חג שמייח לכולם ../images/Emo149.gif
אוח.....איזה יום היה לי..... אתם חייבים "לשמוע" קודם הייתה תחרות תחפושות אצלינו בעבודה. החרות התחלקה ל2 נושאים. תחפושת צוותית ותחפושת אישית (וזה היה צריך להיות קשור לאורנג') אז התחפשנו כל הצוות לחייזרים ועשינו שלטים "אורנג' העתיד כבר כאן" כמה שזה נשמע דבילי התחפושות יצאו ממש מדהימות ועשינו הרבה רעש
אז הייתה ההתלהבות של זה... אח"כ היה אצלנו קרנבל פורים והעדלאידע של אורנג' (נשבעת לכם, זה כמו עיר קטנה שם) אז עד 13:00 היינו ממש בהיי.. ואז הבוס שלנו החליט לעשות לנו ישיבה (הוא לא יכל לבחור יום אחר?!) ובזמן הישיבה אני זאת שהמשיכה לעבוד ולענות לטלפונים. תוך כדי אחת שעובדת איתנו ממש אבל ממש עיצבנה אותי... וגם הישיבה הייתה דיי משמעממת..או יותר נכון לא יכולתי להקשיב כי היו מיילים בלי סוף וטלפונים אז ירדתי מה-היי. ואח"כ הבוס היותר בכיר החליט לבוא למשרד שלנו ולעשות לנו ישיבה (מה הם רוצים מאיתנו?!?!?!?) ועוד שעה משעממת ביותר |פיהוק| ותגידו תודה שאני לא מספרת לכם על הישיבה הזאת..
בסוף. בשעה 16:30 כולנו הלכנו לחדר אוכל (שקישטו אותה בצורה מ-דהימה. נחשו באיזה צבע
) ושם הכריזו על המנצחים. במקום הראשון של התחפושות הפרטיות ניצח אחד שהתחפש לdoor 3 (יעני דור 3 ודלת באנגלית) ת'אמת שהגיע לו כי זה היה ג-אוני. ובמקום הראשון של התחפושות הצוותיות... ניצחו צוות אחר
שהתחפשו לשילגיה ושבעת הערכים. (באמת שאני לא יכולה להסביר בדיוק מה זה) אבל מה איכפת?! אנחנו לא זכינו אז הלכנו משם. חזרנו למשרד עשיתי עוד כמה מיילים והלכתי ב17:30 הבייתה. אחרי שהייתי על ההסעה ההורים שלי ניזכרו להגיד לי (או יותר נכון אני התקשרתי אליהם...בלבול ענקי הלך שם) שהם הולכים לבקר את אחשלי שלו נולדה בת לפני 3 ימים (ר"ע נולדה לי אחיינית
) אוקצור. הגעתי הבייתה. אכלתי ארוחת ערב ראיתי השיר שלנו הפסקתי לראות השיר שלנו כי היה משעמם ועברתי לאמריקן איידול סיימתי לראות ועברתי למחשב. ראיתי ת'פרק החדש של המירוץ למיליון (שהיה אדיר ביותר) ועכשיו אני כותבת את ההודעה הזאת. וזהו. היום נגמר...
ואם הגעתם עד פה מגיע לכם צל"ש