פורים מישהו/י מתחפש ל´פנטום´?,או לדמות אחרת ממחזות זמר?..
Y Yentl New member 11/3/06 #3 הלוואי.. רציתי להתחפש לאלפבה, אבל אף אחד לא יבין..וגם לא בא לי להיות ירוקה כל היום.
trilliane Well-known member מנהל 13/3/06 #4 מצחיק שהשאלה עלתה כיוון שבצירוף מקרים מוזר השנה אני הולכת להתחפש לג'ולי אנדרוז מצלילי המוזיקה... (בתלבושת של סצינת הפתיחה).
מצחיק שהשאלה עלתה כיוון שבצירוף מקרים מוזר השנה אני הולכת להתחפש לג'ולי אנדרוז מצלילי המוזיקה... (בתלבושת של סצינת הפתיחה).
S shiratel New member 14/3/06 #5 החלטתי החלטה שבאחד מהפורים הבאים אני אתחפש למשהו קברטי (בהשראת שיקאגו)
trilliane Well-known member מנהל 21/3/06 #14 The hills are aliiiiiive לא מאד מוצלחת, אבל זה מה יש (יום יבוא והיא תעבור עיבוד גראפי מסיבי. אבל לא היום).
The hills are aliiiiiive לא מאד מוצלחת, אבל זה מה יש (יום יבוא והיא תעבור עיבוד גראפי מסיבי. אבל לא היום).
J julez New member 14/3/06 #6 אני ל ולמה קלי!!!! הבעיה שפשוט חשבו שהתחפשתי לבעלת המקצוע העתיק בעולם... למרות שבאמת השקעתי... וסבלתי בגלל הנעליים... אבל לא הייתה לי פאה
אני ל ולמה קלי!!!! הבעיה שפשוט חשבו שהתחפשתי לבעלת המקצוע העתיק בעולם... למרות שבאמת השקעתי... וסבלתי בגלל הנעליים... אבל לא הייתה לי פאה
S Sally Bowles New member 14/3/06 #7 גם אני סבלתי מהנעליים כל כך!!! וכל היום קראו לי זונה פשוט... והיתה לי פאה. האמת שיצא לי קצת דומה לוולמה קלי אם מסתכלים על זה אחרת.
גם אני סבלתי מהנעליים כל כך!!! וכל היום קראו לי זונה פשוט... והיתה לי פאה. האמת שיצא לי קצת דומה לוולמה קלי אם מסתכלים על זה אחרת.
J julez New member 15/3/06 #8 אז זהו, חשבתי שאם תהיה לי פאה מביני דבר יחשבו שהתחפשתי לסאלי... מזל שהלק שלי היה אדום ולא ירוק
S Sally Bowles New member 15/3/06 #9 אני דווקא חשבתי להפך! שיחשבו שזה יותר וולמה קלי. בעיה הפוכה, הא?
H Hippie Jeannie New member 16/3/06 #11 בכיתה ט' התחפשתי לולמה קלי רוב האנשים זיהו, כי הסרט יצא באותה השנה וכי אנשים בביצפר שלי מבינים במחזות זמר אבל היו כאלה שחשבו שהתחפשתי למיה וואלאס (ספרות זולה), כי שתי הפאות ממש דומות. לא היה אכפת לי להיות מיה וואלאס, היא כזאת כוסית...
בכיתה ט' התחפשתי לולמה קלי רוב האנשים זיהו, כי הסרט יצא באותה השנה וכי אנשים בביצפר שלי מבינים במחזות זמר אבל היו כאלה שחשבו שהתחפשתי למיה וואלאס (ספרות זולה), כי שתי הפאות ממש דומות. לא היה אכפת לי להיות מיה וואלאס, היא כזאת כוסית...
V VelmaKelly New member 16/3/06 #12 התחפשתי לולמה קלי הייתה לי שמלה שחורה, גרבי ברך שחורות,ז'קט שחור,נעלי עקב (שהרגו לי את הרגליים), פאה, ואיפור. אה וסיגריות מזוייפות ואקדח צעצוע. היה כיף לאללה.
התחפשתי לולמה קלי הייתה לי שמלה שחורה, גרבי ברך שחורות,ז'קט שחור,נעלי עקב (שהרגו לי את הרגליים), פאה, ואיפור. אה וסיגריות מזוייפות ואקדח צעצוע. היה כיף לאללה.
trilliane Well-known member מנהל 23/3/06 #16 מה, אף אחד לא הצטלמה חוץ ממני? יאללה, בנות, תראו תמונות!