פורינר.

cartar

New member
פורינר.

שלום לכולם אני מעריץ שרוף של שירים של שנות ה80, יש לי מאגר שלם של שירים. אני נכנס לאתר שלכם כמעט כול יום, ומה משאני רוצה זה כול הזמן שבוע של DEPHEAS MODE, או put shop boys רציתי לדבר איתם על להקה שנקראת: foreigner . אתם מכירים את הלהקה? יש לה שירים ידועים כמו: i wont to n ow waht love is ו that was yesterday ועו מלא שירים יפים. מה אתם חושבים על הלהקה?

שמש27

New member
להקה גדולה !!!

ואיפה COLD AS ICE עם הבאס-תופים המדהים ? ואיפה URGENT עם הסקסופון הסופני ? ואיפה double vision, head games,feels like the first time ו hot blooded הרוקיסטיים ? ועוד אחד, מדהים במיוחד בהופעה - JUKE BOX HERO ... חבל שבכל האוספים שמים את הצד הרך שלהם (שגם הוא לא רע בכלל, ע"ע waiting for a girl) כי הם באמת גדולים - איכויות נגינה והפקה מעולות.

cartar

New member
את ממש צודק

כול השירים אם להיטים אדירים, יש לי את כול הדיסקים שלהם. ויש להם את השיר שנקא I JUST DIAD ON YOUR ARMS TONIHGT

שמש27

New member
בוא נשאל פעם אחת ולתמיד !

השיר הזה שהזכרת, I JUST DIE, יש לך אותו בדיסק רשמי של פורינר, שחור על גבי כסוף ????? כי אם זה באוסף או מהאינטרנט - אז ידידי, זאת טעות נגררת רבת-שנים. השיר, למיטב ידיעתי, הוא של להקת CUTTING CRUSE ולא של פורינר.

cartar

New member
אתה צודק

פורינר עשו חידוש באותו שנה לשיר, יש גם קליף שלהם, השיר באמת של להקה שנקרת CUTING CROW/ אבל אל תתאכזה פורינר זה אחת הלהקות הטובות ביותר מבחינתי.

cartar

New member
heart- alone

זה גם אחת הלהקות הטובות של שנות ה80? השיר נקרא ALONE של להקת HEART מכיר?

cartar

New member
סנדרה

גם להקה טובה, ישל ה את השיר מריה מגדלאנה.

turrican

New member
לא ממש להקה אלא זמרת סנדרה

סנדרה הייתה זמרת שאמנם לא הפיקה את השירים אלא בעלה מישל קרטו מנהיג להקת אניגמה .ד"א סנדרה עושה ועשתה קולות רקע ללהקה המצויינת הזו. השירים שאתה מדבר היו מהאלבום הנקרא.. סנדרה (כמה מפתיע?) מ-1998. שיר טוב נוסף שלא הזכרת In The Heat Of the Night וגם Everlasting love הוא לא רע. אולי תשמח לשמוע שלפני כמה זמן יצא לה אלבום חדש בשם : Wheel of time ולפי האיכות של מישל קרטו זה חייב להיות טוב.

cartar

New member
המשך

כן ידעתי שהיש לזמרת קרבה כולשהי ללהקת אניגמה- שדרך אגב להקה מצוינת. את ALICE COOPER. ספאנדר באלט HOLLIS. ולהקה שאני במיוחד אוהב היא ULPAVOX יש לה את השיר DANCING WHIT TEARS IN MY EYES

cartar

New member
תיקון טעות

רשימת השמות היא בשביל לשמוע ממכם אם אתם מכירים אותם?

שמש27

New member
קרטר ידידי.

קודם כל - אני מאד שמח על התעניינותך במוזיקה של העשור המופלא הזה... שנית - מכיוון שגדלתי בעשור הזה, סביר להניח שאני אכיר את הלהקות והשירים שהצגת... ושלישית - אם תרצה שמות נוספים ושירים נוספים מעולים של הלהקות שהזכרת - אתה תמיד מוזמן !!!
ברוך הבא להיסטריית האייטיז !!!

turrican

New member
לשמש ../images/Emo140.gif

כמה פעמים עוד אצטרך להודות לך על קבלת הפנים הנפלאה שאתה עורך לידידים החדשים שמצטרפים לפורום? ובכלל שר חוץ מצויין . ואפילו לא תקנת את המורה שבטעות נפלט לו 1998 במקום 1988 . כל הכבוד

שמש27

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

- אתה מבין למה, נכון ? לא תיקנת מפאת כבודך, אבל הרמתי את היד ושאלתי - תסתכל ! ולגבי שר חוץ - אכן קיבלתי על עצמי את תפקיד המומחה לאייטיז בפורום "זיהוי שירים" - הם לא יודעים איזה ראש חלוד הם תפסו... חחח... אבל אני מאד גאה בזיהוי כאן לקרטר של הקומיונארדס - ראית ? מממ מממ ממ ממ מממממ אהה אה-אה אההה אהה אה האה מממ מממ מממ ואווה אוהה הוא ! דונט לי ליב מי דיס וואי (ההאוי, ההאוי) איי קאנט סורבייב איי קאנט סטיי אלייב ויד אאוט יור לוב נו, בייבי ......

cartar

New member
תודה

אבל אני חייב לציין, שאני נמצא בפורם הזה הרבה זמן, פשוט לא שלחתי הודעות. אני מכיר להקות וזמרים רבים של עשור זה. למרות שאני נולדתי ב85, אני חובב ומת על שנות ה80. ואם את רוצים את הדוא רהאלקטורני שלי אז הוא: [email protected] או [email protected] רציתי לדבר אם כולם ואיתכם על להקה שנקראת mr.mister יש לו שירים כמו broken wings וקיור ועוד.... מכירים את הלהקה?

למעלה