פורנו אחרי סקס

ממצמצת

New member
פורנו אחרי סקס

שלום לכולם, היום רבתי עם חבר שלי והוא בכלל לא מבין למה נפגעתי.. אתמול קיימנו יחסי מין בלילה. לאחר מכן כל אחד חזר לצד שלו במיטה ונרדמנו. (עד פה הכל בסדר) בבוקר הוא קם מהמיטה ויוצא מהחדר. אני שהתעוררתי לפניו התלבשתי, סידרתי את החדר ורציתי שיעזור לי להזיז משהו. כשיצאתי מהחדר מצאתי אותו צופה בתמונות פורנו במחשב שבסלון. קראתי לו והוא נבהל וסגר את החלון. הוא הסביר לי שהוא חש עוד מגורה מאתמול ולפעמים זה מה שהוא עושה בבוקר. אני לא בטוחה למה אבל מאד נפגעתי שהוא בחר לצפות בפורנו מאשר להיות איתי במיטה. אולי הוא נשאר לא מסופק, אולי הוא זקוק לנשים אחרות שייגרו אותו. בכל אופן זו הפעם הראשונה בקשר (ואנחנו 4 שנים יחד) שאני מרגישה לא מושכת ולא מגרה. מה אתן אומרות?

שגיתא

New member
שלום לך, בעיה לא קלה ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

כלומר הפגיעה שלך מובנת לחלוטין
, למרות זאת הוא גבר ולכן הם פועלים בהגיון שונה
, אולי הוא לא ממש ידע אם בא לך, איך את בד"כ בעניין של סקס של בוקר, אני לדוגמא זה הקטעים שאני בו אני מאד מחוברת לצד הגברי שבי, (אבל אני לא גרה עם מישהו ככה שזה שונה) אבל בד"כ אני מאד אוהבת סקס של בוקר
, אבל כשאני במערכת יחסים יותר מובנת בד"כ אני מגיעה למן הסכם מילולי לפחות כלומר אני אומרת בברור לפרטנר שלי שכל דבר שעולה בדעתו לקיים מבחינה מינית שקודם יעלה אותו בפני לפני שהוא פונה למקורות שונים (מימוש פנטזיה בא לו משהו מיוחד לא משנה) לפעמים הם לא אומרים לנו כי הם בטוחים שנסרב לעניין, ודבר שני שבד"כ אני מסכמת אני לאחר הסקס או בכלל אני די חולה על הגוף של המדהים וקשה לי שלא סתם ללטף אותו לא קשור למינית או אפילו לא אירוטית לשמחתי
בד"כ הוא נהנה ונענה למגעי, אבל במידה ונמאס לו לא נעים משהו שאני עושה גם בזמן הסקס שפשוט יגיד לי וזה לעיתים קורה
, עכשיו במקרה שלך יכול להיות שפשוט בא לו קצת עם עצמו זה לא קשור בך, בא לו פורקן בלי להכנס לכל התהליך של השניים (רוב הידע הזה בא לי מפשוט מלא לחשוש לשאול) גם אני נהנית עדיין לשחק עם עצמי גם כשיש לי פרטנר קבוע, הכי טוב שתדברי איתו לא בהכרח להגיד לו שנפגעת אני לא מניחה שזה נעשה בזדון הרי הוא לא עשה את זה בנוכחותך פשוט תגידי לו מה שהצעתי קודם גם אם אני לא אוהבת את הרעיון שהוא נהנה מגוף יפה פרט לשלי, כל עוד זה רק להסתכל
ולא להתפרפר
פיזית זה הרע במעוטו

the evil 1

New member
לדעתי

הוא לא רצה שתדעי כדי שלא תחשבי שהוא סוטה או משהו, זה לא אומר כלום לגבייך. אם את מרגישה לא בנוח פשוט דברי איתו על זה, לשבת לבד מול המחשב ולידאוג לא עוזר לאף אחד, אני בטוחה שהוא חושב שאת הדבר הכי סקסי בעולם רק שאולי יש דברים שהוא מרגיש לא בנוח לבקש ממך או לא רוצה להטריד אותך בסקס כל הזמן, לדעתי את דואגת לחינם פשוט דברי איתו.

היי לך ../images/Emo140.gif

הכי טבעי זה תקשורת פתוחה. מאד פשוט, פשוט לתקשר על הדברים, לפתוח אותם, להתבטא בצורה חופשית, נקייה, מאירה. לא האשמות, לא ביקורות, לא דמיונות. פשוט לשאול ולתקשר את מה שעובר בך. אני לא רואה איך הדברים דווקא קשורים. המשיכה שלו אלייך וההנאה שלו מגירויים ויזואליים. אבל כמו שאמרתי, הכי חשוב זה פשוט לתקשר. הוא רוצה בטח גם לפתוח את זה...

over120

New member
האמת? גם אני לא מבינה..

ממה נפגעת.... אני לא רואה פה בעיה.. נו אז הוא צפה בפורנו? so what? זה לא אומר שאת לא מושכת.. הוא פשוט גבר טיפוסי. תראי לי גבר אחד שלא צופה בפורנו ובתמונות של כל מיני כוסיות למיניהן. ולא משנה מי הכוסית שתהיה לצידו...

בפיתה

New member
"בחורה יפה היא כמו תמונה במוזיאון"

מסתכלים, אבל לא נוגעים. האמת? אפשר להבין ממה היא נפגעה. למשל כשאני מתעוררת חרמנית בבוקר אני לא הולכת לראות גברים ערומים אלא מחכה שהבחור יגלה סימני התעוררות כדי להוציא את זה עליו. אז וואלה, אפשר להבין את התסכול שלה. מצד שני, גברים יכולים להיות לגמרי מאוהבים ומסופקים ובכל זאת לצפות בפורנו. אז יש להם כשל בסיסי במערכת. אז מה? דברי איתו, תסבירי לו ל-מ-ה בדיוק נפגעת ואם הוא עדיין משחק אותה טמבל אל תוותרי לו עד שתרגישי שהוצאת את זה החוצה וליבנתם את זה. תקשורת, אחותי, תקשורת.

topeira

New member
גם אני גבר טיפוסי

אולי אנחנו פגומים, כמו שמישהי אחרת ניסחה את זה ברוב טאקט. אני מאד נמשך לבת הזוג שלי ומאד אוהב אותה, אבל התדירות שבה אני רוצה שנקיים יחסי מין והתדירות שלה שונה משלי והצרכים והתאוות שלנו לא זהים. אם היא הייתה צריכה לשכב איתי כל פעם כשהייתי רוצה אותה אז כניראה היא לא הייתה יוצאת הרבה מהבית... או נפגשת עם חברות.... או רואה טלוויזיה... או הולכת למטבח לנשנש... קיצר - זמן "איכות" של גבר עם עצמו חשוב גם כן. זה זמן בו גבר לא צריך לדאוג לאיש מלבדו והא יכול להיות הכי נינוח ומרוכז בעצמו בלי לפגוע באיש. אני צופה בפורנו גם כן. אז מה? אני עדין נמשך מאד לחברה שלי ואוהב אותה עד השמש ובחזרה. אין שום קשר בין השניים. אל תפגעי מזה. אנחנו חושבים אחרת מנשים וזה המקור לאי ההבנה והפגיעה בך, כניראה. דברי איתו על זה, כומ שכולם ממליצים, ותראי.

טושית18

New member
זה לא דבר רע להציץ בפורנו...

זה לא בגידה או משהו. תנסי לצפות איתו, אולי זה יגרה גם אותך:)

למעלה