פורים...?

פורים...?

אז למה התחפשתם? ואיך היה? ומה התוכניות? ספיישל פורים...:) בכל מקרה, אני התחפשתי עם 2 חברות לסמיילים רשעים כאלה, איוול סמייליס..נו לפחות היינו אמורות להיות סמיילים רשעים... ויצא דווקא די חביב...לפחות הבינו שאנחנו סמיילים.. אבל לא יודעת תכל'ס לא כזה נהנתי, היה כזה מוזר, לא משהו...שנה שעברה היה הרבה יותר כיף. וכשהיינו בקניון מישהו זרק עליי אוזן המן ושפכו עלינו איפשהו מלמעלה המון סוכר, ועכשיו אני כולי בסוכר..כבר מצאתי תחפושת לשנה הבאה: "ילדה סוכר".. אזהו, מה איתכם?

QuEeN oF mE

New member
ואצלי..

התחפשתי לפרפר בערך..סתם היו לי כנפיים מאחורה..שרביט..כפפות לבנות ארוכות..ושמלה.. עשינו החלפת משלוחי מנות..הצטלמנו..היה חביב. אבל לא הרבה התחפשו.. אבל בתחרות תחפושות היו תחפושות נחמדות.. הייתה מוזיקה..מסיבה בערך.. אבל סה"כ לא היה כזה משו..כי זה היה יום שישי והרבה לא באו..וגם הייתה רוח אז היה מעצבן.. בסדר..אני יודעת..

Conspiracy

New member
לא היה משהו..

בדר"כ בכל שנה יש אצלנו חגיגות ענקיות, כל הבית ספר ביחד, כל שכבה עושה משהו, ויש דברים מגניבים, אבל השנה, בגלל הפיגוע לפני שבועיים, ובגלל שמלא מבית ספר שלנו נפגעו ואחד מי"ב נהרג, עשו לכל שכבה משהו צנוע, ולי"ב אני חושבת שלא עשו כלום.. עשו לנו ערב שכבה שכזה, בהתחלה הייתה תחרות תחפושות, שאף אחד כמעט לא השתתף בה, כי הרוב לא התחפשו.. נראה לי שמישהי שהתחפשה לטווס ניצחה, זה דוקא היה משעשע.. חברה שלי התחפשה לחרא צף, זה בכלל קרע אותי :) אחרי זה היה לנו מרתון סרטים, וראינו רק סרט אחד כי אל השכבה יצאה החוצה, הרבה הלכו לשתות, והיה מבאס לגמרי..... אחרי זה הייתי צריכה ללכת לצופים, וסתם הייתי שם עד הבוקר, ככה שהיה מבאס ביותר.. לא הספקתי להתחפש לכלום, כי הודיעו לנו על הערב הזה יום וחצי לפני, ולא היה זמן להכין תחפושת, וגם היו לי ימי עבודה בצופים.... בקיצור - קקי של פורים! מקווה שכולם נהנו.......

אויש....../images/Emo4.gif

זה ממש נורא, לא ידעת שאנשים מהבית ספר שלך נפגעו בפיגוע הזה.../: אני זוכרת שעוד כששמעתי על הפיגוע חשבתי עלייך (וואל, כמו כל פיגוע בירושלים, ולצערנו לא חסרים כאלה.) וחשבתי לשלוח איזו הודעה אבל החלטתי ביני לבין עצמי שבטח הכל בסדר, וזה איכשהו קרה בצד השני של העיר ולא היה לך שום קשר...או וואל...כנראה שטעיתי...

Conspiracy

New member
לא בדיוק בצד השני...

האמת שזה היה באוטובוס שאני נוסעת בו הביתה מבית ספר, ככה שזה די מפחיד.. וזאת פעם שניה השנה שזה קורה בקו שלי...
תודה שחשבת עליי, מתוקה
אבל אני בסדר, ברוך השם, אבל כל כך עצוב על כל מי שנפגע...
תודה, חבר'ה :)

שלומצי

New member
פורים עצוב.....

איך זה שתמיד פורים קשור קצת בעצב? גם יש גשם תמיד, שעושה קצת נאחס בלב, וגם בשנים האחרונים תמיד תמיד זה קשור בטרגדיות? אני מקווה שיהיו לך פורימים הרבהההה יותר שמחים

שלומצי

New member
התחפשתי לעידן רייכל ../images/Emo6.gif

זה כנראה אחד הדברים שלעולם אני לא אפסיק לעשות: להתחפש בפורים, גם כשאני אהיה בת 214 (יש לי עוד כמה שנים בסך הכל עד שם).... ואני כל שנה לא מתעצלת ומתחפשת כהלכה! בקיצור, שפכתי חצי קילו ג'ל ועשיתי רסטות, קשרתי סמרטוט מסביב לראש, ואפילו שבכיתי לבן זוגי האהוב שאני "עידן רייכל עלוב" ו"עידן רייכל דפוק", הוא אמר שאני "עידן רייכל מקסים". אחר כך הלכנו למסיבת פורים, ואני הייתי בתסביך שיש לי תחפושת דפוקה ואף אחד לא יזהה אותי, ואני יותר מזכירה את אילנה אביטל מאשר את עידן, וכך עצרתי עוברי אורח תמימים + נהג מונית ושאלתי אותם "למה התחפשתי?". רק אחרי שכולם אמרו "עידן רייכל!!!!" התמלאתי גאווה וגם הרסטות התייבשו וכמעט קרעו לי את הראש
המסיבה עצמה, אגב, לא היתה משהו. אבל מילא, העיקר שהייתי עידן מקסים. אגב, עד עכשיו הוא קורא לי "עידן" ולא דקלה. יש עצות איך יוצאים מזה?

QuEeN oF mE

New member
חחחחח..

וואו מקורי
יפה מאוד.. הזכיר לי שמישהו אצלנו התחפש לרועי לוי..זה היה ממש דומה..הוא ניסה גם לעשות מופע סטנד אפ אבל לא ממש הצליח.

למעלה