פורים!

LindZiv Cohan

New member
פורים!../images/Emo2.gif../images/Emo151.gif../images/Emo148.gif

מחר פורים!!!
אתם מתחפשים? למה? אני מתחפשת לאסירה, אני אלבש בגדים שהכל פסים שחור לבן [חוץ מהמכנס שהוא רק שחור].. אני אצלם בפורים ואעלה לפה תמונה [וגם אתם!
] חהחה היום הרכיבו בביצפר את האוהל הזה של הקרקס
ועוד איזהמ שהו שלא זיהיתי
הולך להיות מגניבבבב. אזזזז, למה אתם מתחפשים?

LINDSAY15

New member
חג פורים שמח

אני הולכת להתחפש למלאך שטן זה חצי פנים שכתוב בהם love וחצי פנים שכתוב בהם HAT..זה אומר שצד אחד יהיה גוטי כזה עם מלא שחור בעניים אודם אדום חזק והצד השני יהיה יותר עדין..ועוד אביזרים שמשלימים כמו שלדים שרשרת שלד חגורה וצמיד עם המתכת שבצורת פרמידה חח שחכתי איך קוראים לזה..ויהיה עוד מלא דברים בתחפושת הזאת חולצה ורוד וסט שחור.... הא ומחר אני לא הולת לביצפר המורים הרשעים עושים סלקציה! הם הזמינו לנו עולם ויש ילדים שהם לא מוציאים לשמה... אז נראה לי אני יתחפש יום א'.. תמונה שלי עם החגורה והצמיד ><

אנחנו מתחפשים מחר../images/Emo3.gif

ולא מצאתי תחפושת עד לפני כמה שעות
אז אני מתחפשת לפרה
אמ..עם האולסטאר השחורות שלי,גרביים עם כתמים שחורים שכתוב עליה COW,חצאית שחורה, וחולצה לבנה שאני וחברה שלי עשינו עליה כתמים שחורים ואנחנו צריכות להמשיך ואינלי מושג מתי
היא צריכה להתקשר אליי
אה כן,היא עושה לי מן פפיון כזה חמוד
וחברה שלי [אחרת
] הביאה לי פעמון סגול אבל אני צובעת אותו בזהב.. ואממ בעיקרון זהו.עשיתי פן אבל אני חושבת שאני אעשה שתי צמות. ואני צריכה לעשות משלוח מנות
טוב,ביי

LindZiv Cohan

New member
בהצלחה, פרה../images/Emo3.gif

אוף בא לי שוב פורים
היה קצר וקר מידי

היה מגניב../images/Emo3.gif

בהתחלה באתי לביצפר עם חברה שלי,היינו בכיתה ועשינו את ההגרלה של המשלוח מנות
אכלתי משם רק את בקינדר בואנו.. אחר כך היינו ברחבה של ביצפר והייתה תחרות תחפושות.היה הצגה של המורים אבל הלכתי לכיתה,זה שיעמם אותי..
ואחר כך הייתה עדלאידע אבל לא הלכתי,נשארתי במתנ"ס. ואז הייתה הופעה של איזה שמעון אחד מהיורש והוא ממש עיצבן אותי!!1 וזהו...סתם,היה נחמד
חג שמייח

o DaNiEl o

New member
חמודה../images/Emo99.gif

חחח מה שיש לך ברגל ישלי כזה
שכחתי ת'שם שלו ממזמן ואני עדיין לא זוכרת
חחח איזה מצחיקה טינקרבל

LindZiv Cohan

New member
קוראים לזה קפוץ לי!../images/Emo6.gif

חחח כל צעד שלי זה התחיל להסתובב מסביבי זה היה כל כך מצחיקXD אני כזה הולכת לכיתה שלי ומדברת בטלפון פתאום אני רואה כמה ילדים מהכיתה עולים במדרגות לכיווני, מסתכלים עליי וצוחקים איך אני גם מדברת בטלפון, גם הולכת וגם משחקת עם הדבר
והתחפושת שלך נשמעת ממש יפה!

o DaNiEl o

New member
פורים שמח ../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif

אני מתחפשת מחר, עם שתי חברות לסוכריות M&m כל אחת קנתה חולצה חלקה בצבע אחר ישלנו כחול, צהוב וירוק. גזרנו את החולצות ומתחת נשים גופיית סבא שחורה. וממ יש גם חצאית ג'ינס ומתחתיה טייץ סקיני. ונסתובב עם שקית של עדשים ויהייה נחמד

אני התחפשתי לטוםבוי כזה..

עם קסקט הפוך ולכלוכים בפנים(כמו אחרי מכות) מכנסי דגמ"ח וכאלה חח

LindZiv Cohan

New member
שימי תמונה!../images/Emo2.gif

[אם את לא רוצה שיראו אותך את יכולה למחוק את הפנים או משהו..
]

למעלה