרכז המוח המפריש הורמונים האחראים על ויסות הטמפרטורה בגוף, לחץ דם, כמות מים וכו´.. מישל מהמכון להפרשות

סחטן....

יש סרטים שבפרוש לראות אותם אינה חוויה מינית אלא רחמים. את רואה את השרלילות האלה, כל כך מתאמצות להראות נהנות... הפנים שלהן אדומות, רואים את הסבל שלהן בעיניים ומרגישים אותן בוכות: "עוד קצת, אייי... עוד קצת... 500$, כבר ישלמו לי...., אייי..." לפעמים בא לי להגיד: "קאט!!!" ולשלוח אותה הביתה. ולעומת זאת הגברים - בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, לא יודעת מאיפה מצאו מכוערים כאלה (לא כולם, רובם), נראה לי שהם אלה ששילמו כדי להשתתף בסרט. או פרוטקציה.

סתם ניחוש....

כי אישית לא הייתי מסכימה לפחות מזה. אלא אם כן..... אממממ אממממ.... זה היה עם דיויד בקהאם....

מילא רחמים....

התעללות בבני אדם, נראה כמו ניסוי נגד טילים, שלא נדבר על החורים האסורים... מעניין מה אומרים ב "תנו לחיות לחיות "...

צודקת...

את הקטע הזה באמת לא הבנתי...אבל אומרים שאת חלקן מסממים והן בקושי יודעות מה קורה סביבן, לפעמים אתה יכול לראות את זה בעיניים שלהן. אבל מי בכלל מסתכל על סרטים כחולים ???

.........שששששששש.........

למרות שחמי וחמותי כאן... התגנבתי רגע למחשב.... רציתי לענות לך נועה... אבל אם חמי וחמותי יכנסו לחדר הם יבהלו... הם מהדור שבטוחים שהילדים באים מהחסידה... שששששש..... אסור להרוס להם את המיתוס....

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ראש פנטום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה