פורים שמייח!

Walk Two Moons

New member
פורים שמייח! ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - התחדשות השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

TEENAGER1

New member
חג שמח../images/Emo13.gif../images/Emo149.gif

- שיר השבוע (של אביתר): מתנות - שיר השבוע (כללי): קום צא לשדה - אלבום השבוע: The wall of sound - ספר השבוע: אין - מאכל השבוע: פונדו שוקולד - התחדשות השבוע: אין - ציטוט השבוע: "יש לכם פטל בבית?"
- אתר השבוע: אין - סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשהכל טוב אני מרגיש שאני שוכח" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לפגוש מישהו, לעבור את הבגרות בתיאוריה, ושכל ההשקעה השתלמה. ושבת - משהו שהרס את השבוע: העייפות הבלתי נגמרת, ושבסוף לא הלכתי להופעה של יוני רכטר
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא חשבתי שהשבוע הזה יגיע בכלל..
אין לי מושג כרגע - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להיות ספונטניים

Walk Two Moons

New member
היום הם ימי שרב, מוצא את עצמי לבד...

- שיר השבוע (של אביתר): חלון - שיר השבוע (כללי): היהודים - הבלוז, כנסיית השכל - תרימי את הראש - אלבום השבוע: היהודים - מציאות נפרדת, כנסיית השכל - רוץ ילד - ספר השבוע: הסילמריליון, ההוביט, שר הטבעות (1,2,3) - שבו ימי טולקין...
- מאכל השבוע: ספגטי - התחדשות השבוע: כובע ליצן
- ציטוט השבוע: "להישאר שוכב מבלי נוע וקצת להרהר, זו התרופה הטובה ביותר לכל מחלות הנפש. ועם קצת רצון טוב השימוש בה נעשה משעה לשעה נעים יותר." (ניטשה) - אתר השבוע: פייסבוק - סרט \ סדרת השבוע: שר הטבעות - אחוות הטבעת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ובתוך כל זה אני קצת משתגע, וחושב פתאום להיות או לא להיות... וברגע של שכרות אני קובע - צריך להשתנות..." קצת מוגזם, אבל גאוני, וקולע בול לחלק מהמחשבות שהתרוצצו בראש בתוך כל האווירה הפורימית - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: פורים. ובעיקר להשתכר בפורים, לזרוק הכל, להפסיק לחשב כ"כ הרבה. - משהו שהרס את השבוע: השבוע על מים רגועים... לא היו דברים שעשו רע ברמה ש'הרסה' לי את השבוע. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'ון רונלד רעואל טולקין... - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אני גוזל בזאת ממיכל את "להיות ספונטניים." [סליחה.
]

למעלה