פורים

karinaהאחת

New member
פורים

אני בדרך כלל קוראת סמויה של הפורום הזה אני .בת 44 אם יחידנית עם ילדה בת שנה וחצי . בשנה שעברה היה כאן שרשור מדהים של פורים . באתי לחפש והבנתי שאני פותחת את השרשור . קניתי היום לביתי תחפושת של כיפה אדומה .

נועם@בת

New member
אני מתכננת לקנות תחפושת של אריה

האריה שאהב תות די מככב אצלנו עכשיו. אבל בשיל לקנות תחפושת צריך לצאת מהבית, להכנס לאוטו ולנסוע... למי יש כוח? איך הבת שלך מקבלת את התחפושת? היא מוכנה ללבוש אותה? ניצן מוכנה לעטות על עצמה הכל. החל מכובעים, דרך צמידים, שעונים, צעיפים וסתם בגדים שלנו שהיא מניחה על עצמה. אני אמינה שהיא תאהב את התחפושת. נועם

karinaהאחת

New member
בינתיים רק מדדתי לה .

בעיקרון היא לא אוהבת כובעים.אבל הכובע של כיפה אדומה נראה לי ידידותי . השמלה מדהימה . בקרוב תראו תמונות .

נועם@בת

New member
האריה הוא הצלחה מסחררת

קניתי לניצן הערב תחפושת אריה. היא התעוררה משנת הערב שלה וראתה את האריה תלוי על קולב. ישר ניגשה לחבק אותו ונתנה לו את המוצץ. אחר כך הלבשנו לה את התחפושת ושלחנו אותה להסתכל במראה. היא לא הפסיקה להתלהב, הסתובבה סביב עצמה ובדקה את האריה מכל הזויות, ליטפה את הרעמה ונדנדה את הזנב. פשוט הצלחה אדירה. היא גם לא הסכימה להוריד אותה, אכלה איתה ושיחקה איתה. רק במקלחת התרצתה והסכימה שנסיר את התחפושת
. אצרף תמונות ברגע שנועם@בן יעלה אותן למחשב. נועם

ה דרומי

New member
היורש הלך עם אמא שלו לבחור

לו תחפושת ומכול המבחר בחר בליצן נו שויין. העיקר שהוא היה מפסוט חג שמח וטעים .

טילי2

New member
אין לי זמן להסביר לאן נעלמתי אבל

הבנים יהיו נסיך צפרדע וזחל רעב. תמונות והסברים בקרוב.

נועם@בת

New member
אוי אוי, תביאי ביס

איזה מתיקות הילדה הזאת
. התמונות של ניצן עדיין במצלמה של אבא שנשכחה בטעות אצל ההורים שלי. אני מקוה שבקרוב היא תגיע הביתה. נועם

טילי2

New member
אני לא מצליחה להוריד תמונות

ולכן לארואים את הבנים שלי מחופשים.

טילי2

New member
אז הנה הם בזמן קריאת מגילה

עם החברה הכי טובה של שניהם וכולם סותמים אוזנים בזמן שמכים את המן.

למעלה