פורים

blinkme

New member
פורים../images/Emo68.gif../images/Emo129.gif

אוקי אז ככה בבקשרה תעזרו לי אני צריכה לדעת למה להתחפש בפורים חשבתי על האחות של בלינק אבל היא זונה אני רוצה משהו שקשור לבלינק או משהו אחר (אבל יפה) אני יודעת שזה לור על מה שאנחנו מדברים פה בפורום אבל עוד מעט פורים ואני צריכה עזרה בבקשה תציעו הצעות ותעזרו לי בתודה blinkme

xero1

New member
מה?? עוד מעט פורים???

אני צריך להחליט אם לעשות רסטות או לא

blinkme

New member
לא לא לא

אל תעשה רסטות זה יהרוס לך ת´שיער שנה שעברה ילד עשה מוקהון וגילח את הראש שלו בשביל פורים הוא התחפש לפאנקיסט אבל לא חבל?(על השיער) יש לי שיער ארוך ואני לא הולכת לספר אותו רק אם זו תיהיה תחפושת שקשורה לבלינק ושהיא שווה את זה אבל לא לגלח את השיער

~BLINK182_gurl~

New member
3 ילדים מהשכבה שלי

החליטו להתחפש לבלינק- וזה מגניב כי הם גם מנגנים אז כל אחד יתחפש לפי הכי נגינה.... והם הציעו לי להתחפש איתם לאחות... טוב אם יצא מזה משהו אני יגיד לכם... ובלינקמי- מה את רוצה? מה עוד נשאר שקשור לבלינק? הארנב?

xero1

New member
אפשר להתחפש גם לשור או לחתול

או לבודהה ההירוק והגדול

~BLINK182_gurl~

New member
זה אני הכי שונאת

מה זה לא לרמה שלכם להתחפש?... אצלנו שנה שעברה היו יותר תלמידים מחופשים בכיתה י´ב מאשר בכיתה ז!!! כל השנה כולם מאופקים- יום אחד בשנה תנו לזה להתפרץ באיזה תסרוקת משוגעת או איפור משונה..... give it a chance

אוי נו באמת

שירה צודקת, כאילו כל השנה אתה צריך להתלבש "צנוע" לבית ספר ויום אחד בשנה אתה יכול להתחפש בצורה הכי מופרעת שאתה יכול!!!! יש השנים שזה המון הקלה עליהם! שהם לא צריכים ללבוש אותם בגדים "צנועים"..... אני רוצה מאוד להתחפש אבל אין לי מושג למה!!!!!!!!!!!!! TaLi

למעלה