פורים!

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

chi12

New member
פורים!

למה אתם מתחפשים? מה התוכניות שלכם לפורים? וסתם שאלה טיפשית ומיותר, למה הדיגימון שלכם מתחפש? אדר היום אדר עושים פה בלאגן אם לא אותי אז אני ארים פה ת'מורל!

chi12

New member
חג שמח!

תוכניות- משתה וקריאת מגילה. ללמוד למבחן במתמטיקה אני גם לא מתכוונת להתחפש.

remundo

New member
הו, כתבת את התכניות שלך ^^"

ראיתי את זה רק עכשיו.. הממ טוב, בהצלחה לך כמובן במתמטיקה! ו.. פורים שמח ^_^ ~!

remundo

New member
פורים~

הממ אני מקווה שלאוביטו מקאקאשי גאידן (הו, הגוגלס, הגוגלס.. ♥_♥ ~), אם לא אז לכלום או שאני סתם אתקע אוזניים של חתול או משהו O_ם התכניות: לשמוע מגילה בערב להגרר עם אחותי (הקטנה! איזו השפלה..) לאיזה מסיבה לחזור הביתה לישון/להכין את התחפושת O_ם (עוד לא התחלתי להכין. כן.) ארמ.. לקום בבוקר לקריאה של בוקר (לנשים בעשר יאי!) ואז לעשות הרבה כלום עד לסעודת פורים ואז ללכת סופסוף לקון! אה, כן, ולעטות את האוביטו לפני כן. הדיג'ימון שלי.. הוא מתכחש לזה שהוא הדיג'ימון שלי.. ;_; ...הוא יהיה קאקאשי הצעיר ^_^ והוא אומר שהוא כן הדיג'ימון שלי עכשיו ^-^ ~ ♥ פורים שמח לך~ הרבה ממתקים משמינים~ ותעני גם את לשאלות האלה ^^" טוף? טוף. יאי! הממ ופורים שמח גם לכולם ^^~ אה, ואם לא אכפת לכם, במקרה שתהיו בקון, בגלל שאתם כל כך חמודים וטובי לב.. אכפת לכם להגן על TEAM KAKASHI למקרה שירצו להתנקש בחיינו כי אנחנו נהיה.. הממ.. ספויילר נארוטו מהלך? ^^" תודה~!

Digi Lista

New member
../images/Emo148.gifטוב שהקדמתם אותי...../images/Emo152.gif

הרגע נכנסתי כדי לפתוח שרשור פורים ולשמחתי הקדמתם אותי
אז שיהיה ברור שעכשיו זה מחייב לדבר על ובמהלך החג על איך,מה,כמה ואיפה היה ולא לשכוח לעשות שמח גם כאן בפורום אם כבר אנחנו בערך בחופש(בערך זאת הגדרה טובה,אני אמורה לעבוד בראשון ושני אבל רק משהו כמו שעה וחצי,זה נראה למישהו הגיוני?...אני חושבת שאני אמצא דרך ואוותר על השלוש שעות המסכנות האלה ביומיים של פורים...)וחוץ מיזה אני בהחלט משתדלת לגרום לכמה שיותר אנשים לחייך(פרטים בהמשך)... יאללה בואו נעשה משתה לכבוד החג בדיוק כמו בימים עברו של אחשוורוש,ושתי,אסתר,מרדכי,המן ושני חבריו הקרשים...
מחכה לשמוע מכם ובכלל לראות פה כמה שיותר פעילות

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שיהיה לכולנו חג שמח.אני שמחה שלכולכם יש תוכניות מעניינות. איך בדיוק את רוצה לעשות משתה,ליסטה?

chi12

New member
אהבתי חבריו הקרשים

בואו נארגן פעיליות לפורים

meytar

New member
אל התחפשתי לכלום..

סתם כי אני עצלנית. לדעתי זה מעפאן לא להתחפש... היה פורים די משעמם השנה...וכרגיל לא הפסיקו לפוצץ נפצים. המחשב שלי מקולקל ואני כרגע כותבת מסבתא שלי (סטטה בגלל זה לא עניתי למסר שלך), אממ וזהו. מקווה שהיה לכם כיף

Yuske

New member
פורים שמח^___^

מקווה שהמחשב יתוקן במהירות!! המממ תוכניות - ללכת לאנימה קון מחר אבל לא לפני שאני מסיים את התחפושתX_______________________________X וזהו האמת...מחר יש מתישהוא בערב (מקווה כמה שיותר מאוחר) ארוחה כזו משפחתית וזהו...

chi12

New member
לבי"ס לבשתי בגדים שחורים

והתחפשתי לחיננית מצויה (כאילו לא התחפשתי)

למעלה