פורימון בצופים

HAKIMr y

New member
פורימון בצופים

לכל החניכים מגדוד ח' (הילה מטלון,טל ברוך,שי אלגזי,ירדןגיטה,עתליה שפיצר,ליאור אניץ,ענבר אורן,שייביץ נטע,סטוקלין נעה,דוד חן,ספקטור ניב,בורשנשטיין יותם,שיימן נופר ודור )שהיו נפלאים ועזרו מאוד בהקמה ובהפעלה של הפורימון. לכל השכב"ג, שני גיטה,אביתר בורנשטיין,שלומית אלבז,קרן עובד,ליאור שחורי,אורן מטלון,מעין ולבנות החדשות ממודיעין רחלי ושקד. שהקור, הגשם והעייפות לא הפריעו לכם להמשיך ולעבוד. לראשי הפורימון אפרת קריסטל וגל פרימן ,שעבדו ימים ולילות עד כמעט לאפיסת כוחות. ללטם דואני המרכזת החדשה , שעבדה קשה והוכיחה את עצמה בארוע הראשון שלה בישוב.תאגרי כוח כי יהיו עוד.... וכמובן אני לא שוכחת את העזרה שקיבלנו מאימא של לטם, מבוגרי שבט "אופק" ברעות ומפורום הורים בשבט לפיד במיוחד משלומי ועידית מטלון. לכולכם אני מודה !! אני חושבת שהארוע היה פיצוץ
. לא היה בישוב פורימון שכזה!! שבט לפיד חזק ואמץ. רותי חכים - ראש השבט

papageno1

New member
חבר'ה../images/Emo149.gif הייתם גדולים../images/Emo70.gif

כל הכבוד על המאמץ וההשקעה.

אירילה

New member
../images/Emo149.gifוכמובן תודה מיוחדת לועד הישוב

על איחוד הכוחות והשבת הרוח הכה מרעננת שהיתה חסרה לישוב. הרמת ארוע זה תודות רבות ליו"ר הועד טימי ברנרד ,אורית חובב שלא נתנה אור ירוק עד להשלמת אבטחת האירוע , לליאור נח ,לאיתן ג'מיל ולמתנדבים של בסיס ההפעלה בלפיד ואיך לא לארי אסנר שהפיק את האירוע , במילים אחרות היה 10+. גרשון

HAKIMr y

New member
נכון מאוד

...וסליחה שלא אמרתי תודה גם לכל הנ"ל. תודה רבה לכל המתנדבים שעזרו לנו באבטחת הארוע. לליאור ואיתן ולכל המתנדבים. תודה לאורית והמתנדבים הנוספים שהמשיכו להיות איתנו גם אחרי השעה 13:00 לארי אסנר שביחד עטפנו את כל היום הנפלא הזה. ...והכל כדי שלכולם יהיה חג פורים שמח אנחנו בצופים, מרגישים שעשינו כיף וטוב לכל הילדים שהגיעו לחגיגה. אם במקרה שוב שכחתי מישהו,אני מתנצלת ומודה בכל מקרה לכל מי שעזר. רותי חכים שבט לפיד

למעלה