רוצה ריגושים
Member
פורים....
באה אליך לבושה נערת קזינו עם מחשוף נדיב ומיני קצר..
הערב נשחק סטריפ פוקר, מי שמנצח מחליט איזה פריט לבוש יוריד המפסיד...
סיבוב ראשון אני מנצחת בוחרת שתוריד חולצה כי אני מתה על הגוף שלך..ועל הקעקועים שלך...
סיבוב שני שוב אני מנצחת בוחרת שתוריד נעלים....כי אי אפשר להוריד מכניסים עם נעלים..
סיבוב שלישי אתה מנצח בוחר לפתוח לי את המחוך פורם בעדינות את השרוך משאיר אותי בחזיית תחרה שחורה.
סיבוב רביעי אתה מנצח מבקש ממני להוריד חצאית ולהישאר עם נעלי העקב שלי עלי..
אני כבר לא מרוכזת במשחק חמה אש מתה להרגיש אותך.אבל בכל זאת ממשיכים לשחק.
סיבוב חמישי ואני מנצחת מבקשת שתישאר עם רק עם תחתונים..רואה את הזין שלך מוכן לקראתי עומד לו מתוח.
סיבוב שישי אני מנצחת ואתה נשאר ערום מולי.
ממשיכים לשחק כשעכשיו המנצח בוחר איך יענגו אות
סיבוב שביעי ואתה מנצח. מתלבט אם לבקש שאני אענג אותך או שאני אוריד את התחתונים...אולי את הנעליים.
מחליט להשאיר אותי רק עם נעלי העקב ומבקש להיפטר מהתחתון..
סיבוב שמיני ואני מנצחת מבקשת עינוג אורלי מפנק ואתה יודע את העבודה אין ספק...
מתחיל לענג אותי כמו שרק אתה יודע..גומרת ואתה אוסף במציצה מטורפת את כל הנוזלים שלי..וישר אומר לי חוזרים לשחק...
סיבוב תשיעי ואתה מנצח כי אני ממש לא מרוכזת ומבקש עינוג אורלי חזרה...מוצצת לך אותו בהנאה אוספת אותו אלי עד שאתה גומר לי בפה .
לסיבוב הבא כבר לא הגענו...התשוקה גברה על הכל.. התחלנו לענג ולהתענג...סקס מטורף ששייך רק לי ולך...
באה אליך לבושה נערת קזינו עם מחשוף נדיב ומיני קצר..
הערב נשחק סטריפ פוקר, מי שמנצח מחליט איזה פריט לבוש יוריד המפסיד...
סיבוב ראשון אני מנצחת בוחרת שתוריד חולצה כי אני מתה על הגוף שלך..ועל הקעקועים שלך...
סיבוב שני שוב אני מנצחת בוחרת שתוריד נעלים....כי אי אפשר להוריד מכניסים עם נעלים..
סיבוב שלישי אתה מנצח בוחר לפתוח לי את המחוך פורם בעדינות את השרוך משאיר אותי בחזיית תחרה שחורה.
סיבוב רביעי אתה מנצח מבקש ממני להוריד חצאית ולהישאר עם נעלי העקב שלי עלי..
אני כבר לא מרוכזת במשחק חמה אש מתה להרגיש אותך.אבל בכל זאת ממשיכים לשחק.
סיבוב חמישי ואני מנצחת מבקשת שתישאר עם רק עם תחתונים..רואה את הזין שלך מוכן לקראתי עומד לו מתוח.
סיבוב שישי אני מנצחת ואתה נשאר ערום מולי.
ממשיכים לשחק כשעכשיו המנצח בוחר איך יענגו אות
סיבוב שביעי ואתה מנצח. מתלבט אם לבקש שאני אענג אותך או שאני אוריד את התחתונים...אולי את הנעליים.
מחליט להשאיר אותי רק עם נעלי העקב ומבקש להיפטר מהתחתון..
סיבוב שמיני ואני מנצחת מבקשת עינוג אורלי מפנק ואתה יודע את העבודה אין ספק...
מתחיל לענג אותי כמו שרק אתה יודע..גומרת ואתה אוסף במציצה מטורפת את כל הנוזלים שלי..וישר אומר לי חוזרים לשחק...
סיבוב תשיעי ואתה מנצח כי אני ממש לא מרוכזת ומבקש עינוג אורלי חזרה...מוצצת לך אותו בהנאה אוספת אותו אלי עד שאתה גומר לי בפה .
לסיבוב הבא כבר לא הגענו...התשוקה גברה על הכל.. התחלנו לענג ולהתענג...סקס מטורף ששייך רק לי ולך...