פורמה יקרה

זולו60

New member
פורמה יקרה

ב 5 לדצמבר כתבת שהפסקת לעשן= -0- סיגריות מה וקרה איתך היום? אני הצלחתי להחזיק מעמד 10 ימים אחר-כך חזרתי לעשן בהדרגה, מ 2-5 והיום ב 11.30 סילקתי שוב את הסיגריות מנסה שוב. די מתוסכלת אבל פשוט לא יכולה להשלים עם המשך העישון מאוד רוצה להפסיק. בהצלחה לך ולכל באי הפורום. כתבי עפרה

פורמה

New member
עדיין אותו הדבר

האמת היא שאני לא מרגישה שאני חלק מהתהליך הזה... קטע ממש מוזר. אולי פעמיים או שלוש ביום אני מרגישה שמתחשק לי להדליק סיגריה, אבל זה בכלל לא ברמה של דחף או משהו לא נשלט, אני ממשיכה לעשות דברים אחרים ומהר מאוד אני שוכחת מזה. האמת היא שכל מדרגה שעשיתי היתה קשה, אבל עכשיו כשאני ב"מישור" אחיד, אז זה ממש קל. מקווה שילך לך טוב. בלי תיסכולים, אה? את בדרך טובה. תמשיכי ללכת אל המטרה, גם אם לא בדרך הישרה והמהירה, וגם אם יש קצת מהמורות, עליות ומורדות, תשמרי על הכיוון, על הנחישות ועל מורל גבוה, ומה שלא יהיה, אל תרפי.

זולו60

New member
אחרי הזיבאן

פורמה ראשית תודה על העידוד, יש לי הרושם שכבר התמכרתי לניסיונות הגמילה, כל כך הרבה ניסיונות מצד אחד יש את הכשלונות מצד שני אינני מצליחה להרפות מהרצון להגמל גם כשאני כבר רוצה להרפות. פשוט לא הולך לי וזה נורא להיות כל כך הרבה זמן באמצע. בעניין הזיבאן, לפני כשנתיים הייתי בפורום שרב המשתתפים בו נעזרו ע"י הזיבאן, וכולם ללא יוצא מן הכלל דיווחו שלאחר שסימו את המינון המומלץ 120 כדורים לא הרגישו קושי מיוחד רובם היו כבר לפחות חודש וחצי בתהליך הגמילה ז"א כבר ללא הניקוטין בגוף והחליפו הרגלים כמה שניתן זה אחרת כאשר מדובר בתחליפי ניקוטין מדבקות או מסטיקים. מחזיקה לך אצבעות. נראה שהדרך שעשית עד עתה היא הדרך הנכונה ומאוד מומלצת למי שיכול לממשה. שוב, בהצלחה.

למעלה