פורים שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evil Pig

New member
פורים שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נו אז למה התחפשתם?! שתפו אותנו או אפילו תשלחו תמונות! אני התחפשתי עם חברים שלי ללהקה ארקטיק מאנקיז.. חלקינו התחפשנו לארטיקים וחלקינו לקופים ובאנו עם גיטרות תופים קטנים של ילדים ובאס וישבנו באמצע בצפר והתחלנו לנגן שירים של הלהקה היה מצחיק אין לי תמונה כרגע כשתיהיה לי אני אעלה.. יאללה תורכם!

ashkeloni

New member
פורים שמח ^_^

אני אישית לא מתחפש =( אולי מחר אני אתאפר בשביל מפגש פורום פאוור מטאל אבל לא יותר מזה
כשאני חושב על זה לא התחפשתי מאז כיתה ו' O_O

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמקסיקנית../images/Emo3.gif

לבשתי פונמ'ו וכובע שקניתי.. היה חביב ביותר

V a m p

New member
פורים עליז לכולם.

הביצפר שלי ממש השקיע בפורים, עשה דוכנים כאלה של פופקורן וצמר גפן מתוק, ועוד... אני כעיקרון להתחפשתי אבל עשיתי קוקיות כאלה בשיער, היה מצחיק.

ליטלושי

New member
פורים שמח!! ../images/Emo24.gif

תהנו לכם בחופש..(=[) אה ואני לא מתחפשת..גם ככה כל השנתיים האלה אני אהיה "מחופשת" (מדים :S)

ליטלושי

New member
הו אתה לא.. ../images/Emo11.gif

לך יש חופש לי לא
אני עושה לילות בזמן שאתם תיהיו בחופש

ליטלושי

New member
צבא זה קשה

מאוד קשה במיוחד בהתחלה.. אבל תכלס כיף לי:d באה ב8 הולכת ב2-3..החיים הטובים =]

ליטלושי

New member
מזה לא..

בבה"ס אין מפקד מפגר שאחרי לילה שלם של עבודה וללא שינה שנותן ללכת הביתה רק ב1 בצהריים =[

darkDork

New member
../images/Emo72.gifפורים שמח!

התחפשתי עם חברים לדמויות מפיטר פן D: אני הייתי סמי

saar91

New member
REMEMBER ME?

אני התחפשתי לג'ון לנון למרות שבהתחלה חשבתי על דארון מאלאקיאן שזה גם מגניב רק שלא היה לי את הדברים בשביל להתחפש אליו כי אין לי גיטרה חשמלית...
מבאס אבל לא נורא ג'ון לנון זה מגניב...וגם גיליתי שביום שנולדתי מלאו 11 שנים לררצח ג'ון לנון...טוב דיי חפרתי אז אני אפסיק...פורים שמח!

saar91

New member
טוב...אז ככה...

פיאה ג'קט ג'ינס של אבא שלי חולצה שחורה גיטרה ג'ינס אולסטאר ומשקפי שמש עגולות גמו של ג'ון לנון... ואם את רוצה לדעת אז גם היו לי גרביים שחורות...

Magical Fairy

New member
נשמע ממש יפה D:

יש לי תוכנית להתחפש אליו בשנה הבא *_* (למרות שהרעיון ישתנה עוד הרבה עד אז
)

למעלה