פורנו, זונות וזוגיות

פורנו, זונות וזוגיות

מה דעתכם על פורנו- האם פורנו יכול לתרום למערכת היחסים

האם הייתם צופים בפורנו יחד עם בן/ת הזוג

איך הייתם מגיבים אם בן/ת הזוג היו צופים בפורנו בסתר
האם בעינכם זוהי בגידה

האם היה מפריע לכם אם בן/ת הזוג היו מתנסים במין עם זונה לפני מערכת היחסים איתכם

לא יכול לתרום כלום

לא הייתי צופה בפורנו.

הייתי מגיבה בהפתעה והלם גמור. זו לא בגידה בי כבת זוג, זו בגידה בי כאשה.

כמובן שהיה מפריע לי, אני לא חושבת שהייתי מסוגלת להיות עם גבר שצרך שירותי מין.

פיליטון

New member
ולמה, בעצם, זו בגידה בך כאישה?

אם זו לא בגידה בך כבת זוג?

ברור שהעובדה שהגבר צרך שירותי מין זה מרתיע, אבל אולי מכיוון שאת מכירה את אותו גבר מקרוב, את יכולה להבין את הצרכים שלו באותו רגע שבגללם הוא צרך שירותי מין. ואולי עכשיו, כשהוא כבר מכיר אותך, ונמצא במקום אחרי בחייו, הוא מתחרט על זה?
(כמובן שאנחנו מתייחסים רק למקרים היפוטטיים ברמה העקרונית והתיאורטית)

גבר שצורך שירותי מין זה לא סתם "מרתיע"

זה מעיד על אופיו.
זו לא בגידה בי כבת זוג כי לי באופן אישי אין בעיה שבעלי ישכב עם נשים אחרות אם יום אחד יבוא לו בהנחה שהוא מספר לי על זה ופותח את היחסים באופן רשמי ובתנאי שהנשים איתן הוא בקשר מעוניינות ורוצות בו.
גבר ששוכב עם אשה שהגיע לזנות מסיבות שהוא איננו מודע אליהן, כשהוא מגלה אדישות כלפי המצוקות שלה וכלפי העובדה שהיא בעצם לא מעוניינת להיות שם- מעליב אותי ופוגע בי כאשה וכבן אדם בחוסר האנושיות שלו. מבחינתי זה לא נסלח.

avigimel

New member
כמה התחסדות בהודעה אחת

אני מציע לך שתתחקרי את בן זוגך כ 10 שנים אחורה, ותבדקי אם לא היה לו אף מצב שבו גילה אדישות כלפי מצוקות הזולת. אולי תופתעי.
ואני מקווה שאת טבעונית, לא קונה מוצרים שיוצרו בעולם השלישי, ותורמת בעין יפה לכל קבצן מזדמן.
מצד שני, אחת שלא אכפת לה שבעלה ישכב עם מי שרוצה, אז באמת אין יותר מדי מה לדבר איתה.

Aski7

New member
לא מפריע לי הזונה כן הפורנו!!

אם היה עם זונה לפני?! שיהיה לשניהם לבריאות זה לא פוגע בי בשום צורה ונתן פרנסה לבחורה. עכשיו הוא איתי והוא לך צריך לשלם עבור סקס אני בטוחה שיותר כיף לו שמישהי מאוד שמחה לעשות איתו סקס.
מה שכן מפריע לי זה לגלות שרואה פורנו בסתר!!! כמו שקרה לי ופגע בי עמוקות לאור העובדה שזה היה הסכם ביננו שלא בוחנים אחרים/ות לא מפלרטטים ולא נוגעים מינית באף אחד/ת..
דרישות שבדיוק כמוני דרש אבל לא קיים במשך שנתיים. זה בגידה בריבוע הוא גם אומר שזה בגידה מסיבה פשוטה שהסכמנו ששנינו לא רוצים שהשני יצפה.
עכשיו אחרי זה קשה לי להגיד שפורנו לא יפריע לי במערכת יחסים אחרת אם זה מותר מהתחלה כי כבר זה נקשר לי לבגידה!

אולי אם הינו מחליטים אחרת בהתחלה הינו צופים בזה יחד כי גם אני אוהבת פורנו.

Aski7

New member
הוא לא רוצה!

ניסיתי. רק שלא יהיה הכל בסתר.. הוא פשוט לא רוצה לראות איתי.

Aski7

New member
הוא טוען שלא רוצה בכלל לראות.

ושלא יראה יותר אבל לא מוכן לשמוע על זה.

avigimel

New member
אם את אוהבת פורנו

והוא אוהב פורנו, למה החלטתם שאתם לא רוצים שהשני יצפה?

Aski7

New member
דיברנו על זה פעם..

ולא התרגשתי מזה שיראה את זה אז.. אבל הוא אמר שהוא לא חובב פורנו ואין לו צורך.. ובצורה חמודה גם לא רצה שאצפה אני.
אני חושבת שהוא לא רצה לפגוע או רצה להראות שהוא מה שאני אוהבת. אין לי מושג.
הוא מקנא לא קטן..
אני לא יודעת אם עצם המדבר/מסתכל/ פורנו שמשגע אותי או יותר דווקא ההכחשה מהתחלה שהתבררה כסתם!! לפני שבכלל העלינו את זה. כאילו ניסה להיות משהו בשביל שאחבב ועכשיו חייב לשחק עם זה עד הסוף או עכשיו מכחיש כדי לא לפגוע בי.
הייתי מעדיפה שיגיד לי שיכול לחשוב שבחורה נאה או יפה ולשכוח ממנה אחרי שניה או שיציע לראות פורנו יחד מאשר שארגיש שהוא אוהב את האסור ואת עצם העובדה שזה בסתר.

למעלה