פורמייקה דורופל DUROPAL

rene2006

New member
פורמייקה דורופל DUROPAL


המליצו לנו בחרת המטבחים ואמרו שזו הפורמייקה העבה והאיכותית ביותר.
אשמח להמלצות/דיס-המלצות לפני שאנחנו סוגרים איתם סופית

ראיתי שבפורום מככבות דווקא ארפא (לטענת חברת המטבחים מיוצרת בהודו, לא גרמניה), ווילסון-ארט
 

rene2006

New member
תודה רבה זיוה עוד 2 שאלות ברשותך

אנחנו יכולים לבחור איזה סוג פורמייקה שנרצה.
האם דורופל היא באמת האיכותית ביותר?

והשאלה השניה-
האם כל הפורמייקות של דורופל אנטי-סקרץ' כמו שאמרו לנו?
(אנחנו מחפשים משהו אמיד שישמר)
האם עדיף לבדוק את המבחר של ווילסונארט? או שדורופל עונה על כל הצרכים בצורה הטובה ביותר?
 

zivaf2

New member
האמת היא שעוד לא יצא לי לעבוד עם דורופל

אז לא יכולה לענות על שאלותיך. למרות שארפא ווילסונארט איכותיות מאד, ואני עובדת איתן המון, דורופל נחשבת ליותר מהן (גם יקרה יותר).
 

rene2006

New member
הבנתי ותודה רבה

מציעים לנו אותה באותו מחיר... אז נלך איתה


עכשיו נותר "רק" לבחור צבע מהמבחר שלהם
 

rene2006

New member
אנחנו רוצים מטבח בהיר (איזור המטבח חשוך)

מכוון שהמקרר שלנו לבן מזכוכית וגם התנור BI לבן זכוכית,
הבנו שלא כדאי ככ ללכת על מטבח שמנת כיוון שהיא לא תראה טוב ליד הלבן זכוכית.

לקחנו כמה דוגמאות של דורופל ואצרף עוד שניה צילום שלהן...
 

rene2006

New member
לבן שלג קריסטל- יש לו מעין טקסטורה עדינה

צילמתי על רקע דף לבן (סימנתי בעט כחול את סוף הפורמייקה)
 

rene2006

New member
וזה אפור-כסוף שנראה לנו מעניין

אבל אנחנו לא בטוחים אם אולי הוא יהיה כהה מדי ביחס לחלל המטבח אצלנו
 

zivaf2

New member
מבין ה-3- הייתי בוחרת בקטיפתי

האפור ממש נראה לי טו מאצ' למטבח שלם, והדוגמה הראשונה נראית כמו סיוט לנקות. גם מהקטיפתי לא נפלתי, והייתי מעדיפה פורמיקה חלקה.
 

rene2006

New member
שמנו את הדוגמאות ליד המקרר

ובאמת הלבן שלג קטיפתי היה נראה לנו הכי טוב (יחסית לשאר)
והאפור היה חשש שהוא כהה או טו מאצ' כמו שרשמת.

אבללללל, אני צריכה להדגיש כי קשה לראות את זה מתמונה בלי "ללטף" את הפרמייקה-
בלבן שלג קריסטל שהוא ההתלבטות שלנו בעצם, זה לא חספוס גס כמו בקירות של הסבתות מפעם... זה די עדין וכשמלטפים את הפורמייקה לא מרגישים בורות אלא יותר מעין חספוס.

הפחד הכי גדול שלי הוא שהמטבח יראה "זול" מכוון שזאת פורמייקה.
ולעשות פורמייקה לבנה אולי אפילו יותר "מוזיל" את המראה של המטבח... גורם לו קצת להראות כמו מטבח קבלן
 

רוני810

New member
באופן אישי לא הייתי מוותרת על מטבח שמנת בגלל

הזכוכית הלבנה במקרר ובתנור.
הרי רוב התנורים, מקררים, מדיחים - הם לבנים או נירוסטה. ועדיין עושים הרבה מטבחי שמנת, שיוצאים נפלא.
וגם זה שאצלכם זה מזכוכית-לעניות דעתי לא מהווה סיבה אוטומטית לעשות מטבח לבן.
השאלה אם אתם מעדיפים מטבח לבן או שמנת. אם טוב לכם עם הלבן - אז הכל מצוין.
אם מתלבטים, אולי תשימו דוגמת פורמייקה שמנת ליד המקרר/התנור הלבנים ותנסו לראות.
 

rene2006

New member
הבעיה עם שמנת ומקרר ותנור לבן זכוכית

היא שהפורמייקה נראת פתאום צהובה (אני לא אוהבת שמנת צהוב)
רוב ההמטבחים בשמנת הם באמת עם מוצרי חשמל מנירוסטה ואז שילוב הצבע כן נראה טוב...

אין לנו באמת העדפה מובהקת לצבע, רק :
שהצבע יהיה בהיר (כי החלל של המטבח חשוך יחסית)
שלא יראה "זול" ומטבח קבלן (בגלל הפורמייקה)

אנחנו רוצים משהו שישלב ויהיה חמים (המטבח עם יהיה עם ידיות חיצוניות ולא אינטגרליות)
 
למעלה